Ροή Αναρτήσεων

Θα θα από τον κύριο Τριανταφυλλάκη τον Παραμυθά .!!!
Στην Λαϊκή Συνέλευση στην Χρυσοβίτσα ο κύριος Τριανταφυλλακης κατά τον προσφιλή του τρόπο άρχισε τα παραμύθια και μου γεννήθηκε η ιδέα , γιατί τα γνώριζα πολύ καλά, να κάνω μια αίτηση προς τον Δήμο στις 22/8/20220 , για να μου δώσουν αντίγραφα από τα εντάλματα που κόπηκαν για έργα στα 3 χρόνια της θητείας τους για τα Χωριά Χρυσοβίτσα , Βλυζιανά , Βασιλόπουλο και Καραϊσκάκη και η απάντηση από τον κύριο Γερόλιμο μου ήρθε σήμερα και θαυμάστε την γύμνια και το ψέμα Τριανταφυλλάκη .

Για Βασιλόπουλο και Χρυσοβίτσα (0) μηδέν και τα μισά φώτα από τον Δημόσιο φωτισμό ήταν σβηστά .!!!! Θαυμάστε τον τον ψεύτη και πολιτικό απατεώνα φίλε Πρόεδρε της Χρυσοβίτσας κύριε Γιάννη Χρόνη και παρακαλούν οι πολίτες για ένα χρόνο να τους βάλουν μια λάμπα και έτσι κάνει οικονομία και καλή διαχείριση με την ΔΕΗ και αφήστε στον να νομίζει πως είστε χαϊβάνια και μπορεί να σας δουλεύει .!!!

Για τα Βλυζιανά (0) μηδέν έργο εκτός από τρία εντάλματα για την συντήρηση και αντικατάσταση των αντλιοστασίων .

Και για το Καραϊσκάκη . 4.649.02 ευρώ και τίποτα άλλο .

Όταν εμείς στην αντίστοιχη περίοδο που ήμουν Δήμαρχος Αστακού για τα χωριά αυτά είχαμε διαθέσει μερικά εκατομμύρια ευρώ .!!!

Η ίδια γύμνια επικρατεί και για τα άλλα Χωριά του Δήμου με εξαίρεση τα 4 έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και αυτά προκύπτουν από τα επίσημα έγγραφα του Δήμου.!!!

Κύριε Τριανταφυλλάκη είστε αστείος και αξιολύπητος και βάζετε τον υπόκοσμο σας να με βρίζει ανώνυμα όπως προχθές για το έργο των ασφαλτικών , ότι κάνω γελοία και γλοιώδη αντιπολίτευση .!!!

Εκ παραδρομής γράφτηκε ότι το φρεζάρισμα της παλιάς ασφάλτου που είναι 1 εκατοστό, αλλά το ορθό είναι να είναι 6 και να ακολουθήσει η ισοπεδωτική στρώση με 3 εκατοστά και μετά η κανονική στρώση με 7 εκατοστά τάπητα με την σωστή θερμοκρασία και την σωστή περιεκτικότητα πίσσας . !!!!

Σας προειδοποιώ αυστηρά κύριε Τριανταφυλλάκη εάν δεν κάνετε ξανά το φρεζάρισμα όπως προβλέπει η μελέτη , ότι θα βάλω μπροστά το Αγροτικό αυτοκίνητο και εκτός από τον εδώ Διοικητή , θα έλθουν ο Αστυνομικός Διευθυντής , Εισαγγελέας μαζί με κλιμάκιο μηχανικών και έτσι θα σας κόψω μέρος από την αρπαχτή , για να γίνει το έργο σωστό όπως προβλέπει ο νόμος .

Εγώ σας προειδοποίησα ως είχα καθήκον από τον νόμο και δεν απειλώ .!!!

Για ότι θα ακολουθήσει ,θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνος και αύριο σας επιφυλάσσω μια μεγάλη έκπληξη , που θα σας λούσει κρύος ιδρώτας .!!!

Αστακός 22/9/2022

Παναγιώτης Στάικος 

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου
3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ κριμα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ ΠΩΠΩΠΩ ΠΩΠΩΠΩ

Ανώνυμος είπε...

Τριανταφυλλάκη ο ίδιος ομολογείς με το έγγραφο Πολίζου ότι έχεις μηδενικό έργο .
Είσαι τελειωμένος γιατί στο Ξηρόμερο δεν τρώμε κουτόχορτο .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.