Ροή Αναρτήσεων

Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου:Η κομψή ομολογία της εκκωφαντικής αποτυχίας του κύριου Τριανταφυλλάκη στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων και γενικά της καθαριότητας σε ολόκληρο τον Δήμο .


Η κομψή ομολογία της εκκωφαντικής αποτυχίας του κύριου Τριανταφυλλάκη στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων και γενικά της καθαριότητας  σε ολόκληρο τον Δήμο .

 

Γράφει επί λέξει ο κύριος Τριανταφυλλάκης :

 

αλλά αυτό απέχει πάρα πολύ από την άποψη ότι ο Μύτικας βρώμισε επί της νέας δημοτικής αρχής και από την επιλογή της να πάει σε δημόσια αποκομιδή των σκουπιδιών, για να πολεμηθεί αυτή η επιλογή και να στραφούμε στους ιδιώτες….

 

Δεν απέχει καθόλου κύριε Τριανταφυλλάκη  καθόλου η αλήθεια με τα κοράκια έξω από τους κάδους και τις άλλες φωτογραφίες δίπλα από την Εκκλησία ,που παρουσιάσαμε επανειλημμένα , μέχρι τους σορούς από σκουπίδια για 6 μήνες έξω από το Όμορφο γήπεδο της Κανδήλας και το Κοιμητήριο του Μύτικα επί των  ημερών σας  και που να έρθει και το καλοκαίρι, τότε που  θα γελάνε και οι αδέσποτοι σκύλοι  .!!!

 

Το ότι επικαλείσθε, τι συνέβαινε στον Μύτικα , αυτό συνέβαινε   γιατί στον Μύτικα εφαρμοζόταν το μοντέλο , που εσείς πάτε να εφαρμόσετε εκτός από την Δημοτική Ενότητα  Αλυζίας και στην Δημοτική Ενότητα  Αστακού ,για να μετατρέψετε μέχρι το καλοκαίρι ολόκληρο τον Δήμο  σε Μπαγκλαντές.!!!   

 

Γράφετε επί λέξει ότι :

 

Ο  δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός για την καθαριότητα και την αποκομιδή των απορριμμάτων .

Αυτό ισχύει μόνο  για τους ανίκανους  Δημάρχους , οι οποίοι με την Ανικανότητα τους μετατρέπουν τον τόπο τους  σε Μπαγκαλντές .

Και μην πουλάτε εκ του ασφαλούς τζάμπα μαγκιές, επειδή γνωρίζετε πως την  1/7/2020,που το Υπουργείο Οικονομικών βάσει του Ε9 όλων των πολιτών θα αυξηθούν κατά 200% ή και 300%  τα έσοδα του Δήμου Ξηρομέρου , θα στείλει στους Δήμους  και ειδικά σε Δήμους  με πολύ παλαιά κτήρια ,τα οποία είχαν προβλήματα ,κληρονομικά , απανωτών <<παράνομων >>επεκτάσεων , ακόμη και κάποιον, οι οποίοι με σύγχρονες οι οικοδομικές άδειες για καινούργιες οικοδομές παρουσίαζαν εργοτάξια ρεύμα και πλήρωναν για πολλά χρόνια  μόνο για λίγα τετραγωνικά μέτρα  τώρα μετά τις νομοθετικές ρυθμίσεις και προθεσμίες από την προηγουμένη, αλλά και την σημερινή Κυβέρνηση , όλα αυτά λύθηκαν  και πλέον θα υπολογίζονται με βάση το Ε9 και όποιοι πολίτες δεν θα δηλώσουν τα ακριβή τετραγωνικά μέτρα , ο νόμος προβλέπει τσουχτερά πρόστιμα .

Στην θα αυξηθούν κατά 200% ή και 300%  τα έσοδα του Δήμου Ξηρομέρουαπο το τέλος καθαριότητας και φωτισμού , θα είστε υποχρεωμένοι , να προβείτε σε αντίστοιχη μείωση του 50% ή του 66,66% αντίστοιχα , γιατί μην νομίζετε πως στο Ξηρόμερο οι Ξηρομερίτες τρώνε  κουτόχορτο.!!!!       

Όσα απορριμματοφόρα και να πάρετε , όπως αναφέρετε : Με σημερινή της απόφαση η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ενέκρινε την διενέργεια προμήθειας ενός καινούργιου απορριμματοφόρου από τον Δήμο Ξηρομέρου.....

 

Το καλοκαίρι έχουμε να απολαύουμε εικόνες άπειρου κάλλους στον Μύτικα και στη Δημοτική Ενότητα Αστακού .!!!!!

 

Πάρτε σημερινές φωτογραφίες μπροστά στο Σχολείο της Χρυσοβίτσας και στον κάμπο ,αλλά και δύο σημερινές στον Αστακό , όπως και δύο κάτω από την δεξαμενή και το πρώην συνεργείο Καρβούνη , που το είχα χαρακτηρίσει ως εικόνες  Μπαγκλαντές  και καμαρώστε όσο θέλετε( αυτές οι εικόνες φέρουν την υπογραφή Ιωάννη Τριανταφυλλάκη)  και δεν θα  αναφερθώ με τα περιττώματα των αδέσποτων σκύλων στις πλαζ , τώρα μάλιστα που λόγω της οικονομικής κρίσης πολλοί πρώην ιδιοκτήτες τους τα εγκαταλείπουν και ενώ οι περισσότεροι Δήμοι της Χώρας έχουν ήδη δώσει λύση σε αυτό το σοβαρό θέμα , για το οποίο σας έχουν σταλεί και επανειλημμένες εγκύκλιοι από το Υπουργείο Εσωτερικών ,αλλά εσείς κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου περιμένοντας την λύση εξ ουρανού .!!!

 

Δείξτε   λοιπόν φωτογραφίες από την περίοδο ,που ήταν Δήμαρχος Αστακού ο Επικεφλής της Δημοτικής μας Παράταξης  Αναζωογόνηση Ξηρομέρου    Παναγιώτης Στάικος με συνολικό πληθυσμό τότε ο Δήμος Αστακού μεγαλύτερο από τον σημερινό Δήμο Ξηρομέρου .

 

Σας  προκαλούμε.!!!!!

 

Δεν μπορείτε να δείξετε γιατί απλά τέτοιες εικόνες ντροπής  δεν υπήρξαν ποτέ .!!!

 

Δεν  αρμενίζει στραβά  ο γιαλός κύριε Τριανταφυλάκη , αλλά εσείς αρμενίζετε καταστροφικά για τον Δήμο  και αν δεν αλλάξετε άμεσα ρώτα ,τότε οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια και σε αυτόν τον τομέα , όπως και σε πολλούς άλλους σε αναπόφευκτη καταστροφή !!!

 

Η μήπως έχετε την εντύπωση, πως οδηγείτε τον Δήμο στην σωστή πορεία και επικροτούν οι πολίτες τις αποφάσεις, τις ενέργειες και τα αποτελέσματα τη πορείας σας ;;;

 

Εάν έχετε τέτοια εντύπωση , τότε Πλανᾶσθε πλάνην οἰκτράν  .!!!!

 

Και μέμνησο του κειμένου της παράταξης μας ,αφού το καλοκαίρι και επισήμως μετά από  5 ημέρες είναι προ των πυλών και τότε θα γελάσουν και οι αδέσποτοι σκύλοι, οι οποίοι αλωνίζουν καθημερινά σε Αγγέλες .!!!.

 

Αστακός 25/5/2020

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

Της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .

     


 














18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας το ξεκαθαρίσουμε..
Τελικά τι επιθυμούμε; ...
τι επιδιώκουμε;
Που στοχεύει ... και τι προσφέρει ;
ολη αυτη η διαδικτυακή προσπάθεια καθημερινής δυσφήμησης του δήμου Ξηρομέρου ως ενός απέραντου σκουπιδότοπου ενόψει της τουριστικής σεζόν του καλοκαιριού .
Στο να πιεσουμε την Πολιτεία να πράξει άμεσα τα δέοντα για μια ισχυρή δημοτική υπηρεσία καθαριότητας ..πλήρως εξοπλισμένη σε οχήματα και με προσωπικό που θα αμοίβεται αξιοπρεπώς προσφεροντας τα μεγιστα στο πολιτη ..Ή στο να ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ (γιατι αραγε;;;..) τη δημοτικη Αρχη να προσφύγει άμεσα στις "υπηρεσιες" ενος ιδιώτη ακόμη και με διαδικασία fast track...
Εχει κανείς αναρωτηθεί το μέγεθος της οικονομικής ζημίας που μπορεί να προκαλέσει η συνεχής άφρονη δυσφήμηση στους επιχειρηματίες της περιοχης , τους επαγγελματίες εστίασης,των τουριστικών καταλυματων και εν γένει στους δημότες..
Η ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Κορτότσο και έρχεσθε λίγες ημέρες τον χρόνο στον τόπο καταγωγής σας στο Βασιλόπουλο , όπου είναι το πατρικό σας σπίτι και οι τάφοι των αγαπημένων σας γονιών.
Ασφαλώς εμείς θέλουμε να έρχεσθε πιο συχνά στον τόπο μας και ακόμη και αν πολύ κακώς έχετε πάρει τα εκλογικά σας δικαιώματα και ψηφίζετε στην Πάτρα ,εμάς όχι απλά δεν μας ενοχλεί η άποψή σας ,αλλά χαιρόμαστε να ακούμε διαφορετικές απόψεις .!!
Είναι πολύ ανόητο να συγκρίνει τα πράγματα και τις μεθόδους λειτουργίας των μικρών Δήμων, όπως ο Δήμος Ξηρομέρου με μεγάλους Δήμους , όπως ο Δήμος Πατρέων κλπ .
Αυτή η μίμηση και η κακή αντιγραφή οδηγεί στην σίγουρη Δυσφήμιση του τόπου και μάλιστα εν μέσω πολύ δύσκολής Τουριστικής Περιόδου .!!!!
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τέτοιες κραυγαλέες διαφορές είτε είναι παντελώς άσχετος με προβλήματα Αυτοδιοίκησης ή απλά είναι ανόητος και δεν είναι ΄΄αφρονη η στμπεριφορά μας , την οποία σας επιστρέφουμε απλά πίσω , οπότε κάθε απόπειρα απάντησης με λογικά επιχειρήματα δεν έχει κανένα νόημα .!!!
Επειδή είστε πλέον αρκετά ώριμος άνθρωπος και ίσως πάνω από 60 χρονών , θα θυμάστε τι γινόταν στα χωριά μας , όταν πηγαίνατε εδώ γυμνάσιο μα τον Δημόσιο χαρακτήρα της αποκομιδής απορριμμάτων και της καθαριότητας γενικά.
Θα σας φρεσκάρω εγώ λοιπόν την ασθενή σας μνήμη ( αν και δεν πιστεύω , ότι δεν τα θυμάστε . άλλος είναι ο στόχος σας ).!!!!

Ανώνυμος είπε...

Την περίοδο 1987-1994 η αποκομιδή των απορριμμάτων στον Αστακό μετά την μεταπολίτευση γινόταν με τους εξής Προέδρους της Κοινότητας Αστακού : Αείμνηστο Σταμούλη Μακρή ( 1975-1980 ) , κύριο Βασίλη Στράτο ( 1981-1984), κύριο Σπύρο Λυμπεράτο( 1981 -1986) γινόταν με δημόσιο χαρακτήρα και υποφέραμε όλοι ο Πρόεδροι για να διατηρήσουμε μια στοιχειώδη και ανεκτή από την κοινωνία κατάσταση .
Τα δε σκουπίδια πατούσαμε στον Μαραθιά στην άκρη του δρόμου σε μια ανεξέλεγκτη χωματερή , όπου μετά το 1988 ψάχναμε εναγωνίως για άλλη θέση ελεγχόμενης και περιφραγμένης χωματερής χωματερής , την θέση της οποίας υπέδειξε ο κύριος Βασίλης Στράτος ως σύμβουλος της Αντιπολίτευσης , την οποία αποδεχθήκαμε αμέσως .
Ακολούθως όταν έγινε ο Δήμος Ξηρομέρου ο κύριος Σαμαράς άρχισε την αποκομιδή των απορριμμάρτων με ιδιώτες εργολάβους η οποία ήταν πολύ επιτυχημένη και τηυν οποία συνέχίσαμε και εγώ την περ΄’ιοδο 2007-2010, και στην συνέχεις πάλι ο κύριος Σαμαράς και ακολούθως ο Κύριος Γαλούνης .!!
Καλά όλοι αυτοί ήταν ανόητοι , οι οποίοι και παρείχαν για ένα αν μικρό Δήμο υψηλού επιπέδου υπηρεσία και σε πολύ καλή τιμή;;;;;
Και ας το βουλώσουν κάποια τρόλια που θέλουν να με παρουσιάσουν ως διαφημιστή των ιδιωτών , όταν αυτό γίνεται υποχρεωτικά με Δημοπρασία.
Σκασμός επί τέλους σε όποιους μας χαρακτηρίζουν ως άφρονες δυσφημιστές του τόπου μας και πάψτε να δυσφημείτε τον τόπο μας με εικόνες Μπαγκλαντές και ακόμη χειρότερα .!!!
Αλλού αυτά Στάικο δεν κολλάνε .!!
Με εκτίμηση Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

όλο τα ίδια και τα ίδια λέμε, συνέχεια συνέχεια συνέχεια
να ακούγεται και τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΩΤΗ, ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ....ΚΡΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΣΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ....ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΕΝΩ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ Η ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.....ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ...ΑΥΤΑ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΚΟΒΕΣΤΕ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ.....ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΕ ΤΙ ΧΑΛΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ 31/08/2019? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΚΑΤΑ....5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΛΟΥΝΗ ΜΟΝΟ ΧΑΔΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΓΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΛΑΔΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΓΑ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΑΣ.....

Unknown είπε...

Αγαπητε κ Σταικε ..
Κατανοω το παθος σας για λιγη δημοσιότητα και την αναγκη σας να βρισκεστε στην επικαιροτητα αδιστακτα με καθε μεσο και τροπο
Η ηττα σας ηταν πολυ μεγαλη που οι δημοτες σας εστειλαν στο περιθωριο των δρωμενων στο δημο.
Αδυνατειται εμφανως να το διαχειριστειτε αξιοπρεπως και καταφευγετε πολλακις σε προβοκατορικες προσωπικες επιθέσεις και υπαινιγμους .Σε λιγο θα μας ζητατε και να παιρνουμε αδεια απο εσας για να επισκεφτουμε το τοπο που γεννηθηκαμε και μεγαλωσαμε.Φανταζομαι το ιδιο θα ζητανε και οι χωριανοι σας απο εσας οταν επισκεπτεστε τα πατρια σας εδαφη.Δεν ειναι ντροπη να χανεις σε ενα πολιτικο αγωνα σε μια εκλογικη μάχη..Ντροπη ειναι η πικρα και η θλιψη να σε οδηγουν στην ελλειψη καθε μετρου,απεναντι στους συνανθρωπους σου που πολλακις σε τιμησαν απο την ημερα που ηρθες ως ξενος επισκεπτης στο χωριο μας.Καλο ειναι λοιπον μην προσβαλεις τους Ξηρομεριτες και να μην δυσφημεις το τοπο.
Εξαλλου δεν εχει νοημα καμια πολιτικη αντιπαραθεση μαζι σου Ειναι γνωστο σε ολους οτι ενω συμπεριφερεσαι ως περιφερομενος υβριστης του δημαρχου..ειστε εντος του δημοτικου συμβουλιου ο καλυτερος και σταθεροτερος ψηφοφορος των θεσεων και προτασεων του.ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !!
Ακομη και εκεινο με τη παραταση του παζαριου ωρυοσασταν για μαυρες σακουλες με 25000 που δοθηκαν για την "παρανομη παραταση" πρωτος μεσα στο δημοτικο συμβουλιο ψηφισατε την παραταση!!Αληθεια τι μεσολαβησε κ ψηφισατε την παραταση;
Αληθεια γιατι εχετε τοσο παθος για να ερθει ιδιωτης εργολαβος στα σκουπιδια;;

Ανώνυμος είπε...

Ναί σε όλα = και ψήφος το 2023 ;

Οίδομαιν ..

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΣ εχει σταθερές θεσεις
Ποτέ Ξανά-λαϊκό τραγούδι αυτό. ούτε Αρετακια ούτε Γιαννη

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέπει και συμφωνεί ο Κος Παναγιώτης Σταϊκος
το παρόν blog να ξαναδημοσιεύσει την ανάρτησή του,
το 2914 με τιτλο : ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ?

Υ Γ για μάθουμε όλοι μας να μήν λέμε εύκολα μεγάλα πολιτικά λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέπει και συμφωνεί ο Κος σχόλιαΠαναγιώτης Σταϊκος
το παρόν blog να ξαναδημοσιεύσει την ανάρτησή του,
το 2014 με τιτλο : ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ?

Υ Γ για να μάθουμε όλοι μας να μήν λέμε εύκολα μεγάλα πολιτικά λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέπει και συμφωνεί ο Κος Παναγιώτης Σταϊκος
το παρόν blog να ξαναδημοσιεύσει την ανάρτησή του,
το 2014 με τιτλο : ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ?

Υ Γ για να μάθουμε όλοι μας να μήν λέμε εύκολα μεγάλα πολιτικά λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Η τότε ανάρτηση ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, απο το Ξηρόμεροnews
να δούμε ξανά και το τότε σχόλιο-φιλοφρόνηση ,
σε αυτή την αναρτηση του Γιάννη προς τον Σταικο.

Ανώνυμος είπε...

Γαρυφαλλάκια μου γλυκά σας πονάει τόσο πολύ ο Σταικος που έχετε παραφρονήσει .μόνο σαχλαμάρες με μπόλικη ανοησία ,αλλά για την ουσία τίποτα .ποιος έκανε το δήμο να ωχριά μπροστά του και το Μπαγκλαντές ;
Μα ασφαλώς ο Γιάνναρος σας .
Καμαρώστε τον .

Ανώνυμος είπε...

4:43 μην φας.....τΙ να μας πονεσει απο τον Κο ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΟΠΙΣΘΕΝ? Η ΑΛΛΙΩΣ Κο ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ....; ξέρεις καλά πως είναι στο Μπαγκλαντές , μάλλον εκει μετακομισες τώρα.....Μπαγκλαντες τον εκανε ο Σταικος που εκανε τον αρχιτεκτονα και κατεστρεψε κε τις κακοτεχνιες και ο Γαλουνης που εφαγε ολο το ταμειο και δεν εκανε τιποτα προκειμενου να φτιαξει μονινα το προβλημα του νερου......ολα ενα ψεμα . Αρα σαχλαμαρες και ανοησιες λες εσυ και ολο το συναφι που θελουν τον Δημο "οικογενειακη επιχειρηση" για να γεμιζουν στομαχια και τσεπες

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταικος δημόσια κάνει αντιπολίτευση για λογαριασμό Γαλουνη και στο δημοτικό συμβούλιο ψηφίζει για λογαριασμό Τριανταφυλλακη.
Ακροβατεί για να ειναι στην επικαιρότητα.
Ενώ τους «φίλους»του σε όλες τις παρατάξεις που είτε σήμερα κυβερνούν ή κυβέρνησαν και κάποιοι ήταν στα ψηφοδελτιά του, τους προστατεύει.

Ανώνυμος είπε...

Την πατερίτσα Γαρυφαλλάκια μου την γυρίσατε μόνοι σας και αφού την κάνατε Κρητικιά καλτσούνα τώρα την βάζετε μόνο σας στον κ@@@ο σας και δείχνετε να σας αρέσει .

Ανώνυμος είπε...

Σας τάπωσε με επιχειρήματα ο Σταικος και τώρα έχετε παλαβώσει .θα σας περάσει το μαρτύριο σε τρία χρόνια . μέχρι τότε θα σας γλεντάει .αυτα που γράφατε προεκλογικά υλικά τα ξεράσετε αίμα .ετσι είναι η θεία δίκη .

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΩΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΣΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΓΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ: ΗΤΤΑ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ.....ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΥ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΖΩ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΙΑ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΗΝ Γ@@@@@ΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.