Ροή Αναρτήσεων

Καλό νέο ξεκίνημα στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Ξηρομέρου, με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής.

taprantzi xristina
 
Αστακός 10.5.2020
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Με την επαναλειτουργία των Λυκείων και Γυμνασίων του Δήμου Ξηρομέρου, θα θέλαμε να ευχηθούμε στους μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς καλή πρόοδο με υγεία και αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής.
Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, παρέδωσε στις μαθητικές κοινότητες είκοσι επτά (27) αντισηπτικά Gel του ενός λίτρου, τα οποία χορηγήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με την υπ αριθμόν 50433/Β4 από 2-5-2020 Υπουργική Απόφαση.
Επίσης προμηθευτήκαμε ως Σχολική Επιτροπή, συσκευές αντισηπτικών, συσκευές σαπουνοθηκών, οι οποίες τοποθετήθηκαν, καθώς επίσης παραδόθηκαν στις σχολικές μονάδες τα κάτωθι υλικά: Αντισηπτικά Gel, μάσκες, γάντια χλωρίνης, υγρά σαπούνια και πλαστικά ποτήρια.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, για την διάθεση καθαριστριών, για αποτελεσματικότερη καθαριότητα.
Τέλος, σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες για όσο το δυνατό συχνότερο καθαρισμό των σχολείων και τήρηση των κανόνων υγιεινής.
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ-ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 
xrist12
 
xrist1
 
xrist3
 
xrist4
 
xrist5
 
xrist6
 
xrist7
 
xrist8
 
xrist9
 
xrist10
 
xrist11

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.