Ροή Αναρτήσεων

Δημοτική Παράταξη «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»: Τι Μπαγκλαντές – Τι Αστακός (φώτο-βίντεο)



Έτσι κατάντησε τον Αστακό, αλλά και ολόκληρο τον Δήμο Ξηρομέρου η «νέα» Δημοτική αρχή!!!


Η κατάσταση στο οικόπεδο του Δήμου κάτω από την Κεντρική Δεξαμενή και λίγα μέτρα επάνω από το πατρικό σπίτι του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κυρίου Αποστόλη Ντίνου, έχει καταντήσει με του Επικίνδυνους Πειραματισμούς του Δημάρχου κυρίου Τριανταφυλλάκη, μία Τριτοκοσμική Περιοχή χειρότερη και από αυτές που βλέπουμε ακόμη και στο Μπαγκλαντές, με τεράστιους κινδύνους τόσο για την Δημόσια Υγεία και μάλιστα εν μέσω της Πανδημίας του Covid19, όσο και ως πυριτιδαποθήκη στα θεμέλια της Πόλης του Αστακού, αφού και μάλιστα με την απαγόρευση του καψίματος των κλαριών, όπως ζητάει με έγγραφό της η Δημοτική αρχή, το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο και έχει ισχύ από σήμερα 1 Μαΐου 2020, με το οποίο η Δημοτική αρχή βάσει του νόμου και του έγγραφου που έλαβε από το ΥΠ-ΕΣ , το οποίο δημοσίευσαν και όλα τα τοπικά blogs, εκεί έπρεπε σήμερα να έλαμπαν τα πάντα.

Δηλαδή αυτό που λέει και ο σοφός Λαός μας: Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν ερκάτεις!!!

Η εγκληματική ανευθυνότητα και αδιαφορία της Δημοτικής αρχής σε όλο της το μεγαλείο, που αν πάει εκεί κάποιος, που είναι λογικό κάτω από αυτές τις συνθήκες, να συχνάζουν και περιθωριακά άτομα και εξαρτημένα από χρήση ουσιών άτομα (αφού υπάρχουν και σύριγγες ινσουλίνης), όχι ηθελημένα, αλλά ακόμη και άθελά τους αφήσουν ένα τσιγάρο και αν υπάρχει και δυνατός άνεμος, μπορεί να καεί ο μισός Αστακός!!!

Και λίγα μέτρα πιο κάτω στον ίσιο δρόμο, εκατό μέτρα από τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ,τένις και 5Χ5, η πόρτα τους είναι διαρκώς ανοιχτή, αφού εδώ και δύο χρόνια σχεδόν έχει αφαιρεθεί και αθλούνται μέσα παιδιά, αφού δεν είναι παιδική χαρά, για να ισχυριστούν, ότι με το νόμο είναι κλειστές, απέναντι από δύο σπίτια εντός σχεδίου Πόλης, όπως φαίνεται και στο σχετικό video, η εικόνα είναι πιο αποκρουστική μια ανάσα και από τα παρακείμενα τα σπίτια !!!

Όπως επίσης απέναντι από το Super Market κυρίου Ν. Καλαντζή τα γαϊδουράγκαθα στο πεζοδρόμιο έφτασαν τα 3 μέτρα στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ, και πιο κάτω από το περίπτερο –Μini Market του κυρίου Vassil Russaj μόλις 40 μέτρα από την θάλασσα το Video μιλάει από μόνο του, όπως και όλες οι σημερινές φωτογραφίες από το πρωί (εκτός του Μύτικα με τα κοράκια , για να μην ξεχνιόμαστε, του γηπέδου της Κανδήλας, που για 6 μήνες ήταν έτσι και μετά την ανάρτηση το καθάρισαν, τις 2 φωτογραφίες από την Χρυσοβίτσα, τις 2 φωτογραφίες από το νεκροταφείο του Αστακού μια μέσα και μια με το φορτηγό με το τι είχαν βγάλει από μέσα μετά τις πολύ φιλότιμες προσπάθειες την Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού κυρίας Αρετής Γριτσίπη, αλλά ποιος την ακούει, την φωτογραφία μπροστά στην οικία Σκούμπα και στο Σταυροδρόμι της Άνω Λούτσαινας {{όπου και σήμερα μετά από λίγες ημέρες καθαρισμού λόγω δικιάς ανάρτησης η ίδια τριτοκοσμική εικόνα επικρατεί πάλι και σήμερα}}, τους κάδους στο λιμάνι του Αστακού σήμερα όπως και χθες και προχθές (όπως έδειξα και στην τηλεδιάσκεψη τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά της οποίας φρόντισαν να κατεβάσουν σήμερα από τα blogs), το χορτάρι στα παρτέρια του «γκαζόν» στο Λιμάνι το οποίο είναι στα μαύρα του τα χάλια, εκεί που κάθεται μια παρέα νέων ανθρώπων, που έχουν φυτρώσει από την αδιαφορία και γαϊδουράγκαθα που ξεπερνούν το μισό μέτρο και με το 90% των κάδων του Αστακού να είναι κάθε ημέρα ξέχειλοι από σκουπίδια και πλαστικά και όχι σε 3 ή 5 που επιλέγουμε εμείς, όπως είπε ο κύριος Δήμαρχος στο Συμβούλιο!!!

Οι φωτογραφίες με τα χορτάρια ύψους πάνω από 1 μέτρο είναι από τον Κεντρικό δρόμο του Αστακού, όπως ερχόμαστε από Αγρίνιο μετά την αερογέφυρα και δεν συζητάμε για τον πρώτο παράλληλο του δρόμο προς την θάλασσα, γιατί εκεί είναι ζούγκλα πραγματική!!!

Όλες οι φωτογραφίες παραπέμπουν όχι σε έναν εγκαταλειμμένο Δήμο Ευρωπαϊκής Χώρας, αλλά σε Χώρες σαν το δύσμοιρο Μπαγκλαντές!!!

Έτσι καταντήσατε τον Δήμο κύριοι κύριοι Δήμαρχε και Αναπληρωτά Δήμαρχε κύριε Τζαχρήστα,  αληθινό Μπαγκλαντές, που μας είπατε να πάμε στον Εισαγγελέα, αν διαπιστώσουμε παρανομία και να πάψουμε, δήθεν να σας συκοφαντούμε!

Τι θέλατε δηλαδή να πηγαίναμε στην Εισαγγελία σήμερα και να καταθέταμε μήνυση, ότι με αυτές τις τριτοκοσμικές εικόνες θέτετε σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών εν μέσω Πανδημίας μάλιστα από τον Κορονοϊό ;

Τι θέλατε δηλαδή να πάμε στην Πυροσβεστική και να καταθέταμε μήνυση, γιατί μέσα στο Δημοτικό οικόπεδο και όχι μόνο, έχετε για μήνες πετάξει εσείς ίδιοι ως εύκολη λύση εκεί μέσα Βουνά από ξερά κλαριά, ξερά χόρτα, πλαστικά και σκουπίδια, την ώρα που εσείς απειλείτε τους πολίτες πως αν δεν έχουν καθαρίσει τα οικόπεδά τους δα τους επιβάλετε και πρόστιμα!!!

Λίγη αιδώς (ντροπή) χάθηκε;;;!!!!

Ή μήπως θέλατε να στείλουμε ένα email με σημερινή ημερομηνία και πολλούς αυτόπτες μάρτυρες προς την Διεύθυνση Περιβάλλοντος για να σας επιβάλει πρόστιμο των 45.000 ευρώ όπως ορίζει ο νόμος ;;;;;!!!!

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα κάνουμε εμείς ως Υπεύθυνη Αντιπολίτευση, αφού δεν είναι στην πολιτική σας ιδεολογία και κουλτούρα η Πολιτική με Εισαγγελείς και Χωροφυλάκους!!!

Απλά θα σας παραδώσουμε στην χλεύη και την γελοιοποίηση των Πολιτών, τους οποίους εσείς αντιμετωπίζετε χειρότερα από ζώα, αλλά όμως δεν είναι ζώα, αλλά Άνθρωποι με αξιοπρέπεια, Ξηρομερίτικη λεβεντιά και φιλότιμο, οι οποίοι απαιτούν να τους σέβεστε αγαπητέ κύριε Τζαχρήστα, που θέλατε να μας κάνετε και κήρυγμα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, για το οποίο σας καλώ να αφήσετε τα Βιντεοσκοπημένα Πρακτικά στα Blogs!!!

Αυτή δυστυχώς είναι η τραγική αλήθεια για τον πολιτικό σας κατήφορο χωρίς φόβο και πάθος, αλλά με πολύ σεβασμό απέναντι στους Δημότες και Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου!

Μήπως αλήθεια μπορεί να μας δείξει ο κύριος Δήμαρχος, όπως μας έδειξε την κατάσταση με τις προσλήψεις δίμηνης διάρκειας ένεκα Covid 19 κατάσταση της Οικονομικής Επιτροπής για το πού πήγαν τα 20.000 ευρώ, τα οποία έστειλε το ΥΠ-ΕΣ, για ανάγκες για την αντιμετώπιση του Κορονοιϊού;;;;;

Να την δείξει και τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος, με την μικροπολιτική και την ανευθυνότητα της «νέας» δημοτικής αρχής σε αντίθεση για τον αγώνα που δίνει όλος ο Ελληνικός Λαός απέναντι στην Πανδημία!!!!

Δυστυχώς τραγική-θλιβερή εικόνα Δήμου ημέρα Πρωτομαγιάς!

Παραθέτουμε το έγγραφό σας για τον καθαρισμό των οικοπέδων από τους πολίτες όταν εσείς δίνετε το κλασικό παράδειγμα προς αποφυγήν:


Αστακός 23.4.2020 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Βάση της Πυροσβεστικής Διάταξης 1/2020 της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας σας γνωρίζουμε ότι κατά την περίοδο από 1-5-2020 έως 31-10-2020.



ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ 

Πάσα χρήση πυρός λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, σε:

1. Δάση και Δασικές εκτάσεις.
2. Χορτολιβαδικές εκτάσεις, βραχώδεις πετρώδεις εκτάσεις που βρίσκονται σε πεδινά εδάφη, σε ανώμαλα εδάφη και σε λόφους.
3. Επίσης απαγορεύεται η καύση αγροτικών εκτάσεων από 1-5-2020 μέχρι και 31-10-2020, χωρίς την έκδοση άδειας από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία και αφού ληφθούν τα μέτρα που ορίζονται στο άρθρο 5, παρ. 1 της 9/2000 Πυροσβεστικής Διάταξης (ΦΕΚ Β΄1459/30-11-2000), όπως αυτή τροποποιήθηκε με την 9Α/2005 Πυροσβεστική Διάταξη (ΦΕΚ Β΄1554/10-11-2005) και ισχύει.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου 


Αστακός 1 Μαΐου 2020
Εκ του γραφείου τύπου 
Της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου








































13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή τους . Μας προσβάλουν όλους μας .
Η λέξη παραίτηση τους είναι άγνωστη .

Ανώνυμος είπε...

Το καλοκαιράκι πάμε Αστακό μετά τα σκουπίδια παρέα με καφέ τι να κάνουμε βγάλαμε Αθήναιο δήμαρχο !!! Τι να κάνουμε αγαπάμε αστακό θα το ανεχτούμε και αυτόοοοοο....

Ανώνυμος είπε...

Χάθηκε εντελώς το φιλότιμο .

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά με τα νούμερα που μπλέξαμε ;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν τέτοιες εικόνες ντροπής σε άλλο δήμο στην Ελλάδα .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ???

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας βαδίζει στο σωστό δρόμο,αφού κάνει το ανθρώπινα δυνατό με τους εργάτες και τα μέσα που του παρέχει ο δήμαρχος ,αλλά ο Δήμαρχος είναι εκείνος που έκανε την επιλογή ,να ακολουθήσει το στραβό δρόμο και τώρα εισπράτει τους καρπούς της επιλογής του ,με την οποία διαφώνησαν και πολλοί συνεργάτες του .
Η σοκαριστική αποτυχία με αυτές τις εικόνες που δεν υπάρχουν σε άλλο δήμο είναι προσωπική του δημάρχου και μόνο του ίδιου και κανενός άλλου .

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει περίπτωση το καλοκαίρι να πάνε οι ξενικοί στον αστακό με τα χάλια αυτά που επικρατούν, με τα σκουπίδια βουνά , και να βρωμάει η παραλία βόθρος μέχρι τα τραπέζια των μαγαζιών.

Ανώνυμος είπε...

Κε σταικο θα μιλησω με λογικη και οχι πολιτικά. Ελπιζω να το εκτιμησετε.....ρο οτι το οικοπεδο διπλα στον κο ντινο ειναι ετσι ειναο αποκλειστικη ευθυνη αυτων που τα πεταξαν ....αρα φταινε οι βρωμιαρηδες που τα πεταξαν οχι η δημοτικη αρχη....τα χορταρια στα ιδιωτικα ζωραφια ειναι υποχρεωμενοι να τα καθαρισουν οι πολιτες οχι η δημοτικη αρχη οσο γοα τα υπολοιπα και επι δικης σας θητεοας και επι των υπολοιοων ολα γινονταν με μαυρα λεφτα και χρεωνοντας το 1 για 100 νομιζω οτι λιγη υπομονη για να τα εχουμε ολα με νομιμο τροπο κσι με το σωστο κοστος δεν βλάπτει ....λιγοτερη κριτικη περισσοτερη βοήθεια

Ανώνυμος είπε...

Κάνετε μεγάλα λάθη κύριε 12:08

Και υπομονή μεγάλη και ανοχή μεγάλη έδειξα .
Όσο για τα έργα στην δικιά μου θητεία ΦΕΝ πληρώθηκε ούτε ένα με μαύρα για να χρεωθεί έστω και ένα ευρώ πάρα πάνω ,αφού τα περισσότερα χρήματα στην θητεία μου πήγαν σε έργα με δημοπρασίες και μάλιστα με εκπτώσεις πάνω από 40 ή 50 ή ακόμη και 60% ,αλλά και τα μικρά με τις απευθείας αναθέσεις των 6.900 δινόντουσαν σε τόσο χαμηλές τιμές και έτσι περίσσευαν χρήματα και έγιναν προμήθειες μηχανημάτων ,εργαλείων και αυτοκινήτων καθώς και τέτοιων έργων που άλλοι Δήμοι ούτε στο όνειρο τους δεν έβλεπαν .!!!
Όσο για το οικόπεδο κάτω από την δεξαμενή δεν είναι ιδιωτικό ,αλλά Δημοτικό και εκεί τα ξερά χόρτα ,κλαριά και δένδρα καθώς και σκουπίδια και πλαστικά δεν τα έριξαν εκεί κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες ,αλλά τα συνεργεία του Δήμου ,τα οποία τα μάζευαν από τους δρόμους του κέντρου και των συνοικιών του Αστακού και τα πετούσαν εκεί .!!!
Ρωτήστε και θα μάθετε καλύτερα.
Λίγη περισσότερη ενημέρωση πριν με δικάσετε με περίσσια σπουδή ,δεν θα έβλαπτε .!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Παναωτη μου ειμαι απολυτα ενημερωμενος.....για την κυριοτητα του οικοπεδου ηξερα για τα αλλα τα παρακατω μιας και θα τα πω με τα κακα παιδια που τα πεταξαν....και θα ρθουμε στο ιατρειο σου ολοι μαζι να τα πουμε ετυχα σε συμβαν ιδιωτες να πετανε σκουπιδια εκει γυρω στος 10:30 το βράδυ χειμωνας....και οχι 1 και 2 φορές. Οσο για την θητεια σου αστα αυτα πες τα αλλου....πεστα στα ψαρια......οσο για την υπομονη και ανοχη και εχεις δικιο ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ (ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ) ΤΟΥΣ.....ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ....ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ....

Ανώνυμος είπε...

10:07 δεν ειμαι ψηφοφορος του κ. ΣΤΑΙΚΟΥ ουτε συμφωνω με πολλες ενεργειες του.
Ολοι μπορουμε να κρινουμε αλλα κ να κρινομαστε.
Ομως το που θα ζησει ο καθενας δεν αφορα κανεναν.
Ειμασταν τυχεροι τοσα χρονια που τον ειχαμε γιατρο ο οποιος δεν ειπε ΟΧΙποτε κ σε κανεναν και ισως να εκανε λαθος να πονεσει για το χωριο μας περισοτερο απο οσο εμεις αντεχαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11:35
ΔΕΝ ΕΘΙΞΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΘΙΞΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΕΘΙΞΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΙΞΩ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΛΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ....ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΙ "ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.ΑΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΓΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.....

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.