Ροή Αναρτήσεων

Αποκάλυψη: Αλβανοί ήρθαν στην Ελλάδα με πλαστά τεστ κορονοϊού (βίντεο)

 Του Μανώλη Ασαριώτη

Επιτήδειοι θησαύριζαν και έθεταν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Σύμφωνα με έρευνα αλβανικού τηλεοπτικού σταθμού, ένα κύκλωμα κατάφερνε να αλλάζει τα στοιχεία στις φόρμες PLF, που πρέπει να συμπληρώνει όποιος θέλει να έρθει στην Ελλάδα και πλαστογραφούσε τεστ κορονοϊού.

Στις 3 Νοεμβρίου οι αστυνομικοί, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, στην Κοζάνη σταμάτησαν για έλεγχο αυτό το αυτοκίνητο. Συνέλαβαν τον οδηγό, καθώς μετέφερε δύο νεαρούς Αλβανούς, ηλικίας 18 και 20 ετών, που στην κατοχή τους είχαν πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις με αρνητικό αποτέλεσμα ελέγχου για κορονοϊό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η είσοδος στη χώρα των ατόμων που είχαν τα πλαστά έγγραφα γινόταν από το Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, το οποίο πλέον είναι κλειστό. Η μοναδική πύλη εισόδου στη χώρα μας είναι μόνο η Κακαβιά.

To τελωνείο λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 23:00. Επιτρέπεται να μπουν μέχρι 750 άτομα. Εκεί βρίσκονται στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και συνεργεία του ΕΟΔΥ που πραγματοποιούν rapid tests, ανεξάρτητα από το αν ο επισκέπτης έχει αρνητικό τεστ από τις αλβανικές υγειονομικές υπηρεσίες.

πηγή:onairnews.gr

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.