Ροή Αναρτήσεων

Δήμος Ξηρομέρου:Ανακοίνωση για τα ανείσπρακτα δημοτικά τέλη στην ύδρευση.

dimarxeio astakou
 
Αστακός 2.2.2020 
Ανακοίνωση.
 
Από την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, τεχνικό κλιμάκιο του Δήμου Ξηρομέρου θα ξεκινήσει διακοπές νερού σε παράνομες υδροδοτήσεις και σε οφειλέτες των τελών ύδρευσης, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό ύδρευσης.
Δεν μπορεί αυτό το φαινόμενο υπεκφυγής πληρωμής των δημοτικών τελών, που καλλιεργήθηκε για πάρα πολλά χρόνια να συνεχίζεται, καθιστώντας τον Δήμο μη βιώσιμο οικονομικά και το κυριότερο μία αδικία εις βάρος αυτών που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, πληρώνοντας και γι αυτούς που δεν πληρώνουν, μιας και μιλάμε για ανταποδοτικά τέλη.
Η δημοτική αρχή παρέλαβε μία οικονομική κατάσταση που την ήξερε και ακόμα χειρότερα, έναν Δήμο μόνο κατ' όνομα. Αυτό δεν αποτελεί άλλοθι και υπεκφυγή. Η νέα διοίκηση του Δήμου θα πράξει αυτά που επιτάσσει το καθήκον της, να δημιουργήσει ένα Δήμο νοικοκυρεμένο, με μόνιμους υπαλλήλους, με επανδρωμένες και λειτουργικές τις υπηρεσίες του, με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, με παροχή υπηρεσιών στους πολίτες, κάτι που σήμερα δεν κάνει.
Ο Δήμος Ξηρομέρου δεν παρέχει καλές υπηρεσίες στους δημότες και αυτό είναι η αλήθεια και μας ενοχλεί όλους.
Ήδη οι πρώτες κινήσεις μας είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Στο πρόγραμμα μας που εγκρίθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ακριβώς γι αυτά δεσμευτήκαμε και αυτά θα πράξουμε.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια για νοικοκύρεμα και συμμάζεμα στον Δήμο Ξηρομέρου, θέλουμε όλους τους πολίτες δίπλα μας και συμμέτοχους. Έχουμε ένα Δήμο που δεν μας αξίζει και όλοι μαζί θα τον αλλάξουμε.
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αργήσατε παρά πολύ !!! Έπρεπε αυτό να είχε ξεκαθαρίση κυριε Δήμαρχε....

Ανώνυμος είπε...

Έχει να γίνει χαμός ....

Ανώνυμος είπε...

Στο Καραϊσκάκη θα τις κόψετε ;;; Δεν νομίζω πάλι θα τα φτιάξουν ξέρουν τα καλά μας παιδιά....

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/YDXvEb7JJzI
Συνέντευξη στο Αχελώο TV πριν 4 μήνες που λέγατε δήμαρχε ότι δεν υπολογίσετε το πολιτικό κόστος για να δούμε.....

Ανώνυμος είπε...

Στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού έκοψα παροχές και όταν κάποιος από το Βαλτί με απείλησε πήγε με τις χειροπέδες στο κρατητήριο , ο οποίος στην συνέχει εκλιπαρούσε για την συγχώρεση μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν παρέδωσα το 2010 να έχει εξοφληθεί οι λογαριασμοί ρεύματος στην ΔΕΗ μέχρι και του Νοεμβρίου , ο οποίος είχε εκδοθεί , να μην χρωστάμε ούτε ένα ευρώ σε κανέναν εργολάβο και να είναι ανείσπραχτοι οι λογαριασμοί του τελευταίου τετραμήνου του 2010 , αφού οι κατάλογοι εκδόθηκαν τον Δεκέμβριο πριν παραδώσουμε και άρα υπήρχε και περίσσευμα για την νένα Δημοτική Αρχή.
Έτσι στηρίζω ανεπιφύλακτα το μέτρο αυτό με την παράκληση για εξαίρεση στους αποδεδειγμένα οικονομικά αδύνατους , μακροχρόνια άνεργους , άτομα με βαριές αναπηρίες και πολύτεκνους πάνω από ( 4) τέσσερα παιδιά .
Έτσι και η Δημοτική Αρχή μετά από αυτό , για να έχει την στήριξη μας , αλλά και της κοινωνίας ολόκληρης , θα πρέπει να μην προβεί σε καμία αύξηση του τέλους ύδρευσης .
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογήνηση Ξηρομέρου .

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.