Ροή Αναρτήσεων

Οι μάσκες της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης έπεσαν. Η δημοτική αρχή είναι με τους πολίτες για εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης για να επέλθει τάξη και νοικοκυριό σε μία χαοτική κατάσταση. Η αξιωματική αντιπολίτευση και η ελάσσονα με ποιους είναι άραγε;



Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 10 Ιουλίου, ως 5ο θέμα στην ημερήσια διάταξη, έφερε ψήφισμα καταδίκης όλων των απειλών, επιθέσεων και προπηλακισμών που δέχονται οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία ύδρευσης καθώς και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος. Η υπηρεσία ύδρευσης δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από συνθήκες απειλών και επιθέσεων. Παράλληλα ζήτησε τη στήριξη να εφαρμοστεί ο κανονισμός ύδρευσης προς κάθε κατεύθυνση, να σταματήσει το καθεστώς των παράνομων παροχών και υδροδοτήσεων και να επανέλθει η υπηρεσία ύδρευσης σε κανονικότητα λειτουργίας.
Σε αυτό λοιπόν το τόσο απλό και αυτονόητο για καταδίκη, χωρίς αλλά και αστερίσκους, η αξιωματική αντιπολίτευση με τον επικεφαλής της τον κ. Γαλούνη, ο οποίος ως Δήμαρχος αυτός έφερε και ψήφισε τον κανονισμό ύδρευσης και η ελάσσονα αντιπολίτευση με τον επικεφαλής της τον κ. Στάικο, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Αστακού, όχι μόνο δεν καταδίκασαν αυτά τα γεγονότα, αλλά αντιθέτως έκαναν προσωπικές επιθέσεις με υβριστικές αναφορές και χαρακτηρισμούς μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο κ. Στάικος μάλιστα έβγαλε και δημόσια ανακοίνωση, όπου με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, επιτίθεται στον άνθρωπο που απλά εφαρμόζει αυτό που είναι αποφασισμένο σχεδόν ομόφωνα από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή τον κανονισμό ύδρευσης.
Παράλληλα «ανώνυμοι» σχολιαστές του διαδικτύου επιτίθενται στον Αντιδήμαρχο ύδρευσης, αιρετό εκλεγμένο με τις ψήφους των πολιτών, με προσωπικά, μειωτικά, απαξιωτικά και υβριστικά σχόλια, συντονισμένοι περιέργως στα «επιχειρήματα» της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης, προσπαθώντας να πετύχουν τι; Με απειλές, λοιδορίες, βρισιές και εκφοβισμούς να σταματήσουν τον Αντιδήμαρχο και τα συνεργεία ύδρευσης να πράξουν το καθήκον τους, να σταματήσουν δηλαδή κάποιους να κλέβουν το νερό, να κλείσουν και αυτοί τα μάτια σε όλη την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και όταν με το καλό έρθουν εκλογές, να παίξουν και το μάτι πονηρά για κάνα ψήφο, γιατί έτσι έχει η κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια.
Αγαπητοί συμπολίτες πρέπει να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Εδώ που έχει φτάσει ο τομέας της ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου δεν έφτασε τυχαία. Η χαοτική κατάσταση που παραλάβαμε στην ύδρευση δεν δημιουργήθηκε σε 11 μήνες από την διοίκηση Τριανταφυλλάκη και αυτό είναι κοινή λογική, όπου κάποιοι πολιτικάντηδες του παρελθόντος που διοίκησαν με τρόπους που μας έφτασαν εδώ, ειδικοί στην παραπλάνηση, στο κακόγουστο θέατρο και στο ψεύδος, νομίζουν ότι την κοινή σας λογική μπορούν να την βιάζουν κάθε μέρα.
Το διάτρητο δίκτυο, οι παράνομες συνδέσεις στον κεντρικό αγωγό, συνδέσεις χωρίς ρολόγια, απλήρωτοι λογαριασμοί για χρόνια έγιναν με ανοχή και συνενοχή όλα αυτά τα χρόνια. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμα.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο όμως οι μάσκες έπεσαν. Κάποιοι έδειξαν ότι είναι με τους παρανομούντες που κλέβουν το νερό με το έτσι θέλω. Έτσι τους μάθανε όλα τα προηγούμενα χρόνια άρα έτσι να συνεχίσει μέχρι να καταρρεύσει όλο το σύστημα. Πριν φτάσει το νερό στον Αστακό στους πολίτες, πρέπει να πάρουν πρώτα οι παράνομες. Η πόλη του Αστακού ουσιαστικά σε εκβιασμό σε ομηρία.
Η δημοτική αρχή έχει την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα, στον τομέα της ύδρευσης να βάλει τάξη και νοικοκυριό, γιατί ως γνωστό παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή μία χαοτική κατάσταση.
Η ύδρευση είναι ανταποδοτική υπηρεσία και δεν μπορεί περίεργες και αυθαίρετες συμπεριφορές κάποιων, να τις πληρώνουν όλοι οι άλλοι, γιατί αυτό συμβαίνει σήμερα. Κάποιοι πληρώνουν και χρεώνονται υπέρογκα για να έχουν κάποιοι νερό παράνομα και δωρεάν.
Καλούμε όλους εσάς τους πολίτες του Ξηρομέρου να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια, και τους υβριστές της αντιπολίτευσης, τους μαθουσάλες της τοπικής πολιτικής, το δίδυμο Γαλούνης και Στάικος, και τους παραδίδουμε στην κρίση σας.
Οι μάσκες έπεσαν, η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει απτόητη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και εσύ θεατρίνος τελικά δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη ,όταν καλύπτεις τον αρχιθεατρίνο Σαμαλέκο ,όταν πριν λίγους μήνες τον επέπληττες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο λέγοντας του ,πως είναι άσχετος και να είναι πιο προσεκτικός ,όταν θα μιλάει μέσα στο Συμβούλιο .!!!!
Δεν απάντησε ο εκλεκτός σου Αντιδήμαρχος κύριος Σαμαλέκος στην ερώτηση μου ,πόσες παροχές έκοψε μέχρι την Παρασκευή 10/7/2020 παίζοντας ένα κακόγουστο θέατρο .
Δεν μας είπατε όμως ούτε εσείς για αυτό το πραγματικά σοβαρό θέμα ,για το οποίο σας δηλώσαμε μέσα στο Συμβούλιο ,αλλά και μέσα από τα Blogs ,ότι θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την πραγματική προσπάθεια να κόψετε παράνομες παροχές ,αλλά και κακοπληρωτών ,για να μην επωμίζονται το βάρος των εξόδων της ύδρευσης φτωχοί συνταξιούχοι , πόσες αλήθεια παροχές έκοψε ο Αντιδήμαρχος σας ;;;;;
Τι συμβαίνει λοιπόν δεν γνωρίζεται τι γίνεται στον δήμο και ο ρόλος σας ως Δημάρχου είναι απλά διακοσμητικός ή μετείχατε συνειδητά και εσείς ο ίδιος στην θεατρική παράσταση Σαμαλεκου ,για να καλύψετε τις τεράστιες ευθύνες σας ως δημοτικής αρχής που αφήσατε για πολλές ημέρες τον Αστακό χωρίς νερό .
Εδώ στον Αστακό λένε ,δεν το μαρτυρά η γίδα ,το μάρτυρα το κέρατο .
Την Δευτέρα το πρωί θα σας υποβάλω όμως αίτηση ,για να μου απαντήσετε εγγράφως, για το πόσες και ποιων κόψατε το νερό και τότε θα δούμε ποσά απίδια πιάνει ο Σάκος και πως θα πάει ο κάθε κατεργάρης στην θέση του .
Η λάσπη σας δεν πιάνει πια .!!!
Τώρα είναι η ώρα για να απολογίστε ,για τις ανεπάρκειες και τα ανομήματά σας .
Παναγιώτης Σταικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομερου .

Ανώνυμος είπε...

Άντε απο εδώ σαχλοκουδουνο.....δεννξερεις το σου γίνετε...

Ανώνυμος είπε...

Μια βλακκεια εκανες στη ζωή σου έπιασες στο στόμα τον Σαμαλεκο. ΤΏΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΎ ΑΝΉΘΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΌΣΒΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Όχι άλλο πόνο ρε Παναγιώτη .
Λυπήσου τα τα καημένα .
Δεν τα βλέπεις πως έχουν πάθει παραζάλη .

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να περνεις και εσύ από τα ίδια χαπακια που παίρνει και ο Παναγιώτης.......ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.