Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Η κατάσταση στον Μύτικα τείνει να γίνει Θεσμός.!!!




Σήμερα 6 Ιουνίου 2021 μπροστά από το Ξενοδοχείο ΘΕΣΜΟΣ μια εβδομάδα μετά από όσα είχαμε δείξει , πίσω από το Πνευματικό Κέντρο του Μύτικα , λίγα μέτρα δίπλα από το Ξενοδοχείο Αυδή και σε εκατοντάδες άλλα σημεία στον Μύτικα ίδια κατάσταση , αλλά και οι φωτογραφίες έξω από το Νεκροταφείο του Βασιλόπουλου χωρίς κανένα σχόλιο από εμένα .!!!

Τα σχόλια δικά σας . 

Αστακός 6/6/2021

Παναγιώτης Στάικος 

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου








7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά μας φταίνε οι άλλοι γιατί δεν έχουμε Τουρισμό στον Μύτικα .

Ανώνυμος είπε...

Παραμένουν αδιόρθωτοι γιατί απλά είναι εντελώς ανίκανοι και μέχρι να έρθει η ημέρα να παραδώσουν η κατάσταση θα γίνεται ακόμη χειρότερη .

Ανώνυμος είπε...

Κ. Παναγιωτη Στάϊκο η δημοτική παράταξη του δήμου μας: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》
ως προοδευτική δημοτική παράταξη συμφωνεί κατ' αρχήν με τον δημόσιο χαρακτήρα της πολιτικής-πολιτική του δήμου μας σε θέματα καθαριότητας
των δημοτικών χώρων του δήμου μας.
Κι' εάν υπάρχουν Κ. Παναγιώτη Στάϊκο τυχόν κενά και ελλείψεις
στο θέμα αυτό και οπως ισχυρίζεστε Εσείς κ. Στάϊκο για καλύτερη κηθαριότητα, ως δημοτική παράταξη του δήμου μας θα μπορούσε να αιτηθεί
ο δήμος μας απο τους αρμόδιους τους φορείς της Πολιτείας μας και κατόπιν συζητησης στο δημοτικό συμβούλιο την ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό σε μηχανικά μέσα καθαριότητας, των υπηρεσιών καθαριοτητας του δήμου μας ώστε να υπάρξει σταδιακά στο θεμα αυτό
της καθαριότητας και καλύτερο αποτέλεσμα.
Καλημέρα σας Κ. Παναγιώτη Στάϊκο
απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης του δημου μας : 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

Ανώνυμος είπε...

διόρθωση τυπογραφική : καθαριότητα

Ανώνυμος είπε...

Ενδεχόμενο αίτημα του δήμου μας προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας μας Κ. Παναγιώτη Στάϊκο που θα τεκμηριώνεται αντικειμενικά το αίτημα με πραγματικά στοιχεία και οπως μπορεί να είναι τέτοια -εξαιρετικά- πραγματικα στοιχεία ,
ο αριθμός των κοινοτητων του δημου μας, ή μεγάλη ςκταση η συνολική και οι φυσικές αποστάσεις σε Κm μεταξύ των κοινοτήτων, ο πληθυσμός του και η αυξηση του πληθυσμού και λόγω του τουριστικού χαρακτήρα των παραλιακων κυριως κοινοτητων την καλοκαιρινη σεζόν και αλλα πραγματικα στοιχεία.
Και πάλι Καλημέρα σας Κ. Παναγιώτη Στάΐκο

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε αγαπητέ φίλε απλό μέλος της δημοτικής παράταξης Συμπολιτεία Ξηρομεριτών θα έπρεπε να ξέρετε, πως η όποια ενίσχυση των Δήμων με προσωπικό διέπεται από νόμους και κανόνες ,τους οποίους εφάρμοσαν και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ ,ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας .
Επομένως αυτά έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά η Δημοτική Αρχή και να μην πειραματίζεται ,με αποτέλεσμα αυτές τος εικόνες ντροπής .
Εμείς ως παράταξη τους κάναμε τις προτάσεις μας με τις οποίες θα βάζαμε πλάτη και θα έλαμπαν τα πάντα ,αλλά ο κύριος Δήμαρχος μας αγνόησε επιδεικτικά και προκλητικά και τώρα πληρώνει το τίμημα της τσαπατσουλιάς και της ανικανότητας και το χειρότερο δυσφημεί τον τόπο μας .
Με τιμή
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Κ Παναγιώτη Στάϊκο μπορεί ενδεχομένως το νεο αίτημα να βρεί θετική ανταπόκριση
αφού και Εσεις Κ. Παναγιωτη Σταικο ελεύθερα ως λρώην δημαρχος και πολίτης στηριξατε πολιτικα την νεα κυβερνηση το 2019
για μια καλύτερη διακυβέρνηση της χώρα μας συγκριτικα
με τις προηγούμενες κυβερνησεις.
Καλησπέρα σας Κ Πανσγιωτη Στάϊκο

.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.