Ροή Αναρτήσεων

Πάνος Χολής: Μας διώχνουν από τον τόπο μας. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ απαντάμε.




Με κατάθεση στοιχείων και αποδείξεων που δεν χωρούν αμφισβήτηση, οι εκπρόσωποι του Δήμου και της Επιτροπής Αγώνα ενημερώσαμε τα μέλη του ΚΕ.ΣΥ.ΧΩ.Θ.Α για το περιβαλλοντικό, οικονομικό, κοινωνικό και καταστροφικό αλλά και ελεγχόμενο νομικά σχέδιο της Π.Ο.Α.Υ, που θα μετατρέψει σε βιομηχανική ζώνη 41.000 στρέμματα θαλάσσιας έκτασης και δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων παράκτιας χερσαίας έκτασης, μόνο και αυστηρά για ιχθυοκαλλιέργειες!!! 

Με τα στοιχεία που καταθέσαμε θα είναι πρόκληση απέναντι στο δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας και τους θεσμούς να εγκρίνουν το σχέδιο της Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας. Μόνο με πολιτική απόφαση Υπουργών Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης και εντολή Πρωθυπουργού θα εγκριθεί, αλλά αυτό αν συμβεί, θα είναι κάτι σαν «πραξικόπημα»!!!


Συμπατριώτες μου να επαγρυπνούμε, τα συμφέροντα πολλά και οι εισβολείς είναι αδίστακτοι!!!


Μας διώχνουν από τον τόπο μας. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ απαντάμε.


Σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.


Όλοι οι πολιτικοί βγάζουν λόγους για την προστασία του περιβάλλοντος. Στην περιοχή μας ένα μέρος του θαλάσσιου περιβάλλοντος έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά, το οικοσύστημα διαταράχθηκε και η Πολιτεία απούσα ως συνήθως και για την περαιτέρω «προστασία του» μας επιφυλάσσουν, με την ευγενική προσφορά τους, την πλήρη καταστροφή όλου του οικοσυστήματος μετατρέποντας 41.000 στρέμματα σε χαβούζα.


Υποκρισία στην καλύτερη των περιπτώσεων

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.