Ροή Αναρτήσεων

Το Δραγαμέστο Νέα ούτε εκβιάζετε ούτε απειλείται..



Το Δραγαμέστο Νέα ούτε εκβιάζετε ούτε απειλείται απο το 2013 μεχρι σήμερα προσπαθεί για το καλό του Δήμου και του τόπου πάντα με αντικειμενικότητα μας και έτσι θα συνεχίσει.
Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν  ούτε διορισμένος είμαι ούτε δουλειές του Δήμου έχω πάρει. Όσον αφορά θα λέω πάντα την αλήθεια και την αντικειμενικότητα  και όσα για τα σχόλια που γράφονται στο ιστολόγιο δεν φέρνω ουδεμία ευθύνη δεν υιοθετώ κανένα απο αυτά δεν αποτελούν καμμία προσωπική μου άποψη και θέση...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρησταρα τι έγινε οι μορφωμένοι οι αδαμαντες Τα νέα ηθοι η άλλη αντίληψη οι δημοκράτες ενοχλούνται και θέλουν φιμωτρα? Να θυμίσουμε τα 50 100 και 150 σχόλια σε αναρτήσεις των άλλων δημοκρατιών blogs Αυτοί ανοίξανε το δρόμο τώρα ενοχλούνται?

Ανώνυμος είπε...

Και στα καλα καθουμενα καποιος τα πηρε στο κρανιο ;;;και διαμαρτυρηθηκε;
Ετσι για πλακα;
Κατι τον πειραξε και αντεδρασε...αλλιως γιατι να ασχοληθει μαζι σας;

Ανώνυμος είπε...

Οταν εχουμε την ευθυνη ενος blog ελεγχουμε τα σχολια πριν τα αναρτησουμε.
Ετσι εισασταν υποχρεωμενος να κανετε χτες.
Φυσικα κατεβασατε τα σχολια που αναφερονταν σε συγκεκριμενα επωνυμα.
Δεν θα μπορουσατε να κανετε και αλλιως αφου γιαυτο υπαρχουν ποινες.
Να ειστε πιο προσεκτικος κυριε γιατι πισω απο επωνυμα υπαρχουν οικογενειες και προσωπα ΠΟΛΛΑ.
ΕΤΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τα blog έχουμε άλλη ιδεολογία από τα site !!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:14 συμφωνώ οτι είναι απαράδεκτο να γράφονται τέτοια σχόλια γιατι θίγονται οικογένειες.Μην χρησιμοποιείτε δύο μέτρα και δύο σταθμά όμως.Η παράταξη Τριανταφυλλάκη με τα σχόλια που δημοσιεύει συνέχεια χαρακτηρίζοντας λαμόγια,κλέφτες ,καταχραστές,πρόβατα....δεν θίγει οικογένειες και υπολήψεις;δεν καταλαβαίνετε οτι με την παραπολιτικη και την κατασυκοφάντηση οποιουδήποτε δηλώσει διαφορετική άποψη απο την δική σας ,έχετε διχάσει και έχετε σπείρει φανατισμό και διχόνια στη μικρή μας κοινωνία.Αυτή η τακτική δεν είναι ούτε το νέο ούτε ανατροπή,ειναι παλιά και καταδικασμένη τακτική και μας θυμίζει πράσινα και μπλέ καφενεία .

Ανώνυμος είπε...

Όταν στις εκλογές και αυτές που έγιναν τώρα αλλά και πριν 4 χρόνια έκραζαν και έβριζαν με σχόλια ανώνυμα σε άλλο μεγάλο blog δεν μίλαγε κανείς ούτε έβγαινε να απειλήσει ούτε τίποτα, ξαφνικά πετάχτηκε ένας και απειλεί δημόσια, τόσο μυαλό έχει και αυτός και μετά πάει και σβήνει και τις αναρτήσεις του, αλλά που μυαλό. Οι αναρτήσεις του έγιναν screen shot και αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν δια νομικής οδού και όχι τα ανώνυμα σχόλια από τα blogs.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θυμήθηκαν κάποιοι πως υπάρχουν και οικογένειες ;
Προεκλογικά με τους οχετούς τους δεν υπήρχαν οι οικογένειες των αντιπάλων τους .
Δεν πάτε να πνιγείτε λέω εγώ νούμερα που τώρα θυμηθήκατε οικογένειες λες και οι άλλοι δεν είχαν οικογένειες .

Ανώνυμος είπε...

Κατι ξερεις εσυ .........και απο πνιξημο.......

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟ ΔΡΑΓΑΜΕΣΤΟ ΝΕΑ,
ΟΛΑ ΤΑ SITE KAI BLOG EINAI ANTIKEIMENIKA ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΙΓΕΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ....ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΛΛΟΥ....ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ , ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΑΠΟΡΤΙ .....ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ....

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.