Ροή Αναρτήσεων

Αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση από τον Άγριλο για τη δομή φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή


πηγή:katouna news


Προγραμματισμένο συλλαλητήριο κατά της δομής φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών στον Αγριλο Αμφιλοχίας , πραγματοποιήθηκε Tο μεσημέρι της Κυριακής 19 Ιανουαρίου στο πρώην στρατόπεδο Ψαρογιάννη.




 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΜΑΙΣΤΡΟ 
          
Στην ομιλία του ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας τόνισε με αυστηρό ύφος κατά παντός υπευθύνου, ότι μια δομή φιλοξενίας στο σημείο βρίσκει αντίθετους τις τοπικές αρχές αλλά και όλη την κοινωνία της περιοχής. Απαίτησε, καλώντας τους πολιτικούς του νομού και κυρίως τους κυβερνητικούς, να πάρουν ξεκάθαρα θέση και όχι με μισόλογα και υπεκφυγές, εάν το συγκεκριμένο σημείο, τους βρίσκει σύμφωνους. «Όχι ψωμί στο ληστή και χαμπέρι στο χωροφύλακα» τόνισε χαρακτηριστικά.
                               
Επίσης, έθεσε στους πολιτικούς το ερώτημα: Γιατί στοχοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή η συγκεκριμένη περιοχή αυτή, μια περιοχή που ήδη οι πολιτικές τους την κρατούν υποβαθμισμένη, να βγάλει από τη δύσκολη θέση το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Οι κινητοποιήσεις θα είναι πιο έντονες τόνισε ο δήμαρχος Αμφιλοχίας αν οι κυβερνώντες δεν πάρουν το μήνυμα του σημερινού συλλαλητηρίου.
Στην ίδια γραμμή, τάχθηκε και ο δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης σημειώνοντας, πως θα πρέπει περιφερειάρχης και βουλευτές να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να βρουν λύσεις βάζοντας στο κάδρο όλους τους δήμους του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Επίσης σύμφωνοι δήλωσαν οι δύο δήμαρχοι, στη φιλοξενία προσφύγων – μεταναστών κάτω από προϋποθέσεις, στο ποσοστό 1% του πληθυσμού που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση.
Στο συλλαλητήριο παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι των τριών δήμων Αμφιλοχίας, Ακτίου – Βόνιτσας και του δήμου Ξηρομέρου.




































2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μητσοτάκη δεν θέλατε στην Αιτωλοαρκανανία;;;

Ανώνυμος είπε...

Δισεκατομμύρια σκορπάει το Δημόσιο για το Προσφυγικό και ο Έλληνας Πολίτης παλεύει για το μεροκάματο !!!

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.