Ροή Αναρτήσεων

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών (Σ.Α.Α) ενημερώνει:

 Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών (Σ.Α.Α) ενημερώνει όλους τους φίλους Αστακιώτες ότι για λόγους δημόσιας υγείας (covid 19) δυστυχώς αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για την επόμενη εβδομάδα καθαρισμός του λιμανιού μας από την συνεργαζόμενη εθελοντική ομάδα Aegean Rebreath.

Όπως είναι σε όλους γνωστό με τους περιορισμους που εχουν επιβληθει τόσο στις δραστηριότητες όσο και τις μετακινήσεις. εχει καταστει αδυνατον προς το παρον η ολη δραση
Ωστόσο κατόπιν συνεννοήσεως με την εθελοντική ομάδα θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε μια συντομη ημερομηνία με πιο πιθανή να την περίοδο Φεβρουαρίου-Μαρτίου(?).
Σε κάθε περίπτωση η πραγματοποίηση του καθαρισμού αποτελεί προτεραιότητα για το σύλλογό μας όχι μόνο για λογω της αναγκαιότητα της αλλά και λόγω της μεγάλης απήχησης και στήριξης που είχε από όλους σχεδόν τους Αστακιώτες.
Αναμένεται βέβαια και η συμβολή του Δημάρχου μας κ.Τριανταφυλλάκη σε συνεργασια με τις αρμοδιες Δημοτικες Υπηρεσιες ο οποίος θα έρθει σε συνεννόηση με τους υπευθύνους της A/R τόσο για τον ακριβή ορισμό της ημερομηνίας όσο και των λεπτομερειών που χρειάζονται για την διεξαγωγή του καθαρισμού.
Εμείς από την πλευρά μας θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας......

Με εκτίμηση το
Δ.Σ

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.