Ροή Αναρτήσεων

Η δημοτική αρχή έχει δεσμευτεί προγραμματικά για τάξη, νοικοκυριό και επιβολή της νομιμότητας στην ύδρευση. Στηρίζουμε τον Αντιδήμαρχο ύδρευσης κ. Φίλιππο Σαμαλέκο και καταδικάζουμε απερίφραστα έκνομες πράξεις εναντίον του.



Αστακός 30.6.2020 

Δελτίο τύπου.

Η δημοτική αρχή έχει δεσμευτεί προγραμματικά για τάξη, νοικοκυριό και επιβολή της νομιμότητας στην ύδρευση. Στηρίζουμε τον Αντιδήμαρχο ύδρευσης κ. Φίλιππο Σαμαλέκο και καταδικάζουμε απερίφραστα έκνομες πράξεις εναντίον του.

Η δημοτική αρχή έχει την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα, στον τομέα της ύδρευσης να βάλει τάξη και νοικοκυριό, γιατί ως γνωστό παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή μία χαοτική κατάσταση.
Αυτό είναι προγραμματική δέσμευση της δημοτικής αρχής, που πήρε την έγκριση και την πολιτική νομιμοποίηση από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στις δημοτικές εκλογές του 2019.
Σε αυτά τα πλαίσια, στηρίζουμε και περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη τις ενέργειες του Αντιδημάρχου ύδρευσης κ. Φίλιππου Σαμαλέκου, ο οποίος εφαρμόζει τις προγραμματικές δεσμεύσεις όλης της παράταξης και έχει την αμέριστη και καθολική στήριξη μας, αλλά κυρίως έχει την στήριξη της σιωπηρής πλειοψηφίας των πολιτών, που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και σήμερα δεν τους παρέχουμε το κοινωνικό αγαθό της ύδρευσης όπως θα έπρεπε και αυτό έχουμε σκοπό να το αλλάξουμε σταδιακά με στοχευμένες παρεμβάσεις.
Παραβατικές συμπεριφορές και αντιδράσεις συμπολιτών εναντίον του Αντιδημάρχου κ. Φίλιππου Σαμαλέκου, καταρχήν τις καταδικάζουμε απερίφραστα, θα μας βρουν απέναντι με κάθε νόμιμο τρόπο, δεν πρόκειται να τις αφήσουμε να συμβαίνουν και θα καταφύγουμε στην δικαιοσύνη αν χρειαστεί.
Μιλάμε για το αγαθό του νερού, ένα κοινωνικό αγαθό, μιλάμε για το γενικό καλό που υπερτερεί από το πρόσκαιρο προσωπικό συμφέρον του καθενός. Δεν πρόκειται να αφήσουμε το τομέα της ύδρευσης στην τύχη του, όπου ο καθένας θα κάνει ότι νομίζει.
Η ύδρευση είναι ανταποδοτική υπηρεσία και δεν μπορεί περίεργες και αυθαίρετες συμπεριφορές κάποιων, να τις πληρώνουν όλοι οι άλλοι, γιατί αυτό συμβαίνει σήμερα. Κάποιοι πληρώνουν και χρεώνονται υπέρογκα για να έχουν κάποιοι νερό παράνομα και δωρεάν.
Αυτό το δυσάρεστο φαινόμενο θα φροντίσουμε σταδιακά καταρχήν να μειωθεί και κάποια στιγμή να σταματήσει και τελείως.
Υπάρχει κανονισμός ύδρευσης και θα φροντίσουμε για πρώτη φορά να εφαρμοστεί. Καλούμε όλους τους πολίτες να βοηθήσουν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΚΑΘΕ ΕΚΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΠΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 21 "ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ &ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΣΙΜΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε Φιλίππα κραταωωω μαχαίρι ακούς;;;;

Ανώνυμος είπε...

Την κυνήγαγε με το μαχαίρι βρε το Φιλίππα τι έπαθες !!!!

Ανώνυμος είπε...

οι μπαγλαμαδες που τους πληρωνουμε ολοι χρονια απειλουν με την στηριξη των νταβατζηδων τους
αλλα δεν θελει πολυ να τους επισκεφτουμε ολοι εμεις τα κοροιδα που εχουμε ρολογια και πληρωνουμε γι αυτους και να δεις ποσα απιδια παιρνει ο σακοσ
ρεμαλια ε ρεμαλια

Ανώνυμος είπε...

Οι προστατες των κλεφτων νερου ανωνυμοι
Σας ξερει ο κοσμος με το ονοματακι σας ολους σας τσαμπα μαγκες
Αντε γραφτε ανωνυμα
Ουτε τα ελληνικα δεν ξερετε

Ανώνυμος είπε...

Άσε τις αερομαγκές σου τζάμπα 'ψευτομαγκάκι' .
και απάντα 'τζάμπα μάγκα' >>
ήσε, όχι ή υπέρ της εφαρμογής του κανονισμού ύδρευσης?

Ανώνυμος είπε...

Η νομιμότητα κύριε δήμαρχε είναι να αρχίσεις από τον άγιο Δημήτριο μέχρι τον Αστακό και να σφραγίσεις όλες της παροχές πάνω στον αγωγό χωρίς να κάνουμε διακρίσεις για φίλους κουμπάρους συγγενείς και ψηφοφόρους έχω εμπιστοσύνη στον φιλλιπα ότι θα την βρει την άκρη

Ανώνυμος είπε...

εκείνος ο Σταίκος που ειναι.
καλοκαιρινές διακοπές;

Ανώνυμος είπε...

Δώστε το νερό σε ιδιωτική εταιρεία η κάνετε ΔΕΥΑΑ είστε ανίκανοι να εφαρμοστεί ο κανονισμός ύδρευσης

Ανώνυμος είπε...

Ας πάρουμε η να αποδεχθούμε την επιεικέστερη εκδοχή ότι,
απο συνήθεια οι προηγούμενες δημοτικες αρχες εδιναν παροχες απο τον κ. αγωγό.
σημασια εχει τωρα ότι πρέπει να μπεί φρένο σε συτή την συνήθρια κσι να λυθεί αυτό το θέμα της υδροδότησης μιας κωπόπολης.

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππά μήν κάνεις διακρίσεις.
να είσαι δίκαιος στην κατάργηση αυτών των απαράδεκτων παροχών νερού.
Μή ξεχνάς ότι εγώ κι' Εσύ είμαστε Αριστεροί.

Ανώνυμος είπε...

Όλα γίνονται για μια παροχή που δεν μπορούν να κόψουν από τον αγωγό

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα.

Ανώνυμος είπε...

εχω καταλαβει απο τα σχολια ,οτι εκει στο δημαρχειο δεν κανετε αλλη δουλεια απο το να ψαχνετε ποιος χρωσταει για να κουτσομπολευετε.Εχετε την νοοτροπια του χαραμοφαη και διορισμενου με μεσον δημοσιου υπαλληλου και καμμια ενσυναισθηση για το τι συμβαινει στην ελληνικη κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

δέν μας χέζεις, όρετζάμπαμάγκα.

Ανώνυμος είπε...

τώρα κάτι μας είπες.
ότι δέν είχε η περιοχή κουτσομπόληδες
και τώρα ξεφύτρωσαν.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε πράξη βίας είναι απολυτος καταδικαστέα απ όπου και αν προέρχεται Κατά τα άλλα Επικοινονιακη καταιγίδα Δελτίο τύπου από το Δήμο παρέμβαση από τον ειδημονα επί παντός επιστητού της Αλυζιας καθώς και από τον ογκολιθο του πολιτισμού και της αυτοδιοίκησης από το Βασιλοπουλο που όμως καθώς δεν έχουν τα κότσια να εκτεθούν στην κρίση των συμπολιτών τους προτιμούν την πίσω αυλή και την ασφάλεια της σκιάς της Και με κάθε ευκαιρία με διαγκελματα κουνάνε το δάκτυλο σαν στρατόχώροφυλακές Διεκδικώντας για τον εαυτό τους το ρόλο του παράγοντα και του μέντορα Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου Δημαρχε και Αντιδημαρχε όταν θέλεις να ανοίξεις ένα παράθυρο δεν χτυπάς το κεφάλι σου στο τζάμι απλά ανοίγεις το παράθυρο από το χερούλι Μετά τις εκλογές χαμένοι στο νιρβάνα της αυταρέσκεια σας και μεθυσμένοι από το αποτέλεσμα οποίος δεν είναι μαζί σας είναι εχθρός όλοι οι προηγούμενοι είναι κλέφτες και ανίκανοι και ξεχνάτε ότι πολλοί δικοί σας είναι και προηγούμενοι Λανθασμένα έχετε επιλέξει το δρόμο της τυφλης σύγκρουσης και όχι της συναίνεσης που έχει ανάγκη ο τόπος Θεωρώ δεδομένες τις καλές προθέσεις σας αλλά αυτό δεν είναι αρκετό Αλαξτε ρότα όσο είναι καιρός Φτιάξτε στεγανά με αυλοκολακες και παράσιτα Αλαξτε το δικο σας αλλά και των συνεργατών σας αυταρεσκο και ελιτιστικο ύφος και σίγουρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και για εσάς και για τον τόπο Μπορείτε?

Ανώνυμος είπε...

6 :45 εχεις μεγάλο πρόβλημα.....ειναι τόσο βλήματα που χρωστάνε και το βγάζουνε παράρτημα.....τετοιοι είστε....προφανως σου έταξαν διορισμό με μεσο και σε έγραψαν και βλεπεις παντού φαντάσματα.....αντε παραπέρα...

Ανώνυμος είπε...

Πρόσεχε σύντροφε Φίλιππα πρόσεχε
μή χάσουμε εμείς οι Αριστεροί και Προοδευτικοί
το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Ανώνυμος είπε...

Ναί. εσείς οι αριστεροί ήστε δίκαιοι ενώ οι άλλοι δέν ήνε.

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως και είμαστε.
Είδες ποτέ εσύ κανέναν προοδευτικό να ζεί άνετα και πλουσιοπάροχα

Ανώνυμος είπε...

να και μια στοιχειοθετημενη αποψη.εχει δικιο ο φιλος . γιατι οι περισσοτεροι γραφουν κατι χαζα απο συνηθεια.

Ανώνυμος είπε...

εις 9.40 μ.μ. ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ
ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ,
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.
αυτό το πρόγραμμα έχει η δική σου δημοτική παράταξη ?

Ανώνυμος είπε...

άσε που εμείς οι Αριστεροί και Προοδευτικοί
έχουμε και ξεχωριστή κουλτούρα.

Ανώνυμος είπε...

Κοσμοπροοδευτική κουλτούρα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε βλαχαδερα οποίος δηλώνει προοδευτικός αριστερός δεξιός η Μάο Μάο δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας προοδευτικό σε κάνουν οι πράξεις και ο τρόπος που συνδιαλεγεσαι Όταν ένας δηλώνει προοδευτικός αριστερός καί ο λόγος του είναι χυδαιος εριστικός αυταρεσκος και υποτιμητικος ο τύπος είναι μόνο γαϊδούρι και τίποτε άλλο ΓΑΛΟΤΣΑ Ε ΓΑΛΟΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Γαλοτσα η ντροπή της αριστεράς

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ρε φίλε εγώ που δηλώνω προοδευτικός δέν είμαι ?
τι θέλεις να κάνω για σένα, για να σου το αποδείξω.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤον εαυτό σου πρέπει να το αποδείξεις και όχι σε μένα Αλλά τι σου λέω τώρα Μεγάλη κουβέντα

Ανώνυμος είπε...

και τι να κάνω για να το αποδείξω, να λύνω ασκήσεις προόδου ?
Τι είναι. αριθμητική και μαθηματικά ?

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.