Ροή Αναρτήσεων

Η Ζέφη Δημαδάμα αποκάλυψε πως την παρενόχλησε σεξουαλικά πρώην υπουργός μέσα σε ασανσέρ

 Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Ζέφη Δημαδάμα από τη Ναύπακτο σε μια εκ βαθέων συνέντευξή της για το Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» αποκάλυψε για πρώτη φορά το περιστατικό με την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από πρώην Υπουργό.

Μιλώντας στην Σάσα Σταμάτη, η Ζέφη Δημαδάμα αποκάλυψε τα εξής:

«Ναι, έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν μια κάκιστη εμπειρία. Θα μιλήσω έξω από τα δόντια, γιατί νομίζω ότι πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην τα στρογγυλεύουμε. Περίπου μία δεκαετία πριν, στα πρώτα βήματά μου στην πολιτική, πρώην υπουργός του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, καθώς ανεβαίναμε μαζί να επισκεφθούμε το πολιτικό γραφείο συναδέλφου για μια κομματική συνάντηση, θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να εκφράσει επιθετικά την ερωτική του διάθεση, παρενοχλώντας με στο ασανσέρ! Αιφνιδιάστηκα πραγματικά, αντέδρασα, τον έσπρωξα, βγήκα από το ασανσέρ και ανέβηκα τρέχοντας με τα πόδια… Είναι ξεκάθαρο ότι η σεξουαλική παρενόχληση δεν αφορά μόνο τον χώρο της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ ή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, δυστυχώς, γενιές ανδρών που ανατράφηκαν θεωρώντας ότι, αν θέλουν αυτοί, πρέπει να θέλουν και αυτές. Θα με ρωτήσετε γιατί δεν το κατήγγειλα τότε. Δεν το κατήγγειλα γιατί φοβήθηκα, γιατί τρόμαξα. Τώρα το λέω, γιατί πρέπει να ενθαρρύνουμε τα θύματα να μιλούν ανοιχτά και να προχωρούν σε καταγγελίες. Φτάνει πια».

Εξάλλου, ερωτηθείσα γιατί αποφάσισε να ξεσπάσει δημόσια στα social media με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην παίκτη του «Big Βrother» Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού, απάντησε:

«Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο. Κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι και, για χάρη ενός αιμοχαρούς τηλεοπτικού κοινού, καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα και εξευτελίζει τις γυναίκες. Ο συγκεκριμένος παίκτης του «Big Brother» διατυμπάνιζε σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση, με έπαρση, τη διάθεσή του ακόμα και να προβεί σε βιασμό (!) προκειμένου να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Δυστυχώς και στην καθημερινότητα παρακολουθούμε βιασμούς, δολοφονίες γυναικών και κοριτσιών από άνδρες, οι οποίοι δεν ανέχθηκαν την άρνηση. Το σεξ, ο έρωτας απαιτεί συναίνεση και από τις δύο πλευρές. Οπως απάντηση είναι το «ναι, θέλω», έτσι απάντηση είναι και το «όχι, δεν θέλω» στη διάθεση καθενός και καθεμιάς για επαφή. Δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω σε μαύρες εποχές έπειτα από τόσους αγώνες γυναικών και ανδρών».

Πηγή: thecaller.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δουμε τι άλλο θα ακούσει ο απλός κόσμος για κάποιους τον λεγόμενου πολιτικού κόσμο

Ανώνυμος είπε...

Να δουμε τι άλλο θα ακούσει ο απλός κόσμος για κάποιους τον λεγόμενου πολιτικού κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αν αναφέρει το όνομά του θα γίνει πιστέψουμε την κυρία.

Ανώνυμος είπε...

Η οποία , όφειλε , λογικά , να τκ καταγγείλει εν τη γενέσει του. Τωρα είναι αφερέγγυη . Θα ήθελε λίγο δημοσιότητα. Κρίμα και ειναι και πατριώτισσα εκ Ναυπάκτου ορμώμενη. Στη βράση κολλάει το σίδερο. Δεν ήσουν δα ανήλικο κοριτσάκι ...Δεν πείθετε κανέναν κυρία Ζέφη Δημαδάμα.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.