Ροή Αναρτήσεων

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Δημοτικέ σύμβουλε και μπλόκερ κ. Κώστα Γεωργούλα, σταματήστε να παραπληροφορείτε τους πολίτες με fake news και ωμή προπαγάνδα.Ο Δημοτικός Σύμβουλος και μπλόκερ κ. Κώστας Γεωργούλας ξανακτύπησε.
Με αφορμή την εγκύκλιο 23 του Υπουργείου Εσωτερικών υπ’ αριθ. 18659/17.3.2020 (ΑΔΑ: ΨΒ4Ε46ΜΤΛ6-ΡΥΗ), εγκαλεί τη δημοτική αρχή τι έχει κάνει για την εφαρμογή της, μόνο που τα ερωτήματα του είναι όλα έωλα και ψεύτικα.
Την επόμενη ημέρα λάβαμε εξαιρετικά επείγον έγγραφο, με διευκρινίσεις επί της εγκυκλίου 23, που αλλάζει ριζικά τα αναφερόμενα στην επίμαχη εγκύκλιο και οι οποίες διευκρινίσεις εφαρμόζονται κατά γράμμα από τον Δήμο Ξηρομέρου.
Το έγγραφο που «ξέχασε» να αναφέρει ο συνήθης κοπτοράπτης κ. Γεωργούλας, δίνει σημαντικές διευκρινήσεις επί της εγκυκλίου 23 και είναι το υπ’ αριθ. 18919/18.3.2020 (ΑΔΑ: ΩΧ8Γ46ΜΤΛ6-502).
Άρα όλα τα ερωτήματα που απευθύνει ο κ. Γεωργούλας, δεν στηρίζονται πουθενά και θα έπρεπε ως υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος, πριν εγκαλέσει την δημοτική αρχή, όπως προβλέπει σαφώς ο Καλλικράτης, να φροντίσει να ενημερωθεί και να γνωρίζει τι ισχύει, πράγμα που δεν το έκανε και αυτό είναι φανερό.
Με τον συστηματικό διακινητή fake news κ. Γεωργούλα δεν πρόκειται να ξανασχοληθούμε, γιατί απ’ ότι φαίνεται το μόνο που επιζητά είναι οι εντυπώσεις μέσω της πρόκλησης, με αναφορά κομμένων, ραμμένων και κατά το δοκούν στοιχείων.
Ανευθυνότητα, έλλειψη σοβαρότητας και αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, στις σημερινές δύσκολες στιγμές που ζούμε, δεν αρμόζουν.
Ως υπεύθυνη δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα σε ΟΛΟΥΣ τους δοκιμαζόμενους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου. Σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία, τους θεσμικούς φορείς, την ΚΕΔΕ και τον ΕΟΔΥ, τους θεσμικούς υπεύθυνους διαχείρισης αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε κατά γράμμα και με προσοχή τις οδηγίες που λαμβάνουμε και πιστεύουμε ότι τα πάμε καλά και ο κ. Γεωργούλας ας μην ανησυχεί για τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας και τι κάνει γι αυτούς η δημοτική αρχή. Το γνωρίζουν οι ίδιοι κ. Γεωργούλα πολύ καλά και δεν θα βγάλουμε φειγ βολάν για να ικανοποιηθείτε εσείς.

Υ.Γ. 1: Επισυνάπτουμε την εγκύκλιο 23 και τις διευκρινήσεις επ’ αυτής που εξαφάνισε επιμελώς ο μάγος Χουντίνι κ. Γεωργούλας.
Υ.Γ. 2: Αν ξέρετε να διαβάζετε, σε προηγούμενες ανακοινώσεις, έχει αναφερθεί αναλυτικά το έργο της Κοινωφελούς Επιχείρησης μέσω του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και όλες της οι δράσεις που στηρίζουν τους συμπολίτες μας και τις ευπαθείς ομάδες, σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για όλους μας.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει γραφείο τύπου στο Δήμο ξηρομερου? Πότε συστάθηκε? Ποιος είναι ο υπεύθυνος? Είναι εθελοντής? Είναι αμισθος συνεργάτης? Υπάρχει τηλ επικοινωνίας?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τσούζει ο Γεωργουλας και είναι τόσο παλιόπαιδο που δεν μπορείτε να του βρείτε και καμιά λάδια να μπορέσετε να τον φίμωση τελικά εκτός από κάτι κουφιες μπαλοθιες του ατυπου γραφείου τύπου

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Ζορμπάς ο Γιάννης έδινε ψωμί σε φτωχά παιδιά κάποιοι ελεγαν ο εγώ είμαι με τον Ζορμπά όπου πάει για την δημοτική αρχή οι συγκεκριμένοι τι λέγαν άστο καλύτερα να αν μιλαγες για τον Στάικο πριν της εκλογές με κάποιους μπλόγκερ που γράφουν καθημερινά για την δημοτική αρχή μπορούσαν να σε βρίσουν έχασε ο Στάικος και όλα Τούμπα

Ανώνυμος είπε...

Καλο θα ειναι αμα δεν ξερεις για το τινειναο ο Ζορμας να μην μιλας. Ρο τι εδινε και τι οχι ασε να ξερουμε καλυτερα....αντε παραπερα...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζορμπάς είναι γαμω τα παιδιά.και μπράβο αφού βαοηθαει !!!

Ανώνυμος είπε...


Εσείς οι «του γραφείου τύπου» και ο κύριος Μάτζαρης τι τον θεωρείτε τον Κο Γεωργουλα; Ψεύτη; Απατεώνα;
Ο κος Μάτζαρης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είπε ότι βρήκε μια πολυ καλή σειρά από τον κο Γεωργουλα αποθεώνοντας τον! Ή μήπως ήταν fake news?
Εάν δεν ήταν, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτησετε τους ανίκανους!

Ένας φανατικός σας ψηφοφόρος.


Παρακαλώ όπως το δημοσιεύσετε
Ευχαριστώ πολυ

Ανώνυμος είπε...

Ένας μπλόγκερ της επόμενες εκλογές θα ακολουθήσει τον Ζορμπά

Ανώνυμος είπε...

Ναι στο μυαλό τους !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζορμπάς που κολλάει σε όλο αυτό ;;; Άκυρο τέλειος ....

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας το πάθος η Κάκια και εμπάθεια σας σας έχει τυφλώσει δεν είστε ικανοί να δώσετε μια απάντηση που σας ρωτάει ένας δημοτικός σύμβουλος ουσιαστικά αυτό θα έκανε στα δημοτικά συμβούλια αν γινόταν .
ένα έχω να σας πω ντροπή σας

Ανώνυμος είπε...

Δεν απαντήσατε τίποτα ουσιαστικά ο εκνευρισμός σας και η ταραχή σας έβγαλε μίσος κακία απέναντι σε δημοτικό σύμβουλο που δουλειά του είναι να ρωτάει όχι για τον εαυτό του να μαθαίνει αλλά για τους πολίτες .
Εσυς αντί απαντησεων που οφείλετε να δώσετε επιτεθηκατε σε έναν εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο ουσιαστικά εκπρόσωπο μια παράταξης που ψηφίστηκε από το 29 της εκατό των πολιτών ...
Ντροπή σας

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.