Μετάφραση

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Προφυλακιστέα τρία άτομα από το Ξηρόμερο που εμπλέκονται σε κλοπές και μαστροπεία


Στις φυλακές θα οδηγηθούν τρία άτομα από το Ξηρόμερο που εμπλέκονται στις εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρώθηκαν προ ημερών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Πατρών.

Τα μέλη των συμμοριών φέρονται να ενέχονται σε κλοπές σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, διαρρήξεις, ζωοκλοπές και μαστροπεία, σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδος και ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – που περιλαμβάνει, τα κατά περίπτωση, αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, της πλαστογραφίας, της απάτης, της μαστροπείας, της ζωοκλοπής, της κατοχής ναρκωτικών, της κατοχής όπλων, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Οι οκτώ συλληφθέντες απολογήθηκαν χθες και σήμερα στον Ανακριτή Αγρινίου και οι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Προφυλακιστέοι ωστόσο κρίθηκαν οι τρεις νεαροί Ξηρομερίτες που μάλιστα είναι και αδέλφια. Πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει πολλές φορές το αστυνομικό δελτίο για εγκληματική δράση και έχουν εκτίσει ποινές φυλάκισης και στο παρελθόν.

πηγή:agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: