Ροή Αναρτήσεων

Φίλιππος Σαμαλέκος: Διακοπή παράνομων υδροδοτήσεων
Σε προγραμματισμένο έλεγχο παράνομων συνδέσεων και καλής λειτουργίας υδρομετρητών   προχώρησε σήμερα η υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου  παρουσία της αστυνομίας.

α) Η υπηρεσία προχώρησε σε διακοπή 5 παράνομων συνδέσεων Φ 32 στον αγωγό υδροδότησης της κοινότητας Βαλτί. Λόγω των παρεμβάσεων που έχουν πραγματοποιήσει στον αγωγό και της κλοπής του νερού η κοινότητα του Βαλτίου δεν υδροδοτείται εδώ και πάρα πολύ καιρό αφού το νερό κλέβεται στη διαδρομή . Για να προστατεύει το δημόσιο συμφέρον  και να αποκατασταθεί η σωστή λειτουργία διακόπηκε η παροχή νερού στον αγωγό υδροδότησης του οικισμού. 

β) Διακοπή 2 παράνομων συνδέσεων Φ 63 από τον αγωγό πλήρωσης της δεξαμενής στην περιοχή Υδροφύλλια. 

γ) Έλεγχος σωστής λειτουργίας υδρομέτρου σε  επιχείρηση   ιχθυοκαλλιέργειας όπου διαπιστώθηκε η καλή λειτουργία σε αγωγό Φ 63

Οι παράνομες συνδέσεις, δεν επιβαρύνουν μόνο την ομαλή λειτουργία του συστήματος με τη μειωμένη παροχή, αλλά προκαλούν και πολύ σοβαρές βλάβες, δεδομένου μάλιστα της λειψυδρίας των πηγών Λάμπρα που υδροδοτούν τον Αστακό. 

Η Δημοτική Αρχή με αίσθημα ευθύνης και εφαρμόζοντας το πρόγραμμα της  είναι αποφασισμένη να πατάξει το φαινόμενο των παράνομων υδροδοτήσεων. Τα έσοδα που χάνονται για τον Δήμο είναι πολλά ενώ προκαλεί αύξηση των τελών για τους συνεπείς  δημότες.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν εντατικά σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Τονίζεται ότι σε όποιες περιπτώσεις διαπιστωθούν παράνομες συνδέσεις ύδρευσης, θα σφραγίζονται, θα επιβάλλονται  οι σχετικές κυρώσεις σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης και θα κινούνται οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι πρέπει, μπράβο.
Να σταματήσει Επιτέλους η ανομία.

Ανώνυμος είπε...

Να δω αυτό δεν είναι τίποτα ....

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ότι γίνει να γίνει σε όλους, όχι μόνο στον Αστακό. Να έχουμε τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σαμαλεκο Να ξερεις ομως πως ολων τα ματια ειναι σε μια παροχη Εκατο να κοψεις αν αυτη δεν την πειραξεις ολο αυτο θα σου γυρισει αναποδα

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που κόψατε τις παροχές και σήμερα πάλι δεν έχουμε νερό, γελάει ο κόσμος!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.