Ροή Αναρτήσεων

Τρεις Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με σαφή και καθαρή θέση ενάντια στην ίδρυση της Π.Ο.Α.Υ. του Πόρου. Η στάση των Βουλευτών Αιτ/νίας.

 


Με επίσημες τοποθετήσεις τους και μάλιστα γραπτώς, τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας της Α' Πειραιά και Νήσων, παίρνουν σαφή και καθαρή θέση στο προτεινόμενο σχέδιο δημιουργίας Π.Ο.Α.Υ. στον Πόρο που θα καταλάβει το 25% του θαλάσσιου και χερσαίου χώρου αυτού του στολιδιού του Αργοσαρωνικού.

Πρόκειται για τους Βουλευτές κ. κ. Νίκο Μανωλάκο, Ιωάννη Μελά και Χριστόφορο Μπουτσικάκη.
Εκτός από την σαφή και καθαρή θέση, έχουν ξεκινήσει ενέργειες με παρεμβάσεις στα συναρμόδια Υπουργεία για ματαίωση αυτού του σχεδίου.
Στην δική μας Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, έχουμε ένα πολύ απλό αίτημα δικαιοσύνης και λογικής του Δήμου και των κατοίκων, η σχεδιαζόμενη Π.Ο.Α.Υ. να μην ιδρυθεί στο παράκτιο μέτωπο όχι του Δήμου Ξηρομέρου, αλλά της Αιτωλοακαρνανίας, όπου δεν προβλέπονταν Π.Ο.Α.Υ. σε αυτό το σημείο ποτέ και πουθενά. Προβλέπονταν η Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων με 3 ζώνες στην νομοθεσία, και μας προέκυψε ξαφνικά η Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας με 10 διάσπαρτες ζώνες, που απέχουν δεκάδες χιλιόμετρα μεταξύ τους, με εμφανή σκοπό την νομιμοποίηση όλης της αναρχίας της διάσπαρτης χωροθέτησης των προηγούμενων χρόνων, ώστε να βολευτούν όλοι ανεξαιρέτως οι ιχθυοκαλλιεργητές και να ξεβολευτούν και να χάσουν τον ύπνο τους όλοι οι άλλοι, ξενοδόχοι, κλάδος εστίασης, τα κάμπινγκ, τα ενοικιαζόμενα, οι αλιείς, οι παραθεριστές Έλληνες και Αλλοδαποί, οι επενδυτές σε παραθεριστική κατοικία, οι επιχειρηματίες του θαλάσσιου τουρισμού, οι επίδοξοι επενδυτές του τουρισμού. 
Σε αυτό το πολύ συγκεκριμένο αίτημα δικαιοσύνης και λογικής, δυστυχώς μόνο λύπη και στενοχώρια σε πιάνει βλέποντας την μέχρι σήμερα στάση των εκλεγμένων Βουλευτών του τόπου μας, εξαιρώντας τον κ. Νίκο Παπαναστάση, που εξ αρχής δήλωσε επίσημα ότι αυτό το προτεινόμενο σχέδιο Π.Ο.Α.Υ. είναι καταστροφικό για την περιοχή.
Λύπη και στενοχώρια και ερωτηματικά μα τι συμβαίνει και δεν βλέπουν οι Βουλευτές του νομού μας τι λάθος πάει να εξελιχτεί στο νομό. Δεν καταλαβαίνουν, δεν βλέπουν τα στοιχεία; Τι τους εμποδίζει, τι τους κάνει να διστάζουν τόσο καιρό να πουν την θέση τους; Οι πολίτες τους τίμησαν με την ψήφο τους και τους έστειλαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να τους εκπροσωπούν και να υπερασπίζουν τα συμφέροντα τους.
Επίσης θέλουμε να πούμε ότι λυπούμαστε πάρα πολύ για τον Βουλευτή ενός κόμματος, που κάποτε ήταν μεγάλο και πήρε σημαντικές αποφάσεις που καθόρισαν την ελληνική κοινωνία, που πάντα είχε μία ιδιαίτερη επαφή και ψυχική ταύτιση με τα δίκαια αιτήματα των πολιτών. Λυπούμαστε που ακούσαμε από τον ίδιο, την ίδια ακριβώς κασέτα σε ότι λένε οι ιχθυοκαλλιεργητές, μα ακριβώς τα ίδια και ας έλεγε με στόμφο ότι εγώ έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι. Του τα είπαν για να μας τα πει. Απογοήτευση...




πηγή:mytikapress.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.