Ροή Αναρτήσεων

Εμβολιάστηκε ο Παναγιώτης Στάικος




Ώρα 18:10 της 11/1/2021 η μεγάλη ώρα προς την Ελευθερία από τον Covid-19 στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου .!!!

Ώρα 20:18 της ήρθε με μήνυμα το Ραντεβού για 02/02/2021στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου .!!!

Λίγο νωρίτερα στις 17:20 μόλις πήγαινα να μπω στο σπίτι μας , μετά από την επιστροφή μου από το Αιτωλικό, με παίρνει τηλέφωνο ο Πρόεδρος του ΙΣΜ πολύ καλός φίλος Συνάδελφος Οφθαλμίατρος Άρης Τριβλής και μου λέει :

Παναγιώτη μπορείς να έρθεις στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου , όπου έχω δώσει εντολή, να σε περιμένει η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κυρία Ακριβοπούλου με τους συνεργάτες της και μία γιατρό ,για να εμβολιαστείς αμέσως ;

Η απάντηση μου ήταν άμεση.

Έρχομαι αμέσως και οδηγώντας γρήγορα , ήμουν εκεί στις 18:00 , όπου με περίμεναν φωτεινά –χαμογελαστά πρόσωπα πιστά στο καθήκον και στην μεγάλη προσφορά προς ανθρώπους υψηλού κινδύνου όπως εγώ και στην κοινωνία γενικότερα .!!!

Αφού συμπληρώσαμε ένα έντυπο με το ιστορικό μου και μερικές ερωτήσεις που είχε, αμέσως με ένα τσιμπηματάκι ήμουν έτοιμος και αφού τις ευχαρίστησα όλες και βγάλαμε και την αναμνηστική φωτογραφία μετά από 15 λεπτά ,ξεκίνησα ανακουφισμένος και οδηγώντας πολύ αργά , όπου απολάμβανα την διαδρομή με ωραία μουσική .

Τις θερμότατες ευχαριστίες μου πέρα από την εμβολιαστική ομάδα και τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου φίλο Πάνο Παπαδόπουλο , προς τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου και καλό μου φίλο Άρη Τριβλή , οποίος ενήργησε άμεσα και μετά τις προχθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας κυρίου Κικίλια ,ότι ξεκινάει άμεσα και ο εμβολιασμός των Ιδιωτών γιατρών παράλληλα με το Προσωπικό των Δημόσιων Νοσοκομείων , στον οποίο επίσης εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες και έτσι σήμερα είχαμε τον εμβολιασμό μας, για να μπορούμε απερίσπαστοι και χωρίς φόβο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ακόμη και σε εκείνους ,που νοσούν από Κορονοϊό .!!!!

Στον Πρόεδρο του ΙΣΜ καλό φίλο Άρη Τριβλή αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για τον αλτρουισμό του , να εμβολιαστούμε όλοι εμείς οι γιατροί του Συλλόγου και τελευταίος εκείνος .!!!

Άρη είμαι πολύ υπερήφανος για σένα και με τιμά η φιλία σου , αφού για άλλη μια φορά απέδειξες πόσο ενάρετος Άνθρωπος είσαι . !!!

Μπράβο σου .!!!

Πέρα από το θέμα του εμβολιασμού μου δράττομαι της ευκαιρίας, επειδή από το πρωί έχω δεχθεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα ,για τα πόσα κρούσματα ή φορείς του Covidυπάρχουν στην περιοχή μας , θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι αυτά τα νούμερα για 17 ή πάρα πάνω που λέγονται ,δεν ισχύουν .

Εκτός από τα ( 4) τέσσερα περιστατικά που περιγράφηκαν από τον Δήμο σήμερα και τα άλλα τρία που είχαμε στο Βασιλόπουλο , τα οποία 4 περιστατικά δεν σχετίζονται με τα τρία περιστατικά του Βασιλόπουλου , δεν υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα άλλο περιστατικό .

Σας κάνω γνωστό, ότι σήμερα νωρίς το βράδυ βγήκαν τα αποτελέσματα από τα 43 Μοριακά Pcr test , που έγιναν χθες στο συσκευαστήριο του ΝΗΡΕΑ και ήταν όλα αρνητικά και θα γίνουν αύριο και άλλα τόσα περίπου Μοριακά και θα ακολουθήσουν και άλλα Rapid test.

Αύριο δε στο Βασιλόπουλο και στο Καραϊσκάκη θα γίνουν από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο για όσους πολίτες των δύο Χωριών επιθυμούν Rapid test και ευελπιστώ, ότι δεν υπήρξε άλλη διασπορά από το Βασιλόπουλο .

Αστακός 11/1/2021

Dr. Παναγιώτης Στάικος

Ειδικός Γενικός Ιατρός

Y.Γ.

Βέβαια μέχρι να αποκτήσει ο οργανισμός μου την πολυπόθητη ανοσία χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή μέχρι 20 /2/2021 και η χρήση μάσκας μέχρι να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού για τους λόγους , που ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτησή μου .







3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άχ γιατρέ νά 'βγαινε κι' ένα άλλο εμβόλιο και τις νύχτες του χειμώνα να μήν ξαγρυπνούμε και ανησυχούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΪΚΟ μή φοβάσαι.δέν σε κολλάει τίποτα εσένα.

Ανώνυμος είπε...

δυνατή κράση και σκαρί.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.