Ροή Αναρτήσεων

Επτά συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια σε καφενείο της Αιτωλ/νίας




Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας,και συγκεκριμένα στην Κατοχή Οινιάδων του Δήμου Μεσολογγίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, επτά άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια.



Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, πραγματοποίησαν έλεγχο στο καφενείο, όπου συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τον υπεύθυνο του χώρου και έξι παίκτες, οι οποίοι συμμετείχαν σε τυχερά χαρτοπαίγνια.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ως πειστήρια τέσσερις τράπουλες, ένα αριθμημένο σημειωματάριο και το χρηματικό ποσό των (504) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.