Ροή Αναρτήσεων

Ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων voucher για τα ΚΔΑΠ...

 Ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων voucher για τα ΚΔΑΠ...

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ .-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου σας ενημερώνει ότι σήμερα ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων voucher για τη δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής - ΕΣΠΑ - ΚΔΑΠ (5-12 ετών), για το έτος 2020-2021.

Έχοντας στη διαχείριση και εποπτεία μας τρία (3) Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Αστακού - Κανδήλας - Φυτειών) και ετοιμάζοντας ένα τέταρτο ΚΔΑΠ, που θα ξεκινήσει φέτος τη λειτουργία του στην Παλαιομάνινα, σας παρουσιάζουμε τις αιτήσεις και τα οριστικά αποτελέσμτα που αφορούν το Δήμο μας και τις δομές μας, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΕΤΑΑ:


*Οι απορριπτέοι είναι όλοι λόγω υψηλού εισοδήματος σύμφωνα με τα κριτήρια και κάποιοι λόγω μη υποβολής φορολογικής δήλωσης οικ. έτους 2019.


Κατόπιν των ανωτέρω προκύπτει ότι το ενδιαφέρον σας ήταν ιδιαίτερα μεγάλο και φέτος για τα 4 ΚΔΑΠ του Δήμου μας και διαπιστώνεται εδώ, όπως και σε όλους τους Δήμους στην Ελλάδα, πως το ποσοστό των παιδιών με πλήρη φάκελο, που έχει δηλαδή όλες τις προδιαγραφές για να ενταχθεί στο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ, αλλά δεν λαμβάνει voucher με τα σημερινά δεδομένα, κινείται σε υψηλό ποσοστό. Ελπίζουμε στην μελλοντική διαχείριση από τους αρμόδιους του εν λόγω προβλήματος και στην δικαίωση χιλιάδων γονιών σε όλους τους Δήμους.

Στο σημείο αυτό, να σας ενημερώσουμε ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση είναι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα και σχεδιάζει ήδη το επόμενο βήμα για την εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων για τα ΚΔΑΠ μας. Σας υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο ώστε κανένα παιδί να μη μείνει εκτός ΚΔΑΠ.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς και σας υποσχόμαστε τις καλύτερες παροχές για τα παιδιά σας, στις τόσο σημαντικές κοινωνικές δομές του Δήμου μας.


Για την Κοινωφελή Επιχείρηση

του Δήμου Ξηρομέρου


Ο Πρόεδρος

Μάντζαρης Ελευθέριο

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.