Ροή Αναρτήσεων

Με επιτυχία η χοροεσπερίδα του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ στο IONIO CLUB!







-Ο Επιχειρηματίας κ. Αποστόλης Πανταζης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσέφερε χορηγία ύψους 10.000 ευρώ, υποστηρίζοντας το κοινωνικό και αθλητικό έργο που επιτελείτε στον ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ. 


          Πλήθος κόσμου, έδωσαν το παρών στην ετήσια χοροεσπερίδα που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου της Αποκριάς 29 Φεβρουαρίου 2020, στο κτήμα ΙΟΝΙΟ, ο Ηρακλής Αστακού...........




        Το κέφι και η διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα διήρκησαν μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής και όλοι οι παρευρισκόμενοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη λαχειοφόρος αγορά, για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με πολλά και πλούσια δώρα.

     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου Λευτέρης Κατσαούνης, ο Κώστας ΛαϊνάςΑντιδήμαρχος Ξηρομέρου, η Προέδρος της Κοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη, ο Δημήτρης Στρατούλης (πρώην Υπουργός, μέλος της Π.Γ. – Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ – Λαϊκής Ενότητας), η αναπληρωτης Πρόεδρος Αστακού Χρυσούλα Δράκα, ο Ερωτόκριτος Γαλούνης π. Δήμαρχος Ξηρομέρου, ο επιχειρηματίας Αποστόλης Πανταζής, ο Γιάννης Λύτρας π. Αντιπεριφερειάρχης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου Αποστόλης Ντίνος, ο Πρόεδρος της "Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου" δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μπαμπούρης,ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου Μάντζαρης Ελευθέριος,  η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χριστίνα Ταπραντζή - Πέτα, ο π. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου Κώστας Κυριάκος, ο π. αντιδήμαρχος Θόδωρος Λιβάνης, ο Πάνος Πετρονικολός Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλόπουλου, ο Δημήτρης (Τάκης) Παπούλιας Πρόεδρος Κοινότητας Προδρόμου, ο π. πρόεδρος Αστακού Νίκος Καλλισώρας, ο δικηγόρος από τον Αστακό Δημήτρης Μπόνης, Ο πρόεδρος του συλλόγου Χοβολιωτών Αστακού και τοπικός σύμβουλος Γιώργος Βασίλας, ο πρόεδρος του συλλόγου Απανταχού Αρχοντοχωριτών "Αγιος Γεώργιος" Λευτέρης Πιτσινέλης, ο Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Παναγιώτης Χολής, κ.α.



























































































































































4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπόμπο Μάστορας είναι ο Δήμαρχος γιατρός δήμαρχος χορευταρας 3 σε 1....

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Πίπι με του κουστούμια !!!!

Ανώνυμος είπε...

τα χερακιά σας τα πλύνατε βρε ;;;

Ανώνυμος είπε...

Χορευτικό σύλλογος Τριανταφυλλάκη .... Μετά από δήμαρχος ...

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.