Ροή Αναρτήσεων

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονικής επίθεσης στη Ναύπακτο-τι περιγράφει ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας




Οι αλλοπρόσαλλες-υβριστικές αναρτήσεις του δράστη και το ερωτικό πάθος του
Ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας στην χθεσινή δολοφονική επίθεση στην Ναύπακτο, μίλησε στο npress για όσα έγιναν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.....

Ο μάρτυρας εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μαγαζί για να παραλάβει κάποια πράγματα. Ο δράστης μπήκε μέσα στο μαγαζί και κατευθύνθηκε προς το θύμα, χωρίς να αντιληφθεί πως υπήρχε και άλλος άνθρωπος εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα.


Όταν πλησίασε το θύμα, το αγκάλιασε σε σημείο που το θύμα πρέπει να το θεώρησε «φιλικό» άγγιγμα. Αμέσως όμως από το άλλο του χέρι, έβγαλε ένα μαχαίρι και αστραπιαία, άρχισα να το καρφώνει στην πλαϊνή πλευρά του κεφαλιού στο θύμα. Ο μάρτυρας μας είπε πως είδε να καρφώνει δύο φορές το 20 εκατοστών μαχαίρι στην πλαϊνή πλευρά του λαιμού και κεφαλιού και αμέσως έτρεξε έξω από το μαγαζί να καλέσει σε βοήθεια.


Τότε όμως διαπίστωσε πως δεν υπήρχε κανείς , αφού λόγω των μέτρων δεν υπήρχε κίνηση εκείνη την ώρα. Γυρίζοντας προς το μαγαζί, είδε τον δράστη να βγαίνει και να κατευθύνεται πεζός προς την πλευρά της εισόδου του 1ου Γυμνασίου. Αργότερα έγινε γνωστό πως πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του για να μετακινηθεί από την Ερατεινή στην Ναύπακτο και όχι την μηχανή του.


Μπαίνοντας μέσα ξανά στο κατάστημα, είδε τον επαγγελματία όρθιο και να κατευθύνεται προς το γραφείο για να καλέσει για βοήθεια. «Να καλέσω ασθενοφόρο; Θες να καλέσω την μάνα σου;» του είπε ο μάρτυρας σαστισμένος από το θέαμα.


«Όχι, πάρε τον Αντώνη» του είπε, όταν προσπαθούσε να καλέσει μόνος του αλλά δεν τα κατάφερε». Αμέσως μετά, έπεσε αναίσθητος στο έδαφος. Ο μάρτυρας τότε κάλεσε την μητέρα του και κατόπιν ασθενοφόρο.


Το ασθενοφόρο έφτασε αμέσως σε 10 λεπτά με το θύμα να είναι αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος. «Είχε πέσει από την πλευρά που τον χτύπησε και ίσως αυτό να βοήθησε να μην ξαιματώσει» μας είπε ο μάρτυρας.


«Αφού πήραν το θύμα, είδε στο έδαφος πάρα πολύ αίμα» μας είπε εμφανώς τρομοκρατημένος.


Ο δράστης φαίνεται πως απειλούσε το θύμα εδώ και καιρό, λόγω της παραφροσύνης που φέρεται πως είχε υποστεί, με γνωστή κοπέλα του θύματος.


Οι αρρωστημένες αναρτήσεις του δράστη


Ο δράστης , σύμφωνα με το npress φαίνεται να είχε ερωτικό πάθος με γνωστή του θύματος, την οποία πολιορκούσε για χρόνια. Πριν τρία περίπου χρόνια, είχε για χάρη της ταξιδέψει στην Κρήτη όπου σπούδαζε η κοπέλα, αλλά δεν φαινόταν η ίδια να δείχνει κάποιο ενδιαφέρον για τον 31χρονο. Λέγεται πως την ενοχλούσε συνεχώς και μάλιστα με τρόπο φορτικό αλλά εκείνη τον απωθούσε.


Εκείνος όμως συνέχιζε να την πολιορκεί, ενώ μετά άρχισε να γίνεται ακόμα πιο επιθετικός με αναρτήσεις του. Σε μία ανάρτηση, είχε τοποθετήσει την φωτογραφία της σε τάφο, γράφοντας μάλιστα και το όνομά της. Δυστυχώς δεν έστειλε κάποιος τα στοιχεία τότε στις αρχές να έχουν ληφθεί κάποια μέτρα.


Το θύμα, που γνώριζε την κοπέλα, τον θεωρούσε κατά μία έννοια υπεύθυνο που δεν μπορούσε να προχωρήσει σε σχέση που είχε φανταστεί, χωρίς όμως αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έτσι, άρχιζε να χυδαιολογεί και εναντίον του και μάλιστα σε δημόσιες αναρτήσεις.


Είχε φωτογραφηθεί και έξω από το σπίτι της κοπέλας, γράφοντας μάλιστα απρεπή σχόλια.




agriniopress

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τραγικό.
Γιαυτο θα πρέπει απειλές και άλλα τέτοια συναφή να μη περνούν απαρατήρητα και να λαμβάνει θέση η δικαιοσύνη.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.