Ροή Αναρτήσεων

Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου:Ας το ξεκαθαρίσουμε από το 1975 μέχρι σήμερα τι γινόταν και πόσο η Παράταξή μας στοχεύει στην πραγματική ανάδειξη των ομορφιών του τόπου μας


Ας το ξεκαθαρίσουμε από το 1975 μέχρι σήμερα τι γινόταν και πόσο η Παράταξή μας στοχεύει στην πραγματική ανάδειξη  των ομορφιών του τόπου μας  ,πρώτα μέσα από την διαχείριση των απορριμμάτων και την καθαριότητα δρόμων και ακτών ,αλλά και των πλαζ από τα περιττώματα   αδέσποτων σκύλων  και ποιοί είναι οι υπεύθυνοι και πρέπει να τους καταδικάσουμε ομόφωνα .!!  

Και ασφαλώς το μέγεθος της οικονομικής ζημίας που μπορεί, να προκαλέσει η συνεχής άφρονη δυσφήμιση δήθεν από την παράταξή μας, δεν αφορά σε εμάς ,αλλά σε άλλους .!!!

Οι άφρονες ενέργειες όχι σε εμάς ,αλλά στους όψιμους φίλους σας , οι οποίοι κάνουν το παν για να δυσφημίσουν τον τόπο μας  .

Αλλά οι ασχήμιες δεν κρύβονται κάτω από το χαλί όσο και να προσπαθείτε κάποιοι , γιατί οι τουρίστες δεν τρώνε κουτόχορτο , όταν επιλέγουν ένα τόπο για να κάνουν τους διακοπές τους .

Θα σας δείξω λοιπόν σε λίγο σημερινές φωτογραφίες δίπλα από το Μοναδικό Ξενοδοχείο του Αστακού του κυρίου Στράτου , για να δούμε πως διαφημίζει Τουριστικά τον τόπο μας η << Αξιότιμη Δημοτική μας Αρχή >>.!!!

Και αν αυτό λέγεται ικανότητα ή κλασική αδιαφορία και ύψιστη  ανεπάρκεια.!!!

Αγαπητέ κύριε Κορτότσο  και έρχεσθε λίγες ημέρες    τον χρόνο στον τόπο καταγωγής σας στο  Βασιλόπουλο , όπου είναι το πατρικό σας σπίτι και οι τάφοι των αγαπημένων σας γονιών.

Ασφαλώς  εμείς θέλουμε να έρχεσθε πιο συχνά στον τόπο μας και ακόμη και αν πολύ κακώς έχετε πάρει τα εκλογικά σας δικαιώματα και ψηφίζετε στην Πάτρα ,εμάς  όχι απλά δεν μας ενοχλεί η άποψή σας ,αλλά χαιρόμαστε να ακούμε διαφορετικές απόψεις .!!

Είναι πολύ ανόητο να συγκρίνει τα πράγματα και τις μεθόδους λειτουργίας των μικρών Δήμων, όπως ο Δήμος Ξηρομέρου με μεγάλους Δήμους , όπως ο Δήμος Πατρέων κλπ .

Αυτή η μίμηση και η κακή αντιγραφή οδηγεί στην σίγουρη Δυσφήμιση του τόπου και μάλιστα εν μέσω πολύ  δύσκολής  Τουριστικής Περιόδου .!!!!

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τέτοιες κραυγαλέες διαφορές είτε είναι παντελώς άσχετος με προβλήματα Αυτοδιοίκησης ή απλά είναι ανόητος και δεν είναι άφρονη η συμπεριφορά μας , την οποία σας επιστρέφουμε απλά πίσω , οπότε κάθε απόπειρα απάντησης με λογικά επιχειρήματα  δεν έχει κανένα νόημα  .!!!

Επειδή είστε πλέον αρκετά ώριμος άνθρωπος, θα θυμάστε τι γινόταν στα χωριά μας , όταν πηγαίνατε εδώ γυμνάσιο με τον Δημόσιο χαρακτήρα της αποκομιδής απορριμμάτων και  της καθαριότητας γενικά.

Θα σας φρεσκάρουμε  εμείς  λοιπόν την ασθενή σας   μνήμη ( αν και δεν πιστεύουμε  , ότι δεν τα θυμάστε . άλλος είναι ο στόχος σας ).!!!!

Την περίοδο 1985-1998  η αποκομιδή των απορριμμάτων στον Αστακό  μετά την μεταπολίτευση γινόταν με τους εξής Προέδρους της Κοινότητας Αστακού : Αείμνηστο Σταμούλη  Μακρή ( 1975-1980 ) , κύριο Βασίλη Στράτο ( 1981-1984), κύριο Σπύρο Λυμπεράτο( 1981 -1986)  και Παναγιώτη Στάικο ( 1987-1994) γινόταν με δημόσιο  χαρακτήρα και υπόφεραν  όλοι ο Πρόεδροι για να διατηρήσουν  μια στοιχειώδη και ανεκτή  από την κοινωνία κατάσταση .

Τα  δε σκουπίδια τα  πετούσαν στον Μαραθιά στην άκρη του δρόμου σε μια ανεξέλεγκτη χωματερή , όπου μετά το 1988 έψαχναν εναγωνίως για άλλη θέση ελεγχόμενης και περιφραγμένης  χωματερής χωματερής , την θέση της οποίας υπέδειξε ο κύριος Βασίλης Στράτος ως σύμβουλος της Αντιπολίτευσης  το 1988, την οποία αποδέχθηκε η τότε Κοινοτική Αρχή Παναγιώτη Στάικου  αμέσως .!!!

Ακολούθως όταν έγινε ο Δήμος Ξηρομέρου ο κύριος Σαμαράς  άρχισε την αποκομιδή των απορριμμάτων με ιδιώτες εργολάβους  η οποία ήταν πολύ επιτυχημένη και την οποία συνέχισε  την περίοδο 2007-2010 η Δημοτική Αρχή Παναγιώτη Στάικου  και στην συνέχεια πάλι ο κύριος Σαμαράς και ακολούθως ο Κύριος Γαλούνης .!!

Καλά όλοι αυτοί ήταν ανόητοι;;;;

Οι οποίοι και παρείχαν για ένα αν μικρό Δήμο ,υψηλού επιπέδου υπηρεσία καθαριότητας  και σε πολύ καλή τιμή;;;;;    

Και έχουμε κάποια τρόλια ,που θέλουν να μεταθέσουν τις τραγικές ευθύνες της σημερινής δημοτικής αρχής και να μας  παρουσιάσουν ως διαφημιστές  των ιδιωτών , όταν αυτό γίνεται υποχρεωτικά με Δημοπρασία. Αλλού αυτά , γιατί ολοκάθαρος ουρανός αστραπές δεν φοβάται  .

Σιωπή  επί τέλους, σε όποιους μας χαρακτηρίζουν ως  δήθεν άφρονες  δυσφημιστές του τόπου μας   και πάψτε να δυσφημείτε τον τόπο μας με εικόνες Μπαγκλαντές και ακόμη  χειρότερα .!!!

Αστακός 26/5/2020

Εκ του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Παράταξης  

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ

Θαυμάστε τις σημερινές  εικόνες  δίπλα από την πλάζ  και το Ξενοδοχείο Στράτος μέσα στο κατακαλόκαιρο   και μην ξεχάσετε να δώσετε τα χαιρετίσματα στην   λατρεμένη σας στην δημοτική  εξουσία.!!! 


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποση γελοιότητα πια άπο όλους έσας της παραταξης έιστε άχρηστοι και έμπαθεις.....χασατε τα λεφτα και έχετς φρικαρει

Ανώνυμος είπε...

Εσή που είσε άφρικη. δέν έχεις ποτέ φρικάρει?

Ανώνυμος είπε...

Αχαχχα αφρικη δεν ειμαι σιγουρα.....φρικαρισμενος υπηρξα αλλα οχι για τα ξενα λεφτα......

Ανώνυμος είπε...

Σας ξεβράκωσε ο Σταικος και λέτε ασυναρτησίες .

Ανώνυμος είπε...

Είδατε τα χορτάρια και τα χάλια στου Στράτου που τον υποστήριξε κιόλας .
Θαυμάστε τον Γιαννάκη σαν τον ικανό ΔημαρχάρΑ σας .
Σκυφτέ το κεφάλι τώρα ζαγάρια .βάρα αλύπητα γιατρέ . μην τους λυπάσαι .ειμαστε όλοι μαζί σου .συνέχιζε έτσι και σε τρία χρόνια θα τους στείλουμε ολους τους ψευτες εκεί στην πλαζ μαζί με τα σκυλόσκατα .

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΦΛΙΜΠΑΡΕΙ.
όχι φυσικά για λεφτά. αλλά, για τα αισθητικά.

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει μια εκδήλωση και να του απονεμηθεί γι αυτο το έργο του απο το 1975 εως σημερα.
ο χρυσός κάδος

Ανώνυμος είπε...

12:47 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ.....Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΤΩ .....ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΟΠΙΣΘΕΝ....ΚΤΛ

Ανώνυμος είπε...

Νικολακι αντε μανα μ... να κανεις καμια δουλεια.....δημοσιε τεμπελη..

Ανώνυμος είπε...

Προς 1.04 π.μ. τέτοιες συμβουλές δινεις στον αρχηγό σου
αντί να του πείς δυο κουβέντες της προκοπής ?

Ανώνυμος είπε...

Αντε Βασιλάκι να κανεις κανένα μεροκάματο και εσυ που δεν ξέρεις που έιναι το ΙΚΑ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.