Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Έκκληση προς τους Βουλευτές του Νομού μας να πάρουν ανοιχτά θέση για την ΠΟΑΥ και να συμπαραταχθούν με την επιτροπή Αγώνα και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Έκκληση προς τους Βουλευτές του Νομού μας να πάρουν ανοιχτά θέση για την ΠΟΑΥ και να συμπαραταχθούν με την επιτροπή Αγώνα και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επειδή μέχρι στιγμής μόνο ο Βουλευτής του ΚΚΕ πήρε ανοιχτά θέση υπέρ του αγώνα μας για κατάργηση των αποφάσεων για την ΠΟΑΥ ( Που για τους απλούς ανθρώπους έλεγε να μην γίνει καμία δημιουργία νέων Μονάδων Ιχθυοκαλλιεργειών ή μετεγκατάσταση παλαιών από τον κόλπο του Αστακού και στην παράκτια ζώνη από Άγιο Γεώργιο, Άγιο Νικόλαο , Μαραθιά , Ασπρογιάλι , Αγριλιά , Μύτικα μέχρι Πάλαιρο και γύρο από τα Νησιά Κάλαμο και Καστό ), κάνω έκκληση σε όλους τους Βουλευτές του Νομού μας και ιδιαίτερα τους Κυβερνητικούς Βουλευτές πέρα από τις προσωπικές ενημερώσεις και σε δημόσια έκκληση να είναι αρωγοί στον αγώνα της Επιτροπής Αγώνα του Δημοτικού Συμβουλίου και τον κατοίκων ενάντια στην ΠΟΑΥ , η οποία είναι σοβαρό εμπόδιο για την Ισόρροπη Ανάπτυξη του Δήμου Ξηρομέρου , αφού η περιοχή αυτή προορίζεται για την Τουριστική Ανάπτυξη του τόπου μας .
Υπάρχει θαλάσσια έκταση μετά το Πλατυγιάλι προς τον Αχελώο , όπου μπορούν να γίνουν και άλλες μονάδες Ιχθυοκαλλιεργειών .
Το γεγονός ότι ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος δεν παραβρέθηκε Προσωπικά στο ραντεβού με τον Δήμαρχο και ολιγομελή αντιπροσωπεία από την επιτροπή Αγώνα ούτε με ξενίζει , αλλά ούτε με πτοεί ,αφού εικόνα παρόμοια είχα ζήσει ως Δήμαρχος Αστακού , όταν ο τότε Υπουργός Εσωτερικών κύριος Ραγκούσης παρά το γεγονός ότι με δέχθηκε στο ραντεβού , που είχαμε κλείσει για το θέμα της αποκομιδής απορριμμάτων και την λειτουργία της Χωματερής , όπου με μια παράλογη απόφασή του μας καλούσε μέσα στο καλοκαίρι ,να κάνουμε την αποκομιδή με προσωπικό του Δήμου και να πηγαίνουμε τα σκουπίδια στην χωματερή της Βόνιτσας , ενώ δεν επιτρεπόντουσαν οι προσλήψεις , η απάντησή του στην αγωνία μου για να μην μείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους ήταν : Κάνε ότι θέλεις .!!!!
Μετά από 15 ημέρες και ενώ εμείς είχαμε προχωρήσει στις ενέργειες για αγορά τράκτορα ,ανακάλεσε την απόφασή του και έμεινα τα πράγματα όπως είχαν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 , όπου η νέα Δημοτική Αρχή πήρε άλλη απόφαση με την οποία εμείς διαφωνούσαμε και διαφωνούμε .
Επομένως οι όποιες συμπεριφορές των όποιων κυρίων Οικονόμου ή Ραγκούση δεν θα πρέπει να μας απογοητεύουν και τις θεωρώ δευτερεύουσες .
Εκείνο το οποίο θεωρώ ως πρωτεύον αυτή την στιγμή , γιατί το θέμα αυτή την στιγμή για την ΠΟΑΥ είναι καθαρά Πολιτικό , κάνω έκκληση σε όλους τους Βουλευτές του Νομού μας και ιδιαίτερα στους Κυβερνητικούς Βουλευτές να συμπαραταχθούν μαζί μας σε αυτό τον δίκαιο αγώνα για τη ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου και της Περιοχής μας .
Καλώ και άλλους συνδημότες μας να συμμετάσχουν στην Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ.
Αστακός 13/11/2020
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .
Μέλος της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμ δεν κάνω λαθος στέλεχος δικό σας δεν είναι ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΟΑΥ; με επιστολή του μάλιστα. Και πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο. Μαζι λασπολογουσατε. Η τα ξεχάσατε γιατί δεν σας συμφέρει; Η μήπως αυτό το άρθρο είναι λάσπη στα μάτια; πόσο υποκρισια; ψευτια;

Ανώνυμος είπε...

Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος .
Ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάτε, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο (Δημοτική Κοινότητα ) μίλησε για λογαριασμό του και ως Πρόεδρος των ψαράδων και όχι ως μέλος της Παράταξης μας Αναζωογόνηση Ξηρομερου
Η οποία ομόφωνα στηρίζει την απόφαση που ψηφίσαμε ομόφωνα ως Δημοτικοί Σύμβουλοι .
Η λάσπη εναντίον μας αυτή την στιγμή από κάποιους για ένα τόσο σοβαρό θέμα ανώνυμα σαφώς είναι ύποπτη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα .
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται και την λάσπη σου στην γυρίζω πίσω για να κυληθείς μέσα σε αυτήν .
Φτάνει πια .
Κλείστε το στοματάκι σας και κάποια στιγμή θα πέσουν και οι μάσκες πίσω από τις οποίες νομίζετε πως μπορείτε να κρύβεστε για πάντα .
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Ανώνυμος είπε...

Το σωστό είναι να υπάρχει και να έχουμε ενιαία άποψη-και την όποια άποψή μας,
ως ισότιμα μέλη μιας κοινωνίας και ενιαία άποψη, ανεξάρτητως τον αριθμό των ιδιοτήτων ή των τίτλων ή των θέσεων, που μπορεί να τύχει να έχουμε ως μέλη μιας κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΠΑΝΑΩΤΗ. Λάθος δεν έκανα. Ξεχνας εύκολα βλέπω. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ. ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020.ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΓΩ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

σε 2 χρόνια. 《ζήσε Μάη μου να φας σταφύλι και τον Αύγουστο τριφύλλι.》

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναγιώτης και όχι ο Παναώτης μαλάκα θα σε περιμένει όποτε θέλεις και όπως θέλεις μόνο βγάλε την κουκούλα αν φοράς και σώβρακο και όχι στριγκάκι ,που θέλεις να παίξεις και τον προφήτη και να μιλήσεις σε εμένα για προσωπείο ρε κλέφτη που σε περιμένει ο Εισαγγελέας ,για να σε χώσει στην στενή .
Παναγιώτης και όχι Παναώτης σε παλιομαλάκα δειλέ .
Πες το όνομα σου αν είσαι πραγματικός Άντρας και τότε έλα να μιλήσουμε τώρα και όχι σε δυο χρόνια .

Ανώνυμος είπε...

Ρε σείς Τριανταφυλλάκια ο Στάικος ή οι ιχθυοκαλλιεργητές είναι ο αντίπαλος σας και της ΠΟΑΥ;
Με αυτές σας τις επιθέσεις στον Σταικο πετάξατε τις μάσκες και φαίνεστε ποιοι είστε .
Άξιος ο μισθός σας από τους ιχθυοκαλλιεργητές .
Τώρα ξοφλάτε και τα γραμμάτια ,που τους χρωστάτε για τα χιλιάδες ευρώ που πήρατε από αυτούς για την προεκλογική εκστρατεία σας με τον πακτωλό χρημάτων που σκορπούσατε .

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε ξέρετε τι σας γίνεται και γραφεται •••••αρλούμπες••••
Και μιλάτε για Ανδρισμό ?
μπορεί το ωραίο φύλο να γίνει πολιτικός Αντρας ?
ή ο πολιτικος Ανδρας να γινει ωραίο φύλο ?
Ο πολιτικοί Άντρες είναι φύλο αρσενικό/πολιτικοί Αντρες
Οι πολιτικές Γυναίκες είναι φύλο θηλυκο/πολιτικες Γυναίκες

Ανώνυμος είπε...

δέν είσαι ο ... λαο/πλάνος
Και ο καθένας μας ψηφίζει ελεύθερα όπου θέλει

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΈΡΟΥΜΕ
Ομόφωνα = Ομόφωνα. Και καμία διαφωνία Ή παραφωνία σε παρατάξεις.

Ανώνυμος είπε...

άντε τώρα να βρεθεί άκρη. Μέσα στο χάος αυτού του ... διαλόγου
μιλάμε για χαοτικό χάος.
καληνύχτα ρεμάλ

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ρε fanατισμένε οπαδέ οποιος κανει με μαγιό μπανιο στην θαλασσα
είναι για τα μάτια τα δικά σου [[ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ]] ?

Ανώνυμος είπε...

δέν την αντέχετε την καραντίνα <<<>>
ούτε μια εβδομάδα
Και γράφεται ότι να ναί.

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε δεν σέβεσται λίγο την επιτυχημένη καριέρα του Κυρ Παναγιώτη
του Γιατρού των φτωχών ?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε 12:38
Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και τα καλά λόγια σας .
Γελιούνται αυτοί οι οποίοι ανώνυμα με ύβρεις και απειλές ,πως μπορούν να μου κλείσουν το στόμα .
Τεράστια όμως είναι και η ευθύνη του Blog , που επιτρέπει να αναρτώνται τέτοια ανώνυμα χυδαία σχόλια ,τα οποία δεν έχουν να κάνουν με την πολιτική κριτική επάνω στις θέσεις μου για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Το μόνο που δεν ξέρω ,είναι αν είναι κατευθυνόμενες ή έχουν σχέση με μέλος της επιτροπής αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ,γιατί τότε θα είναι ακόμη πιο θλιβερό .
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Νέοι και νέες του Ξηρομερου
Ένα λάθος νομίζω ετσι νομίζω οτι έκανε
ο Στάϊκος για τον εαυτό του :
που δέν κατέβηκε για υποψήφιος δήμαρχος του Ξηρομερου
στις δημοτικες εκλογες του 10 και αυτό διότι :
ήδη ήταν δήμαρχος Αστακού από 1/1/2007 έως την 31/12/2010
Με ειλικρίνεια.

Ανώνυμος είπε...

προς τον κ. Σταικο:
Ήταν λάθος-νομίζω- του κ Σταικου που δέν κατέβηκε για υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικες εκλογές το 2010.
<< στερνή μας γνώση να είχαμε πρώτα >>

Ανώνυμος είπε...

Ε σας πληροφορώ εγώ ,που τα είχα ζήσει από κοντά και θα ήμουν υποψήφιος του ,ότι δεν ήταν λάθος του Στάικου ,γιατί από την στιγμή που το παλιό ΠΑΣΟΚ του έκοψε μια πισώπλατη μαχαίρια ,όπως έχει πει ο ίδιος επανηλειμμένα ,δίνοντας χρίσμα στον Λύτρα και με την κάθοδο του Σαμάρα με τα λεφτά του ,όταν θα πήγαιναν στον δεύτερο γύρο ,τότε κάποιοι θα έπαιρναν τα πακέτα και ο Σταικος θα έπαιρνε την ήττα .
Αλλά φρόντισε σε εκείνους ,που του έκοψαν την πισώπλατη μαχαίρια, να τους πληρώσει με το αντίστοιχο νόμισμα ,που λέει ούτε εσύ στον αγιασμό ούτε εγώ στα φώτα .

Ανώνυμος είπε...

12.14 εσύ μιλάς υποθετικά
και δέν μιλάς με πολιτικα γεγονότα αληθινά.

Ανώνυμος είπε...

12,14 π.μ. είναι δημοκρατικό, ελεύθερο και σεβαστο το δικαίωμα για όλους.
Του << εκλέγειν και εκλέγεσθαι.>>

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΈΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙ ΟΎΤΕ ΤΟ ΑΎΡΙΟ
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ
Όμως ο κος Στάίκος εάν συμμετείχε στις δημοτικες του 2010
Ίσως μπορεί να ήταν δήμαρχος ο κ. Σταικος
η από την 1-1-2011 ή απο την 1/9/2014.
ετσι νομίζω και μπορεί να κάνω και λάθος, υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε!
<< Η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση. >>

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 9:39 καλό θα είναι εσυ όπως και οι υπόλοιποι να ενημερωθείτε τη σημαίνει ΠΟΑΥ και τι σημαίνει ΠΑΥ. Και μετά να κρίνετε για πιο λόγω είναι ο πρόεδρος τον ψαράδων είναι θετικός στην ΠΟΑΥ. Εκτός και αν είδη γνωρίζετε αλλά θέλετε να παραμείνουν ετσι οπως είναι τα πράγματα ένα μπάχαλο ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ. Αλλά έχουμε τον κάθε άσχετο από μυτικα και αστακό που κάνουν τους γνώστες και λένε ότι τους κατέβει χωρίς να γνωρίζουν, και να διεκδικούν πράγματα που δεν μπορούν να κερδίσουν. Λοιπόν για να μην γίνομαι κουραστικός με μακροσκελή κείμενο. Καλό θα είναι να ξυπνήσετε και να πράξετε τις σωστές ενέργειες που πρέπει. Η ΠΟΑΥ λοιπόν σημαίνει ΟΤΙ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑΣ ΑΔΕΙΑΣ. ΚΑΙ Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ. Η ΠΑΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΔΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πως το λένε μωρέ ένα ωραίο στοιχάκι, ααα ναι.. Κουρκουμέλη Κουρκουμέλη είναι γλυκό το μέλι.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ: 16 Νοεμβρίου 2020-1:49 μ.μ.
Βλέπεις Εσύ κανέναν να έγραψε σχόλιο με ώρα Ελλάδος 9:39 ?
θα μάς "τρελάνεις" ?

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω είναι αυτονόητο ένα τυπογραφικό λάθος φίλτατε σχολιαστή φυσικά και υπήρχε ένα σχόλιο με 9:... οπότε αυτονόητα εννοείτε το 9:59, καλό σας βράδυ!!

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι φως φανάρι πως αυτό είναι για τον 9:59 και από λάθος γράφτηκε το 9:37.στον οποίο μιλάει για το μέλι Κουρκουμέλη .

Ανώνυμος είπε...

πλάκα μας κάνεις ή ''σοβρακολογείς'' και θα μας "αποτρελάνεις" ?
εγω βλέπω πολλά σχόλια από 9
τα ματάκια μου μου και τα μυαλά μου τα έχω τετρακόσια
άντε απο κεί 《ξερόλα έ ξερόλα》

Ανώνυμος είπε...

Μια ζώή ο Κυρ Παναγιώτης δέν κράταγε τίποτα για εαυτό του
όλα για τους άλλους, τους φίλους, τους συγγενείς και τους ασθενείς.
αλλα κάποιοι είναι [[αχάριστοι]] και ότι και τους κάνει δεν λένε
ούτε ένα ευχαριστώ(για ψήφο δεν το συζητάμε αυτό)
Δεν πειράζει όμως. << Κάνε το καλό και ρίχτσ στο γιαλό. >>
που λέει και το στιχάκι.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.