Ροή Αναρτήσεων

Πάνος Πετρονικολός: Μην αφήνετε σακούλες απορριμμάτων ανοικτές ή μισάνοικτες στους κάδους.ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ  ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ..
Παρακαλείσθε όπως:
-μην αφήνετε σακούλες απορριμμάτων ανοικτές ή μισάνοικτες στους κάδους. Τοποθετείστε τις σακούλες απορριμμάτων εντός των κάδων και κλείστε τους κάδους.
-Μην αφήνετε σακούλες εκτός των κάδων και γύρω από αυτούς. Σε περίπτωση που ο κάδος είναι ήδη γεμάτος αναζητείστε κοντινό κάδο με διαθέσιμο χώρο ..
- Ενημερώστε το Πρόεδρο  της Τ.Κ ή τον αρμοδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας  προκειμενου να κλείσετε ραντεβού(ημέρα και ώρα) για την αποκομιδή απο την  Υπηρεσια Καθαριοτητας ογκώδη αντικείμενων (καναπέδες, έπιπλα, είδη υγιεινής, στρώματα κτλ) ξηρά κλαδιά  και  χόρτα .Μην τα ριχνετε χωρις συνενόηση στους κάδους απορριμματων.
Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την εικόνα του τόπου που ζούμε,  αποκλειστικό κίνητρο μας , ας ειναι  η  αγάπη για τον τόπο μας, η  ευαισθησία για το περιβάλλον και το προνόμιο που έχουμε όλοι να μένουμε σ’αυτό τον ευλογημένο τόπο.
Η συνεργασία όλων είναι απολύτως απαραίτητη για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα του τόπου μας..


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας παρατάς ρε Πάνο επειδή η δημοτική αρχή επειδή πέρνει δημοτικά είναι υποχρεωμένη μια φορά να περνάει να τα πέρνει....

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.