Ροή Αναρτήσεων

Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΜΠΟΥΡΗ


Από την παραλία του Μύτικα με την ξεχωριστή του ομορφιά, έχοντας πίσω μας τον Κάλαμο, καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ


Τον Πλοίαρχο κ. Μπούρη Γεράσιμο.
Είναι παντρεμένος Με την Σοφία Παβέλη του Επαμεινώνδα και διαμένει μόνιμα στο Μύτικα
Η πρωτοφανής εγκατάλειψη του Μύτικα και η απουσία πλάνου για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ο πανέμορφος Μύτικας και ο Δήμος μας εν γένει, τον οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Λόγω της αγάπης του για τον Μύτικα και το Ξηρόμερο θέλει με τον τρόπο του να βάλει το λιθαράκι για ανάπτυξη και ευημερία 
Η αποδεδειγμένη εμπειρία του κ. Μπούρη στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού διετέλεσε, Πλοιαρχος του εμπορικού Ναυτικού σε επιβατηγά πλοία από το 1996 όπου και το 2022 έπαυσε την  ιδιότητα λόγω επικείμενης συνταξιοδότησης.
Υπηρέτησε στο πολεμικό Ναυτικό ως κυβερνήτης για 2 χρόνια .
Ταυτόχρονα οι φρέσκιες ιδέες και οι τεκμηριωμένες προτάσεις του για το Δήμο, μας βρίσκουν σύμφωνους και στοιχισμένους προς κοινή κατεύθυνση.
Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και του εύχομαι έναν ειλικρινή και τίμιο αγώνα στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε την περιοχή μας και τα μοναδικά της πλεονεκτήματα.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.