Ροή Αναρτήσεων

Δυνατό Ξηρόμερο: Η Παράταξη μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ με τον πιο Κατηγορηματικό τρόπο την Απρεπή και Απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου κ. Γερόλυμου και ΚΑΛΕΙ τον κ. Δήμαρχο να τον απομακρύνει άμεσα από την θέση του Αντιδημάρχου.Ενημερωθήκαμε σήμερα από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βασιλόπουλου, ότι ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Γερόλυμος εξύβρισε δημόσια τόσο τον Πρόεδρο όσο και τους Κατοίκους του χωριού με χυδαίες εκφράσεις, επειδή αρμόδιος Αντιδήμαρχος έδωσε στον Πρόεδρο δύο αλυσοπρίονα προκειμένου να εκτελέσει εργασίες στο χωριό του.
Οι απειλές, οι βρισιές και οι χυδαίες εκφράσεις εναντίον του Προέδρου και των κατοίκων του χωριού ειπώθηκαν από τον Αντιδήμαρχο σε δημόσιο χώρο του Δημαρχείου ενώπιον Εργαζόμενων και Πολιτών . 
Η Παράταξη μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ με τον πιο Κατηγορηματικό τρόπο την Απρεπή και Απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου κ. Γερόλυμου και ΚΑΛΕΙ τον κ. Δήμαρχο να τον απομακρύνει άμεσα από την θέση του Αντιδημάρχου.
Κύριε Δήμαρχε στους Πολίτες οφείλουμε τον Σεβασμό μας.


Ερωτόκριτος Γαλούνης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο τετοιος σου είναι τελαρο και δεν αντέχεις άλλους πίνακες με αληθειες, καταδικάζεις αυτόν που βγάζει τα ψέματα σου στη φόρα.
Έχεις δικαστήρια μπροστά σου και η αλήθεια μαζί με την ώρα της πληρωμής ερχετε. Κια όχι μόνο από τα δικαστήρια


Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.