Ροή Αναρτήσεων

π. Καντάνης: «Αν κολλούσαν τα 700 άτομα που κοινώνησαν εδώ θα ‘πρεπε το Αγρίνιο να έχει καταποντιστεί στην ασθένεια»



Άγιος Δημήτριος Αγρινίου: Ο πατήρ Κωνσταντίνος Καντάνης σε κήρυγμά στη λειτουργία των Θεοφανείων ανέφερε πως κοινώνησε ασθενείς με κορωνοϊο, κατέλυσε από την ίδια λαβίδα και ακολούθως σε τεστ βγήκε αρνητικός.

Μεγάλη αντιπαράθεση και έντονες συζητήσεις έχουν εγερθεί εδώ και καιρό σε πολιτικό, θρησκευτικό και επιστημονικό επίπεδο για το αν ο κορωνοϊός μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία ή όχι. Τα όσα ανέφερε σε κήρυγμά του πατήρ Κωνσταντίνος Καντάνης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, εγείρουν ακόμη μεγαλύτερες.
Τόνισε μάλιστα, ευθαρσώς, ότι το προηγούμενο διάστημα κοινώνησε ασθενείς με κορωνοϊό που επικοινώνησαν μαζί του και μετέβησαν στο ναό και εν συνεχεία μάλιστα κατέλυσε ο ίδιος από την ίδια λαβίδα. Υπογράμμισε μάλιστα ότι αποφάσισε μετά από αυτό να υποβληθεί σε τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου υπήρξε αρνητικό.


Επεσήμανε ακόμη ότι «η Θεία Κοινωνία δεν μεταβιβάζει γιατί είναι Χριστός. Αν από τα Χριστούγεννα που κοινώνησαν 700 περίπου άτομα εδώ κολλούσαν θα έπρεπε το Αγρίνιο να έχει καταποντιστεί στην ασθένεια!».

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.