Ροή Αναρτήσεων

Αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ο 20χρονος Μεσολογγίτης που απήχθη στο Τόγκο ΒΙΝΤΕΟ


Το «ρεσάλτο» πειρατών στο ελληνικό τάνκερElka aristotle, είχε ως αποτέλεσμα την απαγωγή τεσσάρων ανθρώπων, εκ των οποίων κι ένας 20χρονος ΈλληναςΑνησυχούν για το παιδί τους οι γονείς του, που αποκαλύπτουν πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. 


Καρέ – καρέ πώς περιγράφει ο πατέρας του τις στιγμές του θρίλερ. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.
Μόλις δύο μήνες έμεναν, ώστε να γυρίσει ο 20χρονος Έλληνας δόκιμος μηχανικός, που απήχθη από πειρατές στο ελληνικό τάνκερ Elka aristotle, στην σχολή του για να συνεχίσει τις σπουδές του.
Αυτό ήταν το δεύτερο εκπαιδευτικό ταξίδι στο οποίο συμμετείχε ο 20χρονος με την ίδια εταιρεία, αλλά με διαφορετικό πλοίο. Στο τάνκερ Elka aristotle, βρισκόταν ήδη έναν μήνα και δέκα μέρες, μέχρι να ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη. Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, 04.11.2019, όταν πειρατές έβαλαν στο στόχαστρο το ελληνικό το ποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο έξω από την πρωτεύουσα του Τόγκο.
Ανήσυχος ο πατέρας του 20χρονου δόκιμου που απήχθη από το Elka aristotle
“Την Πέμπτη μας πήρε και ήταν μια χαρά, μιλάγαμε στο Skype, τον βλέπαμε και μας έβλεπε. Το παιδί είναι στη σχολή. Είναι δόκιμος, δεν είναι επαγγελματίας. Του εμπορικού ναυτικού. Κρατική σχολή. Παίρνουνε την ευθύνη πάνω τους και πιστεύω ότι θα έχει πολύ καλή κατάληξη”, λέει ο πατέρας του από το Μεσολόγγι.
Δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία του για το στερνοπούλι της οικογένειάς του, που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, άνοιξε τα φτερά του στις μακρινές θάλασσες, όπως τόνισε νωρίτερα και στο newsit.gr.
Μιλώντας στον Ant1, ο πατέρας του 20χρονου λέει χαρακτηριστικά: “Αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι υγείας.
Μαζί του… πού να τα έχει… Όπως βγήκε από την καμπίνα να δει τι γίνεται, του ριχτήκανε. Από εκεί συνέχισε πόλεμος. Αν ήταν στο καράβι δεν θα είχαμε πρόβλημα. Τα παιδιά τα πήρανε. Αυτό είναι όλο το πρόβλημα. Πήραν τα παιδιά από το καράβι και δεν ξέρουμε πού τα πάνε, αν είναι καλά στην υγεία τους και όλα αυτά”.
Συνεχίζοντας για το πώς συνέβη το “ρεσάλτο” των πειρατών στο Elka aristotle, ο πατέρας του 20χρονου σημειώνει: “Αυτοί ριχτήκανε στο πλοίο με σκάλες και βεντούζες. Ανεβήκανε πάνω, χτύπησε η σειρήνα τη νύχτα. 02.:00 π.μ. ήταν εκεί. Βγήκανε τα παιδιά από το δωμάτιο για να δουν τι συμβαίνει και τους αρπάξανε. Ακολούθησαν συμπλοκές με τα όπλα, χτυπήσανε έναν φρουρό στο πόδι και τελείωσε. Πάει το παιδί. Χάθηκε”.
Μιλώντας και στον Alpha, ο πατέρας του δόκιμου τόνισε πως “θα δώσουμε όσα ζητήσουν για να πάρουμε το παιδί μας πίσω“…

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.