Ροή Αναρτήσεων

Διέφυγαν οι δουλέμποροι - Συνελήφθη 47χρονος Αγρινιώτης



0astynomia002p
Εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας και του λιμεναρχείου, βρίσκονται ε εξέλιξη για τον εντοπισμό των τριών ακόμη ατόμων που φέρονται ως διακινητές της τραγωδίας στην Πάλαιρο, και χθες οι αρχές κατάφεραν να τους εντοπίσουν στην Κωνωπίνα.

Ωστόσο, οι τρεις άνδρες κατάφεραν να διαφύγουν, καθώς τους ειδοποίησε 47χρονος Αγρινιώτης που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον προαύλιο χώρο της κατοικίας τους. 
Οι άνδρες του Α.Τ Κατούνας και του Λιμεναρχείου Λευκάδος παρουσία Εισαγγελέα έκαναν κατοίκον νομότυπες έρευνες στο σπίτι όπου βρίσκονταν οι τρεις καταζητούμενοι και εντόπισαν συσκευές κινητών τηλεφώνων και κάρτες sim, ενώ ο 47χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία και θα κληθεί για απολογία στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του ήδη προφυλακισθέντα 20χρονου από την Κωνωπίνα, καθώς και έναν Αιγύπτιο ο οποίος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος τους κυκλώματος.
Στο μεταξύ, οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται και σε άλλα άτομα τα οποία φαίνονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, και σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, αναζητείται ένας ακόμη 27 χρονος από την Αμφιλοχία .
cityvoice

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.