Ροή Αναρτήσεων

Πάνος Πετρονικολός: Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα σε τοπικά σαΐτ ότι μηχανήματα ιδιώτη εργολάβου βρεθήκαν στην περιοχή Βελα






Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα σε τοπικά σαΐτ ότι μηχανήματα ιδιώτη εργολάβου βρεθήκαν στην περιοχή Βελα της Κοινότητας μου για να διαμορφώσουν την πρόσβαση προς τις παραλίες χωρίς να έχω καμία ενημέρωση .


Εδω θέλω να πω ότι κάθε χρόνο τα μηχανήματα του Δήμου όταν πηγαίνουν στη περιοχή αποκαθιστούν την οδοποιία προς τη παράλια αλλά και τους αγροτικούς δρόμους προς τις κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής.


Επικοινώνησα με τον εργολάβο για να με ενημερώσει και μου απάντησε ότι οι εργασίες γίνονται από το Λιμενικό Ταμείο και ότι εργάστηκε μόνο μια μέρα και τέλειωσε. 


Σήμερα Δευτέρα επικοινώνησα με το Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και μου απάντησε ότι δεν έχει αρμοδιότητα για την οδοποιία 


Σε επικοινωνία μου με τον αντιδήμαρχο κ. Μπαμπουρη μου είπε ότι ούτε αυτός γνωρίζει ,ανάλογη ήταν και η απάντηση του Αντιδημάρχου έργων ότι αυτός δεν έχει αρμοδιότητα τα μηχανήματα. 



Από αυτοψία που πραγματοποίησα στην περιοχή διαπίστωσα ότι :


-ο δρόμος δεν είναι βατός για αυτοκίνητα σε αρκετά σημεία 


-δεν έγιναν εργασίες στους δρόμους προς τις κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής όπως την προηγούμενη χρονιά.


Καλώ την δημοτική αρχή να κάνει τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου οι κάτοικοι του χωριού μου αλλά και των άλλων χωριών να έχουν ασφαλή πρόσβαση προς όλες τις παραλίες της περιοχής Βέλα χωρίς να κινδυνεύουν 



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναί όμως Πρόεδρε της Κοινότητας Βασιλόπουλου !
ενω λέτε οτι ενδιαφέρεστε για τκαλλίτερη προσβαση στην παραλια της Βελά, προσφτατα αποχωρησαρε απο την Επιτροπή Αγωνα και την κοινή συλλογική προσπάθεθα που γινεται για την διατηρηση του καθαρού θάλάσσιου χώρου της παραλιας της Βελά.
Μηπως Κ. Παναγιώτη Οετρονικολέ φάσκετε και αντιφάσκετε πολιτικά ?

Ανώνυμος είπε...

Ναί όμως Πρόεδρε της Κοινότητας Βασιλόπουλου !
ενω λέτε οτι ενδιαφέρεστε για καλλίτερη προσβαση στην παραλια της Βελά, προσφατα αποχωρησατε απο την Επιτροπή Αγωνα και την κοινή συλλογική προσπάθεια που γινεται για την διατηρηση του καθαρού θάλάσσιου χώρου της παραλιας της Βελά.
Μηπως Κ. Παναγιώτη Πετρονικολέ φάσκετε και αντιφάσκετε πολιτικά ?

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα ναξερα
ποιός 'εγκέφαλος' σε συμβούλεψε να φυγεις απο την επιτροπη αγωνα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έφυγε απο την Επιτροπή Αγώνα;
Μα καλά που ζείτε;
Αυτή που του έκαναν εξυπηρέτηση σε συγγενικό του πρόσωπο.
Για ρωτήστε να δείτε τη παίζει. Δεν είναι δυνατόν να θές και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?
γιατί εφυγε απο την επιτροπη αγωνα

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.