Ροή Αναρτήσεων

Το τέχνασμα και το άλλοθι των απευθείας αναθέσεων!

 


Το τέχνασμα και το άλλοθι των απευθείας αναθέσεων!

 

 

Μπορούν οι διοικούντες του δήμου Ξηρομέρου να δώσουν εξηγήσεις και να πουν στους πολίτες ποιο είναι τονόμιμο το σωστό αλλά και το ηθικό;;;

 

 

Ένα από τα συστήματα των απευθείας αναθέσεων του δήμου Ξηρομέρου που σε λίγο αν δεν προσέξουν οι πολίτες θα μετονομαστεί  σε δήμου Αρμεγμένου…….είναι ότι χρησιμοποιούν διάφορες εταιρείες φιλικές στην μεγάλη τους παρέα (των συγγενών,κουμπάρων,φίλων, συνεταίρων κτλ) να καταθέτουν τυπικές και μόνο προσφορές ώστε να δημιουργούν άλλοθιδιότι ως γνωστόν από ένα ποσό και άνω βάση νόμου, πρέπει να καταθέτουν τρεις προσφορές -ώστε  η φθηνότερη να είναι και η επικρατέστερηκαι να λάβει την ανάθεση.

Έτσι λοιπόν, επιστρατεύουν τη μεγάλη παρέα της φιλικής εταιρείας με τα  παραμάγαζα τους για να πετύχουν το σκοπό τους. 

 

 

Από αυτές τις εταιρείες καμία δεν ανήκει στο δήμο Ξηρομέρου!!!!! Τυχαίο; Δε νομίζω…… μικρός ο τόπος μαθαίνονται τα νέα εύκολα οπότε πονηροί οι τύποι φυλάνε τα νότα τους……

 

 

Είναι αδιανόητο σήμερα το 2023 να υποφέρει η κοινωνία από τέτοια φαινόμενα από κοροϊδίεςαπό ανθρώπους που πλουτίζουν με την κατασπατάληση  δημοσίου χρήματοςμε τεχνάσματα και την ίδια στιγμή χαμόγελα χτυπήματα στη πλάτη τσάντες ρολόγια κομπολόγια αυτοκίνητα και εφέ!!!!

 

Πρέπει τώρα να σταματήσει η εξαπάτηση!

Ο Αλέκος Σάββας είναι η λύση ώστε να έρθει ο πραγματικός έλεγχοςη δικαιοσύνη και ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη τούτη στιγμή που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος. 

 

 

Ακολούθως:τρεις εταιρείες που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τουςόπου ο Δήμος Ξηρομέρου από το 2019 έως και σήμερα έχει εισάγει συστηματικά στο αμαρτωλό κάδρο των απευθείας αναθέσεων.

 

 

- ΜΕΤΑΛΛΟΓΕΝΕΣΗ

- ΣΑΡΑΓΚΑΝΙΔΑΣ Ν. ΚΩΝ/ΝΟΣ 

- ΕΚΕ ΜΟΝ. ΙΚΕ

 

 

 

Στην εταιρεία ΜΕΤΑΛΛΟΓΕΝΕΣΗ – κύριος μέτοχος ο κος Οικονόμου.

 

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας ΕΚΕ ΜΟΝ ΙΚΕ είναι η κυρία Βασιλική Κορομηλά και είναι σύζυγος του κυρίου Οικονόμου από τη ΜΕΤΑΛΛΟΓΕΝΕΣΗ.

 

- ΣΑΡΑΓΚΑΝΙΔΑΣ Ν. ΚΩΝ/ΝΟΣ  - Η σύζυγος του κυρίου Σαραγκανίδα η κυρία Χρυσούλα Κορομηλά, είναι αδελφή της ιδιοκτήτριας της ΕΚΕ ΜΟΝ ΙΚΕ κυρίας Βασιλικής Κορομηλά οπότε οι Κύριοι Οικονόμου και Σαραγκανίδας μπατζανάκιδες.

 

- ΕΚΕ ΜΟΝ. ΙΚΕ – Η κυρία Βασιλική Κορομηλά είναι σύζυγος του κυρίου Οικονόμου από την ΜΕΤΑΛΛΟΓΕΝΕΣΗ και αδερφή της συζύγου του κυρίουΚων Σαραγκανίδα.

 

 

Τα λέω καλά κύριοι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής;;

 

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΙ:

- ΜΕΤΑΛΛΟΓΕΝΕΣΗ

- ΣΑΡΑΓΚΑΝΙΔΑΣ Ν. ΚΩΝ/ΝΟΣ

- ΕΚΕ ΜΟΝ. ΙΚΕ

 

 

Μπορείτε κύριοι της δημοτικής αρχής,ναπαρουσιάσετε στοιχεία για αυτές τις εταιρείεςποσά χρήματα έχουν λάβει έως σήμερα και ποσά ακόμη έχουν να λαμβάνουν αλλά και σε πόσες προσφορές έχουν λάβει μέρος;

 

Να θυμίσουμε ότι στη 4ετή θητεία σας έχετε ξοδέψει πάνω από 900,000€ μόνο στην ύδρευση…

 

 

 

Στη κρίσης σας!

 

Απόστολος Ν Πανταζής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν ανοίξει ήδη οι πόρτες της φυλακής .!!
Εκεί είναι η θέση τους.!!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.