Ροή Αναρτήσεων

Μεσολόγγι: Τι λέει η αδερφή του ιδιοκτήτη που συνελήφθη μετά το διαμελισμό της 50χρονης σε κρεοπωλείο




Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου από τον μαρτυρικό θάνατο της 50χρονης γυναίκας η οποία, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της ανήλικης κόρης της στο κρεοπωλείο, εγκλωβίστηκε, για άγνωστη ακόμα αιτία, μέσα στην κρεατομηχανή που καθάριζε.

Οι κάτοικοι της περιοχής του Μεσολογγίου δεν μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η άτυχη γυναίκα μέσα στο κρεοπωλείο και κάνουν λόγο, μιλώντας στο newsit.gr, για μια εργατική και καλή μητέρα.“Είναι κρίμα από τον Θεό. Ήταν από το πρωί μέχρι το άλλο το πρωί στον δρόμο. Καθάριζε καφετέριες και επιχειρήσεις ενώ φρόντιζε και μια ηλικιωμένη. Στο συγκεκριμένο κρεοπωλείο δούλευε έναν μήνα. Πήγαινε κάθε βράδυ μετά το κλείσιμο”.

Η αδικοχαμένη 50χρονη ήταν χωρισμένη και είχε δύο παιδάκια, μια 15χρονη κόρη και ένα μικρό αγοράκι. Όπως μας αναφέρει κάτοικος του Μεσολογγίου που γνώριζε την οικογένεια της άτυχης Άννας “η κόρη της πήγαινε μαζί της σε πολλές δουλειές τα πρωινά και 8 παρά τέταρτο έφευγε για το σχολείο. Ήταν παρούσα σε αυτό το τραγικό. Πώς θα το ξεπεράσει το παιδί αυτό που είδε; Το κοριτσάκι χθες το πήραν με ασθενοφόρο“.


Σε σοκ βρίσκεται και η πλευρά του ιδιοκτήτη του μοιραίου κρεοπωλείου, με τους συγγενείς του συλληφθέντα να έχουν μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να δουν τι θα συμβεί με τον άνθρωπό τους, εκφράζοντας παράλληλα μέσω newsit.gr την οδύνη τους για το τραγικό συμβάν.

“Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πούμε. Είναι τραγικό τι έπαθε η γυναίκα” λέει στο newsit.gr η αδερφή του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου που συνελήφθη με την κατηγορία της παράβασης νομοθεσίας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και η ίδια προσθέτει “μακάρι να μην είχε συμβεί ποτέ αυτό το πράγμα”.

Ο συλληφθείς 30χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης οδηγείται ενώπιον της Εισαγγελέως πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.