Ροή Αναρτήσεων

Πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση για την εύρυθμη λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ | ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

     





         Πέμπτη 9.8.2018 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση  για την εύρυθμη λειτουργία του ΚΥ Αστακού. Ο νέος επιστημονικός συντονιστής, εκτελών προσωρινά χρέη Διευθυντή, κος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους απευθυνόμενος στον Διευθυντή του Υγειονομικού Χάρτη της 6ης ΥΠΕ, κο Καταγή Σπυρίδωνα, παρέδωσε τα προβλήματα  που επηρεάζουν την λειτουργία του ΚΥ και έχουν συσσωρευτεί με τα χρόνια. 

      Κυρίαρχο θέμα ήταν η έλλειψη ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, καθώς και τα έντονα κτηριακά προβλήματα. Παράλληλα, σε πολύ καλό κλίμα έγινε συζήτηση για την εύρεση λύσεων των προβλημάτων, που πέρα από το ρόλο της ΥΠΕ, ζητήθηκε η συνδρομή της Δημοτικής Αρχής........




      Τον λόγο στην συνέχεια έλαβε ο Διευθυντής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπου ανέλυσε τον σχεδιασμό για το ΚΥ Αστακού, δηλώνοντας οτι ο σχεδιασμός είναι να αναβαθμιστεί και να στηριχτεί η λειτουργία του.
     Αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου,κος Γαλούνης Ερωτόκριτος, ο οποίος τόνισε οτι είναι υπέρμαχος της εύρυθμης λειτουργίας του ΚΥ και στο μέτρο του δυνατού θα βοηθήσει στην εύρεση λύσεων, όπως έκανε και στο παρελθόν.
       Τέλος,τον λόγο πήρε ο πρώην Δήμαρχος Αστακού και ιατρός κο Στάικος Παναγιώτης, ου συντάχθηκε με την προσπάθεια που γίνεται. Στην συνάντηση επίσης παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου,κος Λιβάνης Θεόδωρος, ο αρχηγός της ελάσσωνος αντιπολίτευσης, κος Μάτζαρης Ελευθέριος, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων (κα Βέρρη Ιωάννα, Τριάντης Νικόλαος, Τζογάνης Σταμάτιος, Χολής Δημήτρης, Χρόνης Γιάννης), φαρμακοποιοί της περιοχής και προσωπικό του ΚΥ.
     Η συζήτηση έκλεισε με την ευχή και την προτροπή η συγκεκριμένη συνάντηση να έχει και ουσιαστικά αποτελέσματα.















2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τωρα ποιος καλεσε τον Σταικο;.
Και τι ηρθε να κανει;.
Ηρθε να διορθωσει την ζημια που εκανε;στο κ.υ;.
Ηρθε να μας κανει μαθημα για τα συστηματα υγειας ανα την οικουμενη; . Ζουμε το θεατρο του παραλογου

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τωρα ποιος καλεσε τον Σταικο;.
Και τι ηρθε να κανει;.
Ηρθε να διορθωσει την ζημια που εκανε;στο κ.υ;.
Ηρθε να μας κανει μαθημα για τα συστηματα υγειας ανα την οικουμενη; . Ζουμε το θεατρο του παραλογου

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.