Ροή Αναρτήσεων

Διαύγεια...... μέσω της ''ΔΙΑΥΓΕΙΑ''- Θέλω να..... αγιάσω, αλλά δεν με αφήνουν !

 


Αυτοαμύνεται 

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Θέλω να αγιάσω, μα δεν με αφήνουν....

Δεν σκόπευα να δημοσιοποιήσω, κάτι που , εδώ και σχεδόν πέντε μήνες, είναι ήδη ανηρτημένο στη ''Διαύγεια''. Και τούτο για πολλούς και διάφορους λόγους.

Όμως, οι απανωτές  αναίτιες προκλήσεις, οι ανοίκειες και λυσσαλέες επιθέσεις σε βάρος μου, με αναγκάζουν να αυτοαμυνθώ, και να μην επιτρέψω να γίνω ο σάκος του μποξ για κάποιους εμπαθείς, προκατειλημμένους και αδίστακτους συκοφάντες, που εκμεταλλευόμενοι την ανοχή , την ανθρωπιά, την αξιοπρέπεια και την ανώτερότητά μου,  κάνουν ό,τι μπορούν για να με βλάψουν, να με συκοφαντήσουν ακόμη και να με απειλούν επειδή τόλμησα και τολμώ να λέω τα πράγματα με το όνομά τους . ... Τόλμησα να έχω διαφορετική από την δική τους άποψη .

Τι να κάνω ; ''Χάλασα τη σούπα '' σε κάποιους και δεν μου το συγχωρούν....  Είμαι γι αυτούς-απ ότι φαίνεται- ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος,  το κόκκινο πανί ....Δεν είχαν συνηθίσει, μέχρι σήμερα, να έχουν απέναντί τους σοβαρό και τεκμηριωμένο αντίλογο..... Πλην όμως,  για μένα ισχύει  ότι : ''φίλοι μεν κάποιοι, αλλά φιλτάτη η αλήθεια ......''

Έκαναν το μεγάλο λάθος να πιστέψουν ότι ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος, επί σαράντα έτη, θα έβαζε την ουρά στα σκέλη........

Η πραγματικότητα τους διαψεύδει οικτρά και παίρνουν από αυτήν ένα γερό μάθημα, που  τους χρειαζόταν και έπρεπε καιρό πριν , να το είχαν πάρει....Γιατί, αν αυτό συνέβαινε, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά στο Ξηρόμερο, απ ότι είναι σήμερα....

Χωρίς σχόλια παραθέτω στη σχετική ανακοίνωση της Κοινωφελούς, που είναι αναρτημένη στη ''Διαύγεια'' για το επίμαχο θέμα του Συμβούλου.

Τα συμπεράσματα και τα σχόλια Δικά σας.... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αστακός , 13/6/2023  ΑΔΑ :9ΞΑΒΟΞ15-ΩΣ5

ΝΠΙΔ ‘ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αριθ. Πρωτ. 29 

ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ’ 

Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας  

T.K. 300 06  

Τηλ. : 2646041482 

Ε-mail koinofelisxiromerou2019@gmail.com 

ΘΕΜΑ: ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΜΙΣΘΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 

 ΑΠΟΦΑΣΗ 

 29/2023 

 Ο Πρόεδρος 

Έχοντας υπ' όψη: 

1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τ. Α΄/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική  της Αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης» και  ειδικότερα της παρ. 1 θ αυτού. 

2. Την ανάγκη για την επικουρία του Προέδρου σε τεχνικά θέματα που άπτονται της ισχύουσας  νομοθεσίας για την εκτέλεση δημοσίων έργων , της σύνταξης μελετών και της πολεοδομικής  νομοθεσίας εν γένει. 

3. Τη δυνατότητα αξιοποίησης των ειδικών γνώσεων , της εμπειρίας και της εκούσιας  εθελοντικής διάθεσης για προσφορά της ενεργού πολίτη κ. Μαγδαληνής Η. Κοτρότσου ,  Αρχιτέκτονα Μηχανικού Πανεπιστημίου Πατρών. 

4. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του  προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης δεδομένου ότι ο άμισθος σύμβουλος θα  εκτελέσει το έργο του χωρίς αποζημίωση.  

 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 

Αναθέτει στην κ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ Η. ΚΟΤΡΟΤΣΟΥ καθήκοντα άμισθης συμβούλου για την  επικουρία του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου κατά την  άσκηση των καθηκόντων του. 

Ειδικότερα η ανωτέρω σύμβουλος θα παρέχει αμισθί συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα  αποτύπωσης διατηρητέων κτηρίων, σύσταση φακέλων, έκδοσης αδειών αλλαγής χρήσης, εκπόνησης,τροποποιήσεων και συνεπίβλεψης μελετών, επίβλεψης ανεγέρσεων σχολικών  κτηρίων, σχεδιασμού υποδομών διακόσμησης, απεικόνισης έκδοσης αδειών ένταξης σε  επιδοτούμενα προγράμματα, σύνταξης προυπολογισμού κτηρίων,προσθήκες, επεκτάσεις και  ανακαινίσεις γραφείων, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, αποτυπώσεις, εκπόνησης και υποβολής  στις αρμόδιες αρχές με σκοπό να συμβάλει με τις γνώσεις και την εμπειρία της στην  υποστήριξη και υποβοήθηση του έργου του Προέδρου.

Η ανωτέρω θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά , χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες  οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες προς  τον Πρόεδρο στα ανωτέρω θέματα και θα συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες , Υπουργεία  και φορείς για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού. 

Η παρούσα ισχύει μέχρι και 31.12.2023 πλην της τροποποίησης της ή της ανάκλησης της χωρίς  η ορισθείσα να δικαιούται αποζημίωση από την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών. 

Η παρούσα να κοινοποιηθεί στην οριζόμενη και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο. 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 

Κοιν.  

-Ενδιαφερομένη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό blog ΒΕΛΟΥΤΣΑ κάνεις τα πάντα τον τελευταίο καιρό για να αβαντάρεις τον κύριο Τριανταφυλλάκη.
Υπάρχει κάποιος λόγος που προστέθηκες και εσύ στην παρέα Mytikaspres κα Ξηρόμερο News ή κάτι άλλο συμβαίνει ;
Για να δω θα το αναρτήσεις το σχόλιο ,που αναρτώ σε αυτή την ανάρτηση .
Η όλη μεταστροφή σου έχει να κάνει με την προσπάθεια πρόληψης της Μηχανικού στην Κοινωφελή ;

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.