Ροή Αναρτήσεων

Πάνος Χολής:ΟΧΙ ΠΟΑΥ ΟΧΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΧΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!!! ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.

 


Μην τον υποτιμάτε! 
Κινητηριος μοχλός ειναι η δύναμη και η εμψύχωση του κόσμου που νιώθουμε σε κάθε λεπτό που περνάει. Φορτίζουμε τα κινητά μας 3-4φορες την ημέρα απο τα τηλεφωνήματα συμπαράστασης απο συνδημότες μας. Σήμερα δεν υπάρχει κανεις σκεπτόμενος με κριτήρια του κοινού καλού για τον τόπο που να μην ειναι με το δίκαιο των αγώνων της επιτροπής και των πολιτών. Σήμερα η αγανάκτηση του κόσμου βράζει και δεν εκδηλώνετε για ευνόητους λόγους. 
Μη υποτιμά κανεις τον αθέατο πρωταγωνιστή που ιςως να μαζεύει τς ελιές του η κάνει κάτι άλλο ή φοβάται. Όταν έρθει η κρίσιμη και Οριακή ώρα να ειστε σίγουροι οτι το τσουνάμι των αντιδράσεων θα παρασύρει οτι σάπιο θέλησε να καταστρέψει τον υπέροχο και ζηλευτό χώρο του Αστακό-Μύτικα. Να ειναι σίγουροι όλοι οτι το χαρακτήρα της περιοχής κανεις όσο δυνατός και να ειναι δεν θα τον αλλάξει. Γιατί μπορει ένα κομμάτι των φασιστών να τιμωρήθηκε απο τη δικαιοσύνη αλλα το καθημερινό κομμάτι του «ευπρεπισμού» και τις «αστικής ευγένειας»που λοξοκοιτα προς τα εκει για να υφαρπάξει με τον ίδιο τροπο ,με φασίζουσα νοοτροπία ,τα περιουσιακά στοιχεια του τόπου μας θα τιμωρηθεί απο την ίδια την κοινωνία και μάλιστα ΙΣΟΒΙΑ. 
Γιαυτο λοιπόν ας σταματήσουμε να δημοσιογραφούμε απο τον καναπέ και ας δηλώσουμε ΠΑΡΟΝ στον αγώνα με κάθε τροπο. Η επιτροπη χρειάζετε στήριξη και μια ψυχολογική ένεση για να συνεχίσει το αγώνα με τα θηρία κράτους και κρατικοδίαιτων επενδυτών που λιγουρεύονται  το φιλέτο της περιοχής μας. 
Να καταλάβουμε όλοι οτι 41.000στρεμματα περνούν με δυο υπογραφές περιστασιακών υφυπουργών ,ούτε καν υπουργών,στα χέρια πολυεθνικού ομίλου.  Να καταλάβουμε οτι στον ίδιο όμιλο θα περάσουν και χιλιάδες στρέμματα χερσαίας έκτασης στη παράκτια ζώνη. 
Ούτε για μπεκάτσες δεν θα ξαναπάμε!!!
Δηλώστε παρόν στο αγώνα με μια απλή ανάρτηση στη σελίδας σας στα μέσα κοινωνικής δυκτιωσης ,έστω την αφίσα του αγώνα. 
Διαδώστε το δίκαιο του αιτήματος μας. ΟΧΙ ΠΟΑΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΟΧΙ ΠΟΑΥ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΖΩΝΗ ΜΑΡΑΘΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ -ΜΥΤΙΚΑ-ΚΑΛΑΜΟΥ -ΚΑΣΤΟΥ.
Μας αρκεί. 
για να μπορούμε αυριο να λέμε στα παιδια μας. ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!!ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ. 
Διαφορετικά κάποιος άλλος ποιητής και κάποιος άλλος συνθέτης θα γράψει και θα μελοποιησει τους στίχους του θρήνου της ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ αλλα αυτή τη φορά θα γραφτει για τον τόπο μας!!!


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.