Ροή Αναρτήσεων

Έκτακτη είδηση: Ρομά έβαλαν φωτιές σε λάστιχα και έκλεισαν την είσοδο του Μεσολογγίου και Αιτωλικού( ΦΩΤΟ)

 

Κλειστή είναι η είσοδος της πόλης του Μεσολογγίου στο ύψος του Νοσοκομείου. Ρομά έχουν ανάψει φωτιές στην μέση και δρόμου και πραγματοποιούν κατάληψη,

με αποτέλεσμα η αστυνομία Μεσολογγίου να έχει διακόψει την είσοδο στην πόλη από την διασταύρωση  Ναυπάκτου, όπως και από την πύλη προς το νοσοκομείο.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο Αιτωλικό όπου οι Ρομά έχουν αποκλείσει την κυκλοφορία στα γεφύρια διαμαρτυρόμενοι και αυτοί για τη δολοφονία 18χρονου, στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας. Η Πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται με οχήματα στα σημεία μήπως χρειαστεί να επέμβουν.

Να σημειώσουμε ότι παρόμοιες καταλήψεις δρόμων είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα και  στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου – Αργους, στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου στην Λακωνία.

πηγή:onairnews.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ισονομια και η ισοπολιτεια σε ολο της το μεγαλειο.Κρατος διαλυμενο,να παρακολουθει να διαλυονται τα παντα απο την ευαισθητη κοινωνια των Ρομα.Κατα τα αλλα ψηφιζεται νομος για τις διαδηλωσεις και απαγορευονται οι συναθροισεις λογω κοροναιου.Να ναι καλα τα κοροιδα που φορολογουνται για να πληρωνουν επιδοματα προνοιας και καθονται αδιαμαρτυρητα να παρακολουθουν απο το καναπε τους το νταβατζιλικι και το ρατσισμο των Ρομα απεναντι τους.Οντως εγκληματιες οι χρυσαυγιτες.Για το εγκλημα της χρεοκοπιας της Ελλαδας,οικονομικης και κοινωνικης,ποιος θα δικαστει?

Ανώνυμος είπε...

Για την οικονομική χρεοκοπία φτέει ο Σύριζα που κυβερνησε 4 χρόνια. όλες οι προηγούμενες Πασοκ και Ν.Δ. οου κυβέρνησαν 40 χρόνια, δεν φταινε σε τιποτα.ειναι κόμματα γνήσια δημοκρατικά και αθώα.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.