Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Ανεύθυνε και ασυνείδητε Θίασε Τριανταφυλλάκη εάν σας έδινα τον προσήκοντα χαρακτηρισμό ως Γαϊδούρια , θα αδικούσα τα συμπαθεί τετράποδα.


Ως που θα φτάσει η αμετροέπεια σας, όταν με την ανικανότητα σας  φτάσατε, να αφήσετε να ξεραθεί εντελώς το γκαζόν μπροστά στην προτομή του Ήρωα του Αστακού ΠαντελήΚαρασεβδά  , η οποία ήταν δωρεά του συμπολίτη μας   κυρίου Αποστόλη Πανταζή και με τις άοκνες προσπάθειες του Συλλόγου Αστακιωτών   .

Ο λαός του Δήμου δικαίως σας χαρακτηρίζεις ως κοπρίτες ,αφού φτάσατε να αφήσετε να ξεραθεί εντελώς το γκαζόν μπροστά στην προτομή του Ήρωα του Αστακού Παντελή Καρασεβδά και να είναι γεμάτος ο χώρος με περιττώματα αδέσποτων σκύλων ( σκυλόσκατα ).

Και το γκαζόν στην λεγόμενη << Αστική ανάπλαση >> απότιστο , που άρχισε να ξεραίνεται  και ακούρευτό την ίδια τύχη θα έχει αν δε ξυπνήσετε από τον ύπνο των  <<μεγάλων επιτυχιών που βλέπετε στα όνειρά σας >> και δεν σας ματώσει ο Στάικος τους γλουτούς με την βουκέντρα  όπως ο ζευγολάτης τα βόδια και έτσι πήγατε και κόψατε τα μισά  ξερά χορτάρια και θάμνους δίπλα από το Ξενοδοχείο Στράτος και έτσι φάνηκε το Ξενοδοχείο,  το οποίο ήταν χωμένο μέσα στην Ζούγκλα σας , ως ένδειξη ευγνωμοσύνης  για την στήριξη και τον αγώνα που έκανε, για να είστε εσείς <<Δήμαρχος >> σήμερα . 

Όσο για τις γάτες σας ευγνωμονούν για της ελεύθερη τροφή στους ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων. 

Άλλος στην θέση σας με αυτά τα χάλια θα είχε παραιτηθεί , αλλά εσείς που μάθατε νωρίς τα κόλπα της αδιαφάνειας ,φροντίσατε να δώσετε με απευθείας ανάθεση στον κύριο Τσέλιο 500.000 ευρώ  ως ανταμοιβή  , για την << καλή δουλειά>> που έκανε στον αγωγό από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι την δεξαμενή στα Λιβαναίικα Αλώνια (  Πλατηυγιάλι ) .

Τα νέα για τον αγωγό θα τα μάθετε σε λίγες ημέρες και τότε αλλοίμονο σας . Βρείτε τρύπα να κρυφτείτε .!!!

Θα ήθελα να κάνω  μια παραίνεση προς την Πρόεδρο του Αστακού την φίλη κυρία Αρετή Γριτσίπη  που μας συνδέει μια οικογενειακή φιλία 40 ετών ,με ανταλλαγές επισκέψεων στα σπίτια μας και κοινά γλέντια , η οποία είναι Άριστη νοικοκυρά και μοδίστρα , να περιοστεί στα καθήκοντα της ,που απορρέουν από το Σύνταγμα , γιατί δεν είναι η δουλειά της να μαζεύει τα σκυλόσκατα  από την πλατεία ή να  καθαρίζει την ζούγκλα στο Ξενοδοχείο και όχι να ανεβάζει στο  Facebook κάθε τρείς και λίγο : καθαρίσαμε αυτό , καθαρίσαμε εκείνο και το άλλο , γιατί τότε θα πρέπει να ανεβάσει και τα σκυλόσκατα μπροστά από την προτομή του ήρωα Παντελή Καρασευδά , τον οποίο υποτίθεται πως με το κόψιμο της κορδέλας  Εν Χορδαίς και Οργάνοις με Δεσποτάδες και Βουλευτάδες και να ζητήσετε και συγνώμη , γιατί σε διαφορετική περίπτωση  θα σας πάρει και εσάς η μπόρα περί κοπριτάδων .!!!!!

Ξυπνήστε ανίκανοι  , γιατί αυτό που συμβαίνει στον Αστακό συμβαίνει σε όλα τα Χωριά και δεν γίνεται να πηγαίνουν οι συμβασιούχοι από τα προγράμματα απασχόλησης μια φορά  τον χρόνο και αυτό να θεωρείται είδηση, την οποία κάποιοι έχουν την ανάγκη της προβολής και τα ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .!!!!

Σε λίγες ημέρες θα επανέλθουμε με πολύ καυτά θέματα  .!!!!

Αστακός 18/7/2022

Παναγιώτης Στάικος 

Επικεφαλής της Παράταξης 

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .

















7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γτ δεν λέει ότι τα κλαδιά ήταν ευθύνη του ξενοδοχείου του κυρίου στρατού που έπρεπε να μιλήσει με το δήμο για την απομάκρυνση τους αλλά όπως και ο μπάρμπας τα ίδια και αυτός.για τους κάδους είναι ευθύνη των πολιτών να κλείνουν τους κάδους και όχι να τα αφήνουν τα καπάκια ανοιχτά. Όσο για τα άλλα ουδέν σχόλιον... Ο ρομπεν των κλαδιών.....

Ανώνυμος είπε...

Μαύρα χάλια .
Ντροπή σας που έχετε το θράσος να μεταθέσετε τις δικές σας ανικανότητες στους πολίτες .
Φαίνεται πως είσαι και εσύ 3:14 στον κύκλο των χονδόπετσων .

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε μέχρι που θα φθάσει η αναισθησία σας με τέτοιες εικόνες ντροπής μπροστά στις προτομές ηρώων .

Ανώνυμος είπε...

Αει να δεις στο μαραθια τι κανουν οι κλουβισιοι φιλοι σου
Θα πας;;;;

Ανώνυμος είπε...

Και με αυτό το περιεχόμενο του κειμένου της παρούσης ανάρτησης,
θεωρείται δηλαδή ότι επέρχεται, η δημοτική αναζωογόνηση του τόπου μας.

Ανώνυμος είπε...

δικοί σας φίλοι είναι οι κλουβίσιοι φίλοι σας , οι οποίοι έκαναν και αγώνα προεκλογικά για πάρτη σας και δικιά σας είναι η υποχρέωση να καθαρίζετε και τον Μαραθιά , που σας έκανε τσακωτούς ο Στάικος να αδειάζεται σκουπίδια και πλαστικά στον Μαραθιά.
Πήγες εσύ να τους δεις όταν τα άδειαζαν με το αυτοκίνητο του δήμου;;;;
ΌΧΙ δεν πήγες γιατί απλά είσαι χαφιές.
Επώνυμα δειλέ χαφιέ .!!!
Παναγιώτης Στάικος

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις πομπές να τις βλέπει η Πρόεδρος του Αστακού Αρετή Γριτσίπη , η οποία καμαρώνει για τα κατορθώματα της , που έχει καταντήσει να είναι το σκυλάκι του δημάρχου να την τραβάει από το λουράκι στο λαιμό .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.