Ροή Αναρτήσεων

ΠΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ: Ζητάμε άμεσες λύσεις για ολοκληρωμένα έργα.



Πέρασαν σχεδόν 2 μήνες από τις τελευταίες θεομηνίες που έπληξαν το χωριό μας, τα προβλήματα πολλά και σχεδόν όλα άλυτα.


1. Ο μαντρότοιχος που έπεσε στην οικία του Νίκου Τζοβόλα  , παραμένει ως έχει με αποτέλεσμα στην επόμενη νεροποντή υπάρχει κίνδυνος να πλημμυρίσει το χωριό. Ενημερωμένοι οι αρμόδιοι αλλά καμία ενέργεια.


2.Δύο φρεάτια που έχουμε αιτηθεί τον καθαρισμό τους, το ένα καθαρίστηκε μισό από τον εργολάβο και το άλλο καθαρίστηκε από συνδημότη μας με δικά του έξοδα. 


3.Έπειτα από παρέμβαση που έγινε από Ιδιώτη και άλλαξε τη ροή των υδάτων είχε ως αποτέλεσμα να «πνίγονται» ορισμένα σπίτια στη θέση Τρια Αμπέλια   καθώς και παρακείμενα οικόπεδα.(Υπάρχει ακόμα και αίτηση συνδημότη μας στον Δήμο). Στο συγκεκριμένο σημείο ο Δήμος ξεκίνησε ένα έργο με σωληνωτά το όποιο όμως άφησε στη μέση ενώ είχε δεσμευτεί ότι θα το παρέδιδε άμεσα και ολοκληρωμένο  ώστε να μην έχουν  πρόβλημα τα επόμενα σπίτια. Δυστυχώς παρά τις δεσμεύσεις  το έργο σταμάτησε και από τότε έχουμε νέες υποσχέσεις και  πολλά θα…

Επειδή τα καιρικά φαινόμενα δεν έχουν ώρες ,μέρες ,εβδομάδες και προχθές με τη μικρή νεροποντή η κατάσταση ήταν οριακή. Ζητάμε από τη Δημοτική Αρχή την άμεση ολοκλήρωση του έργου. Για το παραπάνω έργο μας υποσχέθηκε σωλήνες και μπετονιέρα τσιμέντο. Δυστυχώς το τσιμέντο επέλεξαν να το στείλουν στην Τ.Κ Μύτικα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου.  

Με δεδομένα τα παραπάνω δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι και η αγροτική οδοποιία του χωριού μας είναι σε άθλια κατάσταση.

 Ο Δήμος διαθέτει 3 φορτηγά και 4 JCB, θα μπορούσαν να έρθουν 3 μέρες και να λυθούν αυτά τα προβλήματα μιας και η Περιφέρεια διαθέτει μηχάνημα για τον καθαρισμό τον χειμάρρων και θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το υλικό αυτό. Παρόλα αυτά.. έργο ολοκληρωμένο δεν υπάρχει. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος  και υλικά έχει στις αποθήκες του αλλά είναι και συνεχόμενα σε έκτακτη ανάγκη βρίσκεται άρα εισέρχονται χρήματα στο ταμείο του και μπορεί να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας. 

 


 








Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.