Ροή Αναρτήσεων

Νέα εποχή στα διόδια – Από τον Νοέμβριο διέλευση με ένα μόνο e-pass

           

Οι οδηγοί θα μπορούν με τη χρήση ενός πομποδέκτη – οποιασδήποτε εταιρείας – να περνούν από όλα τα διόδια της επικράτειας....

Σε νέα εποχή περνούν οι οδηγοί… αλλά και τα διόδια της χώρας από τον προσεχή Νοέμβριο. Όπως έγινε γνωστό, τον Νοέμβριο θα τεθεί σε λειτουργία η δυνατότητα διέλευσης μόνο με έναν πομποδέκτη (e-pass) από όλα τα διόδια της χώρας, εξέλιξη η οποία θα βάλει τέλος στις ουρές και την ταλαιπωρία.

Πρόκειται άλλωστε για ένα σχέδιο το οποίο είχε προαναγγείλει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, πολλούς μήνες τώρα.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η διαλειτουργικότητα των ηλεκτρονικών διοδίων, που επί μια δεκαετία αποτελούσε σημείο τριβής ανάμεσα στους παραχωρησιούχους, επιλύθηκε, αφού πλέον επήλθε συμφωνία για το ποσοστό του κομίστρου που θα παρακρατεί η κάθε εταιρεία. Το ποσοστό διαμορφώθηκε κάτω του 2%.
Τα τελευταία 24ωρα, στους αυτοκινητόδρομους που διαθέτουν πομποδέκτες προστέθηκε και η Εγνατία Οδός.


Πώς θα λειτουργεί

Οι οδηγοί θα μπορούν με τη χρήση ενός πομποδέκτη – οποιασδήποτε εταιρείας – να περνούν από όλα τα διόδια της επικράτειας.

Να σημειωθεί εδώ πως οι διασυνδεδεμένοι χωρίζονται σε δύο ομάδες: Στην πρώτη ομάδα βρίσκονται Αττική Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Ολυμπία Οδός, Μορέας, Γέφυρα και στη δεύτερη Νέα Οδός και Κεντρική Οδός.

insider.gr
agriniopress

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.