Ροή Αναρτήσεων

Φίλιππος Σαμαλέκος: Do not panic !!! 😃

Τι κάνεις λοιπόν όταν παραλαμβάνεις 50 αντλητικούς σταθμούς ύδρευσης (αντλιοστάσια, δεξαμενές, γεωτρήσεις) σε άθλια κατάσταση που έχουν να συντηρηθούν σωστά για δεκαετίες, δεν τα παρακολουθεί κανένας δεν έχεις προσωπικό συντήρησης ( συντηρητή αντλιοστασίων και ηλεκτρολόγο) δεν έχεις χρήματα η τεχνική υπηρεσία να μην έχει ασχοληθεί ποτέ λόγω αδυναμίας η λόγω πολιτικής βούλησης να μην υπάρχει καταγεγραμμένος εγκατεστημένος εξοπλισμός , μελέτες συντήρησης , συμβάσεις συντήρησης υλικά και ανταλλακτικά και θα πρέπει να έχει νερό ένας ολόκληρος Δήμος !!! Do not panic !!! 😃

Πηγη: facebook

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτός αυτών των προβλημάτων, εάν και λέμε εάν και εάν υπήρχαν και τρωκτικά(ποντίκια) μέσα στα αντλιοστάσια, τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το τελικό αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΟΜΕΜΗΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ
γεννάνε 10 φορες το χρόνο το καθε τρωκτικο
και απο καμια εικοσαρια τρωκτικάκια η καθε τρωκτικήνσ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΟΜΕΜΗΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ
γεννάνε 10 φορες το χρόνο το καθε τρωκτικο
και απο καμια εικοσαρια τρωκτικάκια η καθε τρωκτικήνα.

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο πανικός αλλά κρύος ιδρώτας σε τσάκισε και έτρεχες από εδώ και από εκεί πανικόβλητος .
Περαστικά σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας κ. Σαμαλέκο. Νομίζω ότι ως υποψήφιοι για την ανάληψη της διοίκησης της νέας δημοτικής αρχής , σε ένα μεγάλο Δήμο , θα γνωρίζατε οτι υπάρχουν πολλά αντλιοστάσια. Θα γνωρίζατε οτι υπάρχουν δυσκολίες και αντιξοότητες , καθώς , θα γνωρίζατε οτι θα υπάρχουν ΠΑΝΤΑ και τα ξαφνικά κι απρογραμμάτιστα και οι φυσιολογικές φθορές. Οφείλετε να ανταπεξέλθετε σέ ό,σες δυσκολίες και να υπάρχουν . Και στο τέλος θα κριθείτε ΟΛΟΙ σας. Τι ρωτάτε ; Αν δεν μπορείτε , υπάρχει και η ντόμπρα Ξηρομερίτικη λύση. Ενημερώνεις το κοινό και , παρετείσαι παντελώς απο σύμβουλος. Όμως το πρόβλημα κ. Σαμαλέκο μου δεν ειναι τα 50 αντλιοστάσια που αναφέρεστε, αλλά η πολυσπορίτικη εικόνα που έχει ο συνδυασμός ( υπάρχουν τουλάχιστον 3 -4 τάσεις. Δεξιοί, Συριζαίοι , Πασοκοσυμφεροντολόγοι , Ανεξάρτητοι που πιστεύουν οτι είναι ο Πάπας!!! ). Δηλαδή δεν έχει συνοχή η ομάδα. Και όταν υπάρχουν πολλαπλές τάσεις , μοιραία θα υπάρχουν και προβλήματα...Έρχομαι να πιστέψω ότι δεν θα φθάσετε ενωμένοι , όπως σας ψήφισε ο λαός , μέχρι το τέλος. Επίσης , σε ενα σάιτ διαβάζουμε με ερωτηματικό φυσικά , οτι παρετηθήκατε. Οφείλετε , ως δημόσιο πρόσωπο να το επιβεβαιώσετε ή να το διαψεύσετε. Ένας φίλος σας, που μέχρι πριν γίνετε αντιδήμαρχος , συμφωνούσα με τις πολιτικές σας θέσεις στον Δήμο Ξηρομέρου. Τώρα , διαπιστώνω οτι μάλλον σας ειναι βαριά ή κάλόγέρική ; Στο χέρι σας είναι να μας διαψεύσετε .
Φιλικά
Ν.ΜΕΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππα να είσααι δυνατόα στις αντιξοότητες και δυσκολίες της ζωής και να ξέρεις ότι οι δυσκολίες είναι που δϊνουν ουσιαστικό νόημα στην ύπρξη της ζωής των ανθρώπων.
Οσο μεγαλύτερςς ειναι οι αντιξοότητες τόσο και ουσίμιαστικότερι είναι και το νόημα της ζωής μας γενικότερα
και μήν ξεχνάς εχει και το ωραιο όνομα του Φίλιππα του Μακεδόνα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ Ο ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Φίλιππα να είααι δυνατός στις αντιξοότητες και δυσκολίες της ζωής και να ξέρεις ότι οι δυσκολίες είναι που δϊνουν ουσιαστικό νόημα στην ύπρξη της ζωής των ανθρώπων.
Οσο μεγαλύτερες ειναι οι αντιξοότητες τόσο και ουσιαστικότερο είναι και το νόημα της ζωής μας γενικότερα
και μήν ξεχνάς επίσης οτί εχεις και το ωραιο όνομα του Φίλιππα του Μακεδόνα.

Ανώνυμος είπε...

Αν ειχε λιγο φιλοτιμο θα ειχε παραιτηθει και απο δημοτικος συμβουλος και οχι μονο απο αντιδημαρχος.Με τι μουτρα θα παει στο δημοτικο συμβουλιο να αντικρισει αυτους που προχτες δημοσια εβριζε με ακατανομαστες εκφρασεις.Πιο ξεφτιλα δεν υπαρχει..

Ανώνυμος είπε...

Την τεταρτη να παει ο φιλιππας στο δημοτικο συμβουλιο και να τους πει οτι ελεγε και δημοσια στο χωριο του..

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν ξέρω πότε θα διαπιστώσεις ότι είσαι αναλώσιμος κ ο μόνος λόγος που σε τοποθέτησαν στην ύδρευση είναι για έχουν το κεφάλι τους ήσυχο κ να σπας εσύ τα μούτρα σου? Αν ήξερες τη γνώμη που έχουν όλοι για σένα θα είχες παραιτηθεί από καιρό!

Ανώνυμος είπε...

Πότε κ λόγω πολιτικής βούλησης δεν ισχύει καθότι έχουν περάσει 3 διαφορετικές δημοτικές αρχές. Άρα μάλλον ανίκανος κ λαδπολογις είσαι!

Ανώνυμος είπε...

κ. Μέμο εσύ είααι πολύ πολυ " σπουδαίος" πολιτικός αναλυτής μεγάλου κύρους και φήμηε.

Ανώνυμος είπε...

κ. Μέμο εσύ είααι πολύ πολυ " σπουδαίος" πολιτικός αναλυτής μεγάλου κύρους και φήμης.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 7.44 που ζητάς επώνυμη τοποθέτηση γιατί δεν τοποθέτησε επώνυμα? Ο ρόλος του Σωτήρη έχει αποκαλυφθεί. Όλο ίντριγκα κ συκοφαντίες.

Ανώνυμος είπε...

ο Σωτηράκης άρχισε με την φήμη του καλού και ηθικού παιδιού όπως στην πορεία όλα αρχίζουν και αποκαλύπτονται . σόι πάει το βασίλειο . προσεχώς περισοττερα κύριοι της δημοτικής αρχής .

Ανώνυμος είπε...

Γθατι δεν ανεβαζετε το σχόλιο ;;;;; προπαγάνδα;;;;;ειστε απολυτα μη αντικειμενιοι; πες μου ποιος είσαι και σε 5 λεπτα εχεις και το δθκο μου .....αλλα να γραψεις αληθειες Όχι ψεματα παλι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ , Ο ΠΙΟ ΗΘΙΚΟΣ , Ο ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ......ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΘΣΩ....ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΙΑΦΑ ΞΕΡΡΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Ν. Μέμο αφού κάνεις τον αναλυτή για πες μας εάν θέλεις την γνώμη σου για την συνθήκη των Πρεσπών.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι Σωτηρακης ειναι Κος Γερολυμος και το σοι πάει το βασίλειο πες το δικο σου σοι να ξέρουμε.....πες μας τα προσεχως να χεστουμε πανω μας......

Ανώνυμος είπε...

Κύριος ε??? Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις?

Ανώνυμος είπε...

Πάντως σαν εσενα δεν είναι. Προσεχε τα καλσόν σου. Σκιστηκαν. ΚΎΡΙΟΣ....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΆΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Που κολλάει αυτο χριστιανέ μου με το πρόβλημα του νερού στον Αστακό ; Εκ του αποτελέσματος , η συνθήκη των Πρεσπών αποδείχτηκε ορθή. Βόρεια Μακεδονία. Ειναι αναγνωρισμένη απ το 1960 ... Δεν αντέδρασε και δεν αντιδρά γιαυτό κανείς μετά την συνθήκη των Πρεσπών. Αλλά που κολλάει αυτό με το νερό ; τα αντλιοστάσια και τα ερωτήματα που θέτει ο καθ όλα αξιότιμος κ. Σαμαλέκος ; Την άποψή μας είπαμε και απαντάμε στο ερώτημα του κ. Αντιδήμαρχου. Μήπως έχετε την απαίτηση , για να πούμε κάτι , θα πρέπει να πάρουνε την άδειά σας κ. 3.27 μμ ? Ήμαρτον !!!

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί είναι η συμφωνία αυτή ορθή.

Τ Γ. Δέν αρκεί μόνο να λέμε και όταν λέμε το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ
αλλά θα πρέπει κε Ν. Μέμο να δικαιολογείται κιόλας το όποιο ΟΧΙ ή το όποιο ΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί είναι η συμφωνία αυτή ορθή.

Υ Γ. Δέν αρκεί μόνο να λέμε και όταν λέμε το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ
αλλά θα πρέπει κε Ν. Μέμο να δικαιολογείται κιόλας το όποιο ΟΧΙ ή το όποιο ΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε φίλε γιατί τόση βιασύνη και τοοοοοοοση """""κακία """""" ?
άς τον ανθρωπο να δουλέψει και μετα απο ένα με δυό χρόνια,
να κανεις την κριτική σου.
ανυπόμονε έ ανυπόμονε.
Υ.Γ. τον Γαλούνη τον αντέξαμε και δέν 'φλιμπάραμε' πέντε
ολόοκληρα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

12.21 ξερεις εσύ κανένα πολιτικό ερώτημα να είναι αμάρτημα ?

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω 10:14 ΑΧΝΑ.....στη σπηλιά σου.....ξερεις εσύ. Κανε καμια τρρλα και θα δεις ποσα χιλιόμετρα μπορεις να τρεξεις το λεπτό.....

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει μην τρελενομαστε....και ο σταικος ΜΕΓΑ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ.....

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.