Ροή Αναρτήσεων

Βασιλόπουλο Ξηρομέρου: Αποκριάτικο ΓΛΕΝΤΙ ...ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!!!




            
 Πραγματοποιήθηκε χθες 01/03/20 στην ψησταριά -ταβέρνα Η ΜΕΡΑΤΖΟΥΛΑ, στο χωριό Βασιλόπουλο Ξηρομέρου, ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ «Η ΒΕΛΑ» σε συνεργασία με τον νεοϊδρυθέντα ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του χωριού μας.



         Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του συλλόγου Πάνος Παπαζώης ευχόμενος καλή πορεία και συνεργασία,στο σύλλογο των γυναικών. Από την πλευρά του συλλόγου των Γυναικών χαιρέτησε η Μαρία Κουβαρά -κούγγελη η οποία ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που αγκάλιασαν το νέο εγχείρημα και ευχήθηκε καλή συνεργασία με όλους.
          Η βραδιά συνεχίστηκε με απίστευτο κέφι και χορό από τους 200 και πλέον καλεσμένους χωριανούς και φίλους από τα γειτονικά, Καραϊσκάκη και Αστακό.
      Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του χωριού Πάνος Πετρονικολός και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος γνωστός επιχειρηματίας Αποστόλης Πανταζής.

         Ο Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών η «ΒΕΛΑ» συγχαίρει τις γυναίκες του χωριού μας για την πρωτοβουλία τους να ιδρύσουν σύλλογο και είναι στη διάθεσή τους για συνεργασίες με στόχο το καλό του χωριού και των συγχωριανών μας.














8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Καραϊσκάκη κοιμάται όρθιο μαζί με το πρόεδρο

Ανώνυμος είπε...

Πανο 2 σύλλογοι είναι λίγοι για το χωριό φτιάξε έναν ακόμα για τα χταπόδια της βελα έναν για τα τραγια της βελουτσας και έναν να σου κάνει αέρα ΜΠΟΡΕΊΣ?

Ανώνυμος είπε...

Εσύ βρε ξυπνιε εξυπνάκια τι έκανες για να το ξυπνησης

Δραγαμέστο Νέα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Εσυ εξυπνάκια τι έκανες για το χωριό σου ,;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ,ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΝΑΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ,Ο,ΟΠΟΙΟΣ,ΕΠΕΣΕ,ΣΕ,ΧΕΙΜΕΡΙΑ,ΝΑΡΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ,ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΝΑΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ,Ο,ΟΠΟΙΟΣ,ΕΠΕΣΕ,ΣΕ,ΧΕΙΜΕΡΙΑ,ΝΑΡΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Η Άνοιξη είναι εδώ Μην ανησυχείς

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.