Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος:Τίς πταίει που τους γύρισε την πλάτη η κοινωνία κατά την διαβούλευση , για τις μελέτες αναβάθμισης των Λιμενικών Υποδομών;

 


Τίς πταίει που τους γύρισε την πλάτη η κοινωνία  κατά την διαβούλευση , για τις μελέτες αναβάθμισης των Λιμενικών Υποδομών; 

Μα ασφαλώς η αφερεγγυότητα , η ανικανότητα  και η αδιαφάνεια στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος από  τον Δήμαρχο , ο οποίος έχει περιέλθει στην ανυποληψία της κοινωνίας , η οποία του έχει γυρίσει της πλάτη και δεν αρέσκεται σε συνθήματα , πομφόλυγες και θα θα θα .

Έτσι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αστακού παρίσταντο (4) τέσσερις πολίτες  και από Δημοτικούς Συμβούλους ο κύριος Μπαμούρης , εγώ και ο κύριος Ντίνος ασφαλώς αφού είναι και Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου και άλλοι τόσοι στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα   .!!!!

Αναρωτιέμαι πως πώς να αισθανόταν ο Δήμαρχος  για αυτή την μοναξιά του ;

Δεν εμπνέεις και δεν πείθεις κανέναν πλέον κύριε Τριανταφυλλάκη.

Ακόμη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης σου  γύρισαν την πλάτη και απείχαν .  

Θα πρέπει να τονιστεί ,πως οι μελέτες αυτές αφορούν σε υποδομές στην παράκτια ζώνη των λιμένων και όχι στα λιμάνια , για να μην γενούν  φρούδες ελπίδες στους πολίτες , οι οποίες για να γίνουν έργα  θα πρέπει σε βάθος ετών να βρεθούν χρήματα , τα οποία αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν .


Αστακός 18/11/2021

Παναγιώτης  Στάικος 

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου









30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ. Παναγιώτη Στάϊκο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
του δήμου << Αναζωογόνηση Ξηρομέρου >> να μήν επιχαίρεστε όταν
τα χρονίζοντα προβληματα του δημου μας << λίμναζαν >> επι χρόνια πολλά
και το ίδιο πράξατε με με ανακοινώσεις σας << χαρούμενες >> όταν εγινε
η ανοιχτή εκδηλωση ενημερωσης στην εδρα του δήμου μας για το θεμα της εξαίρεσης της παρακτιας τουριστικής μςς περιοχής με το δίκιο και λογικό αιτημα της τοπική μας κοινωνιας για επαναχωροθετηση της προτεινόμενης ΠΟΑΥ.
Η συλλογική και ανιδιοτελή προσπαθεια εχει σημασία και το δε αποτελεσμα μια συλλογικης προσπαθειας ειναι άγνωστο διοτι αυτο εξαρταται απο παρα πολλους παράγοντες ενα οποιοδηποτε αποτέλεσμα.
Παντως μην επιχαίρεστε δέν σας τιμά ως αιρετό εκπρόσωπο του δήμου μας.
Καλημερα σας Κ. Παναγιωτη Σταΐκο
απλος υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
του δήμου μας : 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

.

Ανώνυμος είπε...

Φταίει ότι τόσα χρόνια ταιζατε τον κόσμο 20ευρα και 50ευρα για να σας ψηφίσει και κάνατε μετά ανενοχλητοι την δουλίτσα σας . Και χαίρεστε κιόλας. Μάθατε τον κόσμο να μην ασχολείται για να μην σας ενοχλεί και αντιδράει στις απατεωνιές σας. Απογοήτευσε τον κόσμο. Αλλά όλα αλλάζουν. 20 άτομα τώρα 500 σε 2 χρόνια. Κάνε καμιά φλεβοκεντηση και μην ασχολείσαι με τους πολίτες. ΔΕΝ ΣΕ ΘΈΛΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΔΕΊΞΑΜΕ. ΤΙ ΆΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΣΝ ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΞΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κε Σταικο μια και μόνο ερώτηση χωρίς βαρύγδουπα σχόλια.
Εσάς τι φταίει και ο κόσμος σας γύρισε την πλάτη; και το 2019 αλλά και τώρα. Όλοι στον δρόμο αυτό συζητάνε. Έχετε γνώση των αιτιων; και παρακαλώ όχι χαζές απαντήσεις. Θέλω μια σοβαρή και αιτιολογημενη απάντηση

Ανώνυμος είπε...

τυπογραφική διόρθωση : επιχαίρουν

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε λοιπόν ασήμαντα πλάσματα χωρίς όνομα .
Δεν επί χαίρω για τα χάλια της ανύπαρκτης δημοτικής αρχής .
Μόνο οίκτο Νοιώθω για τα χάλια σας .
Εγώ δεν λειτούργησα με τα 20ευρα και τα 50 ευρα ,γιατί αυτό είναι υμέτερος πρακτική και η κοινωνία μας είναι μικρή και ξέρει τις πομπές σας θρασύδειλα Τριανταφυλλάκια .
Σε λιγότερο από 2 χρόνια θα πάρετε την οριστική απάντηση από την κοινωνία ,όχι απλά με το γύρισμα της πλάτης και την απαξίωση σας ,αλλά με το ρόπαλο της ψήφου .
Πόσο μου φτιάχνεται την διάθεση βλέποντας τον πανικό σας .
Αλλά σε λίγο καιρό όταν θα καλέσει ο Εισαγγελέας κάποια μπουμπούκια για κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες ,όταν βέβαια θα έχει λάβει γνώση και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και άλλα αρμόδια όργανα της Συντεταγμένης Πολιτείας ,θα δω που θα κρύβεστε πουλάκια μου.
Μέχρι τότε περαστικά σας .!!!
Η μήπως νομίζεται πως επειδή δεν αναρτούν τις αναρτήσεις μου το ΜύτικαςPress και το Ξηρόμερο News ,ότι θα γλιτώσετε από την διαπόμπευση ;
Θα τα μάθει όλα η κοινωνία .!!!
Σας το υπόσχομαι ,ότι το απόστημα θα σπάσει και η βρωμιές θα παταχθούν στον δρόμο .
Παναγιώτης Σταικος ο σκληρός τιμωρός σας.

Ανώνυμος είπε...

Στραβάδια δεν βλέπετε, ότι ανεπιθύμητος δεν είναι ο Στάικος ,τις εποχές του οποίου αποζητά η κοινωνία ,αλλά ο Τριανταφυλλάκης με την δυσοσμία που έχει δίπλα του .

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ μας μην μασάς .
Λειτουργούν υπό το κράτος του πανικού .
Εσύ συνέχισε να τους ξεσκεπάζεις και έρχεται γρήγορα η μέρα που θα μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας .
Τους έχεις γίνει ο εφιάλτης τους.
Μην τους λυπάσαι .
Χτύπησε τους αλύπητα .

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 10:43 που μιλάς για απατεωνιές ,γνωρίζεις πολύ καλά πως αυτό είναι δικό σας προνόμιο και για αυτό σε λιγότερο από δυο χρόνια γίνατε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ με αποτέλεσμα να μην βλέπετε μέσα στις παραισθήσεις σας και την θλίψη σας ,αφού το γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη .
Α και να ξέρατε τι σας περιμένει .

Ανώνυμος είπε...

αυτος δεν εχει καταλαβει ακομα οτι τον εχει απαξιωσει ολη η κοινωνια .τι πεταγεται και γραφει;

Ανώνυμος είπε...

Κε Σταικο με ενδιαφέρον διαβάζω τα σχόλια σας. Να καταλάβω τον εκνευρισμό σας για τους πολύ ένθερμους αρνητικούς σχολιαστές. Σε εμένα που σας ρωτάω τα αίτια που σας γύρισαν την πλάτη οι πολίτες γιατί δεν απαντάτε; δεν σας έθιξα. Δεν σας κακολογισα. Να μάθω ρωτάω

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 2:18 δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι αυτόν που σας εκθέτει με την παρουσίαση της γύμνια σας ,όχι μόνο δεν τον έχει απαξιώσει η κοινωνία ,αλλά τον παροτρύνει να συνεχίσει την παρουσίαση της γύμνιας σας.
Δεν είναι γύμνια και απαξίωση προς το πρόσωπο του δημάρχου ,να καλεί ο δήμαρχος τους πολίτες στον Αστακό για διαβούλευση σε ένα θέμα που θεωρεί αξιόλογο και να παρευρίσκονται μόνο τέσσερις πολίτες .
Αν δεν είναι αυτό απαξίωση στο πρόσωπο του δημάρχου ,τότε τι είναι απαξίωση και φτύσιμο κατάμουτρα ;

Ανώνυμος είπε...

Κ. Παναγιώτη Στάϊκο στην δημοτική μας παράταξη :《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》
θεωρούμε σημαντικό να λύνονται τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας, δημοτική παράταξη είμασταν και είμαστε.
Εάν εσεις κ Στάίκο στην δημοτική αας παράταξη ως επικεφαλής της, έχετε σημαντικότερες προτεραιότητες αυτά ειναι θέματα εσωτερικά της δημοτικης σας παραταξης.
Καλό σας βράδυ Κ. Παναγιώτη Στάΐκο

Ανώνυμος είπε...

Κύριε '' ευγενέστατε ''3:48 ή όπως σας λένε πραγματικά κύριε Τριανταφυλλάκη ( γιατί βλέπετε από την γραφή του κάθε ενός μπορώ λόγω δείκτη νοημοσύνης να δια κρίνω , ποιος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία ), θα σας απαντήσω ειλικρινά .
Καλά δεν έτυχε να μάθετε για αυτό που θα σας πω ;
Αλήθεια δεν γνωρίζετε πως για αυτό γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια εκλογές , για να μπορούν οι πολίτες ,να διορθώσουν τις επιλογές τους αν αυτές βγήκαν κατώτερες των προσδοκιών τους και πολύ περισσότερο , όταν από την επιλογή τους αισθάνονται προδομένοι ;
Καλά είστε ανιστόρητος ή παριστάνετε τον ανιστόρητο , όταν ξεχνάτε πως όταν οι πολίτες δεν επέλεξαν ως Βουλευτή τον μεγαλύτερο πολιτικό της Ελλάδας τον Χαρίλαο Τρικούπη και στην θέση του επέλεξαν έναν χασάπη σαν τον πατέρα μου, αλλά σε 6 μήνες που έγιναν ξανά εκλογές, έκαναν τον Χαρίλαο Τρικούπη Πρωθυπουργό .
Έτσι και εμένα οι πολίτες μετά από 1 χρόνο στην θέση σας ως Δημάρχου, σας απέρριψαν και θέλουν να επανορθώσουν και να κάνουν εμένα Δήμαρχο τον Παναγιώτη Στάικο ( και όχι Παναώτη όπως ανόητα με αποκαλείτε).
Ή μήπως σας διαφεύγει ότι σχετικά πρόσφατα οι πολίτες στο Μεσολόγγι είχαν επιλέξει κάποιον γιατρό κύριο Αναγνωστόπουλο σαν και σας ως Δήμαρχο με ποσοστό 65%, αλλά δεν τον επέλεξαν ποτέ πάλι και είναι στα αζήτητα της ιστορίας , όπως θα είστε και εσείς σε λιγότερο από 2 χρόνια.
Άντε και τώρα που πήρες την απάντηση που περίμενες κοιμήσου στον ύπνο του δικαίου .
Καλά μεσάνυχτα .!!!
Παναγιώτης Στάικος
Ο επόμενος Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο των εκλογών με ποσοστό πάνω από 65% με τον νέο εκλογικό νόμο , όπως το 2006 που εκλέχθηκα και τότε Δήμαρχος Αστακού με τον ίδιο σχεδόν νόμο από τον πρώτο γύρο .!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΕΣ .ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΒΡΑΧΙΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΜΕΤΡΑ .ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 3 ΠΛΩΤΩΝ ΕΞΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ .ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ .ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΠΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΠΟΛΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ .ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΛΑΖ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑ ΜΟΛΟ ΤΟΥ ΧΟΒΟΛΙΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΤΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΝΕΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΕΙ 900 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.

ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Αποστόλη να τα γράφεις αναλυτικά να τα διαβάζουν όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα γίνουν αυτά κύριε Ντίνο .
Έχετε κάποια χρήματα ,τα οποία δεν γνωρίζουμε εμείς οι πολίτες .
Σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε αν έχετε την καλωσύνη ,γιατί αυτά που μας λέτε μοιάζουν με παραμύθια .
Λεφτά υπάρχουν κατά την ρήση ΓΑΠ;

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνετε τι λέτε κύριε Ντίνο ;
Το ταμείο αυτό έχει για όλη την Ελλάδα 900 εκατομμύρια και περιμένετε εσείς να πάρετε τα 100 εκατομμύρια για αυτά τα έργα σε Αστακό και Μύτικα ;
Μας μας δουλεύετε ή μας περνάτε για κουτορνίθια ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει δημοτική παράταξη με αυτό το όνομα. Μήπως υπάρχει σε άλλο δήμο; Έχετε πλανην.

Ανώνυμος είπε...

Ευγενικέ Κε Σταικο. Έχετε σοβαρό πρόβλημα αντίληψης, πόσο μάλλον αν είστε μέντιουμ και βλέπετε άτομα πίσω από τη γραφή. Μια απλή ερώτηση την καταντήσαμε μια ακόμα φορά σαν τα μούτρα σας. Αισχος! Υπήρξα ευγενικός και ερωτωμενος την γνώμη σας ανοίξατε πάλι τον οχετο της παράνοιας και της τρέλας. Λυπάμαι πάρα πολύ για εσάς. Θεωρώ πως οι μεγάλοι πολιτικοί άντρες αναγνωρίζουν και παραδέχονται τα λάθη της πολιτικής ήττας τους αλλάζοντας και διαμορφωνοντας την πολιτική σκέψη τους αφουγκραζομενος την σκέψη των πολιτών. Περίμενα μια ειλικρινή και διαυγή σκέψεως απάντηση, αλλά για ακόμα μια φορά με απογοήτευσατε. Η μανία, η έπαρση και το άλογο της σκέψης που σας διακατέχει δυστυχώς σας καθιστά παντελώς αναξιόπιστο και ανίκανο δια οποιαδήποτε πολιτική ενέργεια. Λυπάμαι γιατί πίστευα σε εσάς. Ούτε διάλογο δεν μπορείτε να κάνετε πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε με το σχόλιο : 11:14 μ.μ. δέν είναι μεμπτό εαν τύχει να βρισκομαστε για διαφορα θεματα και οπώς λές σε "πλάνη" άνθρωποι είμαστε. Ομως για ότι ειναι υπαρκτό είμαι σίγουρος 100 %
.

Ανώνυμος είπε...

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον Σταικο με μια λέξη κύριε 11:36 όπως λέει η κοινωνία του Ξηρομέρου ολόκληρη είναι η υψηλότατη αντίληψη του ,η οποία είναι πυρακτωμένο σίδερο στην καρδιά και στην ψυχή σου..
Το ότι υπάρχει υπεροχή έναντι υμών ,δεν το λέω εγώ αλλά η εμπιστοσύνη της κοινωνίας ως γιατρού πρώτα ,που το ιατρείο μου σε δύσκολους καιρούς είναι καθημερινά γεμάτο ,γιατί με εμπιστεύονται οι πολίτες οι οποίοι δίνουν τα λίγα χρήματα τους ,ενώ μπορούν να απευθυνθούν στις δημόσιες δομές υγείας εντελώς δωρεάν και δεύτερα ως εντίμου ανθρώπου της Αυτοδιοίκησης,σε αντίθεση με κάποιους απλούς που τους περιμένουν οι εισαγγελείς για κακουργηματικού τύπου κατηγορίες ( αυτό μην το ξεχνάς,γιατί ζυγώνει η ώρα της κλήτευσης σου) .
Όσο για την παράνοια και την ψυχοπάθειά σου ,όσο και να προσπαθείς να την σβήσεις ως μεθύστακας ,το μόνο που καταφέρνεις είναι να σε υποβαστάζουνε λιώμα όλο και περισσότερα άτομα ,αφού πλέον μετά τα μεσάνυχτα αδυνατείς να σταθείς όρθιος στα πόδια σου και έρπεις στην γη .!!!
Όσο προσπαθείτε να με αποδημήσετε πουλάκι μου ,τόσο πιο πολύ με κάνετε συμπαθή και αξιαγάπητο στους πολίτες .!!!
Ξέρω ότι σας πονάω αφόρητα ,αλλά δεν φταίω εγώ .
Μόνος σου ξύστηκες στου τσοπάνη την αγκαλίτσα .
Περαστικά σου και ραντεβού στα γουναράδικα .
Όνειρα γλυκά.
Ο εφιάλτης σου .
Παναγιώτης Σταικος με αυτογνωσία και ταπεινοφροσύνη όπως λένε και οι χιλιάδες των ασθενών μου.
Εγώ πάντα με ονοματεπώνυμο γιατί δεν με χαρακτηρίζει η δειλία ,όταν απευθύνομαι σε κάποιους και τους κάνω κριτική ,αλλά η ανδρεία .!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ως πολίτης δικαιούμαι κύριε Δήμαρχε να γράφω και ανώνυμα .Εσύ όμως όχι . κατάφερε ο κύριος Στάικος με την εξυπνάδα του και σας έβγαλε το ψεύτικο προσωπείο και φάνηκε το αληθινό πρόσωπο του δειλού υβριστή .
Για την ταμπακιέρα δεν που μίλησε ο κύριος Σταικος ,δεν μας είπες όμως κουβέντα .
Πόσο αξιολύπητος είσαι και πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις .

Ανώνυμος είπε...

Κε Σταικο. μπορεί να αυτοθαυμάζεστε για τα προσόντα σας. Παρά ταύτα όμος ο δημοτικος σας συμβουλος κ Ζώγας, λάκισε απο την δημοτική σας παράταξη. Και ουδέποτε δωσατε μια εξήγηση στους υπολοιπους που σας εχουν σε 'υψηλοτάτη υπόληψη' .

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 2019 , ΖΗΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
ΕΒΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ
ΑΛΛΑ ΦΑΓΑΤΕ ΣΦΕΡΔΟΥΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΣΦΕΡΔΟΥΛΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ
ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΣΤΑΙΚΟ μία διευκρίνηση
Υπερέχεις σε προσόντα και μόρφωση και έναντι
ΤΟΥ κ. ΓΑΛΟΥΝΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΤΟΥ κ. ΖΩΓΑ και του κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ?

Ανώνυμος είπε...

κε ΣΤΑΪΚΟ ο κοσμος έρχετε στο ιατρείο σου γιατί εισαι γιατρός
και δέν έρχετε ο κοσμος στο ιατεείο σου γιατι εισαι της 'Αναζωογόνησης ξηρομέρου' επι κεφαλής και αρχηγός.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε πλακα κανεις τώρα. Ο κος Σταίκος ηταν Αριστος Μαθητής
σάν αυτα τα 'τσόκια' ήταν ?

Ανώνυμος είπε...

Να ανεβάζετε όλα τα σχόλια για τον Σταικο. Την απάντηση μου δεν την ανεβάσατε γιατί δεν σας συμφέρει. Δεν αφήνετε να θυμηθεί ο κόσμος την επικίνδυνοτητα αυτού του ατόμου.

Ανώνυμος είπε...

12 54 καλά ρε "βόϊδι" ήσε. δέν σου κόβει το μυαλό ?
Να παρακαλάς να έχης αντίπαλους σαν τον Σταίκο.
ο ΣΤΑΙΚΟΣ ειναι ακίνδυνος για να κερδίσει
τις δημοτικες εκλογες το 2023. ξύπνα.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.