Ροή Αναρτήσεων

Γιώργος Μπαρμπαρούσης :Εθελοντική καθαριότητα στην Μαχαιρά Ξηρομέρου.



Ο Κος Γιώργος Μπαρμπαρούσης πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαχαιράς Ξηρομέρου μετά από προσωπική πρωτοβουλία μαζί με συγχωριανούς του προχώρησε στο καθαρισμό και την κοπή χορών στη πλατεία και στο κοιμητήριο του χωριου


Λόγω των οικονομικών συγκυριών και τη μη πρόσληψη των οκταμηνων από το Δήμο Ξηρομέρου και  σε συνεννόηση με τον αρμόδιο        Αντιδήμαρχο, πηρα την πρωτοβουλία ως Πρόεδρος του χωριού Μαχαιράς για την καθαριότητα του Νεκροταφείου και της Κεντρικής Πλατείας. Έτσι μετά από πρόσκληση μου εθελοντές συγχωριανοί βοήθησαν στην κοπεί των χόρτων. Θέλω προσωπικά να τους ευχαριστήσω και να ευχηθώ σε όλους ΚΑΛΟ ΠΆΣΧΑ με υγεία και με την ελπίδα ότι του χρόνου να κάνουμε ΠΆΣΧΑ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!!!












4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πρόεδρε δεν είστε υποχρεωμένος !!! Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί με εθελοντές !!!

Ανώνυμος είπε...

Δικαιώνετε ο Σταικος που το λέγατε τρελό όταν φώναζε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο θα βρωμισουμε να τα αποτελέσματα τι έχει να γίνει το καλοκαρι !!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν τον ψήφισα, αλλά ο Στάικος όσο περνάει ο καιρός βγαίνει αληθινός, καημένε κόσμε τι σε περιμένει το καλοκαίρι, θα παρακαλάς να είχες τον γαλούνη.

Ανώνυμος είπε...

Όταν έκανες την δουλειά σου με τον Γαλουνη ήταν καλός

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.