Ροή Αναρτήσεων

Έτσι θα έρθει η Τουριστική Ανάπτυξη ;;;;



Έτσι θα έρθει η Τουριστική Ανάπτυξη , ακόμη και αν φύγουν όλες οι ιχθυοκαλλιέργειες , που καλούμε η Επιτροπή Αγώνα σε συλλαλητήριο, όταν προχθές στην αίθουσα του Δημαρχείου ήμασταν 20 άτομα ;;;;;;

Είναι τρείς ημέρες πριν την μεγάλη εορτή της Παναγίας και θαυμάστε τα χάλια του ανύπαρκτου , αλλά μεγάλου συκοφάντη και ανίκανου Δήμαρχου Τριανταφυλλάκη , ο οποίος τον επαρχιακό δρόμο από το νεκροταφείο του Μύτικα , το Ξενοδοχείο ΘΕΣΜΟΣ μέχρι την διασταύρωση της Άνω Λούτσαινας στον Αστακό τον έχει καταντήσει σκουπιδότοπο Ουγκάντας και έτσι δυσφημεί τον τόπο και εμποδίζει κάθε προσπάθεια για Τουριστική Ανάπτυξη .!!

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα για την ΠΟΑΥ , αλλά δεν έχει την ανδρεία να παραιτηθεί και από ψυτοδήμαχρος που είναι , ποτίζοντας όμως τους Αστακιώτες με το νερό τον αύλακα και λέγοντας ανόητα ψέματα λέγοντας ανόητα ψέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα το μεσημέρι , ότι εγώ ήμουν Δήμαρχος Αστακού το 2006, ενώ η αλήθεια είναι πώς εκλέχτηκα από τον πρώτο γύρο των εκλογών τον Οκτώβριο του 2006 με 5 συνδυασμούς και ποσοστό 45%, αλλά ανέλαβα τα καθήκοντά μου από 1/1/2007 μέχρι την λήξη της θητείας μου το 2010 .

Μόνο οίκτο προκαλείς πλέον δυστυχισμένο και θρασύδειλο ανθρωπάκι , αφού οι μισοί συνεργάτες σου στον Δήμο σε εγκατέλειψαν .!!!

Θαυμάστε τις επιτυχίες του ανύπαρκτου ψευτοδήμαρχου .!!!

Αστακός 10/8/2022

Παναγιώτης Στάικος









9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο τουρισμός που είχες φέρει εσύ έφυγε? Εσύ τι έκανες για τον τουρισμό? Έβαψες ροζ την άσφαλτο της παραλίας... Αυτό και τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ μου, οφείλω να ομολογήσω ότι έχεις ένα μεγάλο ταλέντο στην φωτογραφία με σκουπίδια. Θα σου πρότεινα να το καλλιεργήσεις και ποιος ξέρει... Ίσος να κερδίσεις και κανένα βραβείο... Για ψαξ'το λίγο. Greenpeace, WWF, national geographic κτλ. Είναι κρίμα να χαθεί άλλο ένα τέτοιο ταλέντο σε μια χώρα που τρώει τα παιδιά της.

Ανώνυμος είπε...

4,08 αυτό το ταλέντο όσο γράφει, τόσο και θα πεφτει το πασοστό της αναζωογόνησης.

Ανώνυμος είπε...

Παναωτη σταικος:
Τουρισμός για ψάρια.
Εάν ψάχνετε να φτιάξετε ξενοδοχείο ψαριών και να τα μοσχοπούλησετε, ελάτε σε εμάς.
Στα 10 κλουβιά αλλά 600 δώρο.
Για περάστε.....για περάστε....

Ανώνυμος είπε...

Αφού είστε και εσείς σκουπίδια μια και δεν βλέπετε αυτά τα σκουπίδια του Τριανταφυλλάκη ,αφού ο ίδιος τα γράφεις ,εκεί με αυτά τα σκουπίδια θα κυλιέσαι του χρόνου με τις εκλογές του Οκτώβρη ,που θα σας στείλει ο λαός ως ψεύτες κλέφτες και απατεώνες εκεί θα σας φωτογραφίσω ,αλλά φροντίστε να είναι ακόμη περισσότερα ,γιατί είναι το μόνο που είστε ικανοί να κάνετε ,αφού το νερό στο Αρχοντοχώρι με εσάς θα πάει του Αγίου Π …. όπως και ο δρόμος της Δρογοβίτσας και του Άι Λιά και στις Φυτείες και στον Παπαδάτο και στην Παλαιομάνινα και στα άλλα Χωριά που δεν βάλατε μια πρόκα .
Παναγιώτης Στάικος .

Ανώνυμος είπε...

Για κοιτάξτε θράσος που έχουν οι αρουραίοι , που αντί να βάλουν την ουρά κάτω από τα σκέλια ,βγάζουν και γλώσσα τα σκουπίδια του Τριανταφυλλάκη .

Ανώνυμος είπε...

Με τον Σταικο Δήμαρχο ο τουρισμός ήταν τριπλάσιος από σήμερα με τον Τριανταφυλλάκη .
Αυτό σας κάνει να παραφρονείτε και να γράφετε ανοησίες .
Και στο Αγρίνιο πάντως ο Παπαναστασιου έχει βάψει την άσφαλτο με κόκκινο χρώμα στον δρόμο κάτω από την Τράπεζα Ελλάδας .
Μήπως θέλετε να συγκρίνετε τον Παπαναστασιου με τον Τριανταφυλλάκη ,αφού εκεί που έχεζε ο Παπαναστασιου φύτρωσε ο Τριανταφυλλάκης .

Ανώνυμος είπε...

Τριανταφυλλάκη πες αλεύρι .
Ο γιος του Κώστα Αυδή με το πεντάστερο Ξενοδοχείο σε γυρεύει ,για να σε σκίσει ,αφού τον εξαπάτησες στις προηγούμενες εκλογές και σε είχε στηρίξει .
Με ποιον θα πας στην Αλυζία με τον Κατσαούνη .
Θα φας καλά .

Ανώνυμος είπε...

Για έλα στην Κανδήλα θα σου έχουμε γλαροσουπα από τις ιχθυοκαλλιέργειες του Κουρκουμέλη που ήταν και χορηγός σου στις προηγούμενες εκλογές και τώρα στήνει την μονάδα στην Καμηλαύκα .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.