Ροή Αναρτήσεων

AVRAMAR: Η νέα εταιρεία από την ένωση της Andromeda και των Νηρέα, Σελόντα, Περσεύς
Με συνολικό όγκο παραγωγής άνω των 70.000 τόνων και με παρουσία σε περισσότερες από 30 αγορές – Τι αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της AVRAMAR

Η AVRAMAR αποτελεί τη νέα εταιρεία που σχηματίστηκε από την ένωση του Ομίλου Andromeda και των εταιρειών Νηρέας, Σελόντακαι Περσεύς. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο όνομα «AVRAMAR» αποτελεί συνδυασμό της ελληνικής λέξης «ΑΥΡΑ», δηλαδή «απαλός αέρας» και της ισπανικής λέξης «MAR» που σημαίνει «θάλασσα». Η AVRAMAR έρχεται να δώσει νέες -φρέσκιες- προοπτικές στην αγορά και να προωθήσει μακροχρόνιες και ουσιώδεις σχέσεις με τους καταναλωτές, τους πελάτες, τους υπαλλήλους και τις κοινότητές γύρω της.

Με συνολικό όγκο παραγωγής άνω των 70.000 τόνων και με παρουσία σε περισσότερες από 30 αγορές, η AVRAMAR είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στην παραγωγή σε Λαβράκι και Τσιπούρα, αλλά και ο μεγαλύτερος παραγωγός μεσογειακών ψαριών.η ένωση αυτή σηματοδοτεί και επίσημα μια φρέσκια αρχή για τη μεσογειακή ιχθυοκαλλιέργεια, μέσα από το συνδυασμό της συλλογικής εμπειρίας και του πάθους των τεσσάρων εταιρειών, που διοχετεύονται σε μία πλέον εταιρεία.

Πρόκειται για ηγέτιδες εταιρείες και πρωτοπόρους στη μεσογειακή ιχθυοκαλλιέργεια, οι οποίες εκτρέφουν εδώ και αρκετές δεκαετίες ελληνικά ψάρια στο Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος, και ισπανικά ψάρια κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου και των Καναρίων Νήσων. Η σύσταση μιας κοινής εταιρείας, με ένα κοινό εμπορικό σήμα, φέρνει ένα νέο ξεκίνημα για την ελληνική και ισπανική ιχθυοκαλλιέργεια και αποτελεί την πλατφόρμα απ’ όπου η AVRAMAR ξεκινά την αποστολή της: να φέρει τη Μεσόγειο στα τραπέζια όλου του κόσμου, προσφέροντας καλύτερα ψάρια για καλύτερη, πιο υγιεινή ζωή


Σε ό,τι αφορά στην νέα στρατηγική της AVRAMAR, η εταιρεία φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια ισχυρή και υγιή εταιρεία, με επενδύσεις στην ανάπτυξη και την επέκταση των ποιοτικών προϊόντων και αγορών της, που υποστηρίζονται από σύγχρονες και αποτελεσματικές λειτουργίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Ισπανία. Η εταιρεία θα συνεχίσει να εκτρέφει τα γνωστά μεσογειακά είδη, το Λαβράκι και την Τσιπούρα, αλλά ταυτόχρονα επεκτείνει και την εκτροφή της σε δύο ακόμα, λιγότερο γνωστά, ωστόσο εξίσου νόστιμα είδη, τον Κρανιό και το Φαγκρί.

Η καινοτομία μέσω προϊόντων προστιθέμενης αξίας, τα οποία είναι πιο εύκολο και πρακτικό να προετοιμαστούν και να μαγειρευτούν, θα υποστηρίξει επιπλέον το στόχο της νέας εταιρείας να αποτελεί την πρώτη επιλογή στο καταναλωτικό κοινό για τα φρέσκα προϊόντα της. Στο επιχειρησιακό σκέλος, η AVRAMAR σχεδιάζει να εκσυγχρονίσει και να εφαρμόσει νέες τεχνολογίες και μεθόδους για την επίτευξη αποδοτικών και ανταγωνιστικών κοστολογίων.Υψηλή προτεραιότητα για την AVRAMAR παραμένει η δέσμευσή της στη βιωσιμότητα, τις τοπικές κοινωνίες, τους πελάτες και τους συνεργάτες της, σε συνδυασμό με μακροπρόθεσμες επενδύσεις στην Έρευνα και την Ανάπτυξη.


Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του νέου ονόματος και της νέας εταιρείας, ο Alex Myers, Διευθύνων Σύμβουλος της AVRAMAR, δήλωσε:

«Σήμερα είναι η αρχή ενός νέου – φρέσκου – ταξιδιού! Το νέο μας όνομα θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ η επιχειρησιακή μας στρατηγική θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται από φέτος. Έχουμε σχεδιάσει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική, όχι ένα βραχυπρόθεσμο πλάνο, και ο κάθε ένας μας στην AVRAMAR έχει κάτι πολύτιμο να συνεισφέρει: τα ψάρια είναι το πάθος μας και θα εργαστούμε όλοι μαζί ενωμένοι, ως μία εταιρεία, για να φέρουμε την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες και τους καταναλωτές μας. Εμπνευσμένη από ένα μέλλον με απεριόριστες δυνατότητες, η AVRAMAR θα χαράξει το δρόμο για την παράδοση νόστιμων, υγιεινών και φρέσκων μεσογειακών ψαριών σε ολόκληρο τον κόσμο».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα και στον Αστακό, η ΠΟΑΥ τι λέει;;;

Ανώνυμος είπε...

Κι'εσύ 10.34 θα πηγαίνεις πλέον από Αστακό
για το καλοκαιρινό σου μπάνιο στο εξωτερικό.
Ωραία δεν θα ναι ?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή προχωράνε δυναμικά.

Ανώνυμος είπε...

δέν χρειάζεται να είσαι δυναμικός για να κάνεις εάν μπάνιο στην θάλασσα. άνθρωπος να είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε χρειαζεται 4:13 να είσαι γραμμένος και ψηφο φορος στο {{ Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης }}
ένα μπάνιο καθαρό στην θαλασσα το δικαιούσαι.

Ανώνυμος είπε...

Η θάλασσα δέν είναι των δημάρχων και των δήμων
Είναι Όλων των Ελληνίδων Και Ελλήνων

Ανώνυμος είπε...

Ούτε είναι η θάλασσά μας και των ολίγων
Αλλά είναι η θάλασσά μας όλων των Ελληνίδων Και Ελλήνων !

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.