Ροή Αναρτήσεων

Έγκριση μελέτης προϋπολογισμού 21.656,84 € και χρηματοδότηση για την κατασκευή τεχνικών έργων απορροής ομβρίων υδάτων στις Τ.Κ. Καραϊσκάκη, Μύτικα και Κανδήλας.





Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, αποφασίστηκε η χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων με 21.656,84 €, με αντικείμενο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΜΥΤΙΚΑ & ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ”.


Το αντικείμενο του έργου αφορά την κατασκευή υποδομών που έχουν σα σκοπό, την αποτροπή νέων πλημμυρικών φαινομένων και την εξασφάλιση προσβασιμότητας και ασφάλειας των πολιτών. 

Η μελέτη αφορά την κατασκευή τεχνικών έργων απορροής ομβρίων υδάτων στις Τ.Κ. Καραϊσκάκη, Μύτικα και Κανδήλας, στις θέσεις που ορίζονται στη με αρ. 103/2021 μελέτη. 

Οι εκπόνηση μελετών λοιπόν, ικανή και αναγκαία συνθήκη για αλλαγή πορείας στον Δήμο Ξηρομέρου και τώρα βλέπουμε να γίνεται με σαφή στόχευση, ενώ από την προηγούμενη δημοτική αρχή απλά δεν γινόταν.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο, με την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή της εκκίνησης της διαδικασίας εκτέλεσης των αντιπλημμυρικών έργων

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.