Ροή Αναρτήσεων

COVID-19: Κρίσιμες ώρες για πιθανό lockdown σε Μεσολόγγι και ΑιτωλικόΣτο μικροσκόπιο των λοιμωξιολόγων έχει μπει για τα καλά η Αιτωλοακαρνανία και ειδικά οι περιοχές του Μεσολογγίου και του Αιτωλικού που από την Κυριακή του Πάσχα, καταγράφουν εκτόξευση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ηδη, στην σχετική διαβάθμιση, η περιοχές αυτές βρίσκονται στο κόκκινο+ και πολύ κρίσιμα είναι τα επόμενα δυο 24ωρα, ως προς τη λήψη αποφάσεων για επιβολή σκληρών περιοριστικών μέτρων. Καθοριστικό ρόλο θα διαδραματίσουν τα αποτελέσματα των τεστ που γίνονται σήμερα και αύριο στις περιοχές αυτες.
Και η περιοχή του Αγρινίου όμως, παρουσιάζει έξαρση και οπωσδήποτε τα μαζικά σημερινά τεστ στο κέντρο της πόλης, θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Προς το παρόν όμως, τέτοιο ενδεχόμενο για το Αγρίνιο, δεν θεωρείται πολύ πιθανό. 


Να σημειωθεί πως στο Αγρίνιο, από τα 260 τεστ που έγιναν την Τετάρτη (Αγρίνιο και Καλύβια), βρέθηκαν μόνο 12 θετικά. Τα τεστ που έχουν γίνει σήμερα, είναι εκατοντάδες και ίσως φτάσουν τα 500.
Ομως στο νοσοκομείο του Αγρινίου, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στα μοριακά τεστ που έγιναν, η θετικότητα είναι πολύ υψηλή, κοντά στο 40%

πηγή:agriniopress

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.