Ροή Αναρτήσεων

Παναγιώτης Στάικος: Αξιότιμε Αναπληρωτά Δήμαρχε




Αξιότιμε Αναπληρωτά Δήμαρχε  

Αγαπητέ κύριε  Τζαχρήστα  

Γινώσκετε, ότι ο εμπλουτισμός των πλαζ  θεωρείται,   παράνομος πράξις, άνευ ειδικής αδείας εκ των Λιμενικών Αρχών ,αφού σύμφωνα με την κείμενην νομοθεσίαν θεωρείται μεταβολή του αιγιαλού και παραλληλίας και εις περίπτωσιν καταγγελίας διώκεται μεθ αυτοφώρου διαδικασίας ;

Ουκ ἐπίστασθαι τοιαύτα, καθότι δι υμάς ταῦτα εστίν  ψιλά γράμματα .!!!!!

Όταν ὑπάρχουσι όμως  ρουφιάνοι, ως υπήρξαν εις το παρελθόν ,τινές εκ των υμετέρων και ουχί εκ των ημετέρων συνεργατών , οι οποίοι εις το παρελθόν προσέτρεχαν μετά περισσίας  θράσους  και ρουφιανιάς  εις τας Αρμοδίους Αρχάς κάμνοντες καταγγελίας εις  την θητείαν των Πρώην Δημάρχων Στάικου , Σαμαρά και Γαλούνη , με αποτέλεσμα αυτοφώρους διαδικασίας   δι ημάς και είς τινας περιπτώσεις και επιβολή προστίμων εκ του Λιμεναρχείου και της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου  .!!!!

Και τώρα ας το γυρίσουμε στην Δημοτική, γιατί όπως αντιληφθήκατε, μπορώ να χρησιμοποιώ με την ίδια άνεση και τη προηγούμενη Ελληνική γλώσσα , την οποία χρωστώ στους πολύ καλούς δασκάλους, που είχα την μεγάλη  τύχη να έχω .!!!

Ή μήπως πιστεύετε, ότι εμείς σκοπεύουμε να γίνουμε ρουφιάνοι σαν κάποιους  από τους στενούς συνεργάτες σας , όπως έκαναν αυτοί  στο παρελθόν και να μπουζουριάσουμε  μέσα τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου , όπως και τον οδηγό του αυτοκινήτου που μετέφερε το αμμοχάλικο  , από το οποίο ασφαλώς έχουμε τον αριθμό κυκλοφορίας του ,τον οποίο επιμελώς αποκρύπτουμε    ( φαντάζομαι   να το αντιλαμβάνεστε αυτό ) ;;;

Ε όχι λοιπόν κύριε Αναπληρωτά Δήμαρχε επειδή όπως λέει και ο λαός μας όλα τα γουρούνια δεν έχουν την ίδια μουσούδα , ασφαλώς δεν σκοπεύουμε, να πέσουμε τόσο χαμηλά σε επίπεδο υποκόσμου και γι αυτό  είμαστε δίπλα  στον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και δεν δίνουμε μία δεκάρα τσακιστή ,αν πήραν απόφαση Λιμενικού Ταμείου , αν την Δημοσίευσαν στην Διαύγεια κλπ .!!!!

Αυτή η τυπολατρία κάποιων υποκειμένων του παρελθόντος μας αφήνει αδιάφορους και όπως έχω τονίσει  επανειλημμένα  στο Δημοτικό Συμβούλιο, Νόμος για εμάς στην παράταξη μας είναι, ότι είναι για το καλό της Κοινωνίας και των πολιτών ή  Δημοτών  του Δήμου μας .!!!!

Ούτε θα ασχοληθούμε εάν το κάθε φορτηγό με πλυμένο ποταμίσιο αμμοχάλικο , όπως φέρναμε και εμείς στο παρελθόν με απευθείας ανάθεση  ( εδώ επιτρέπετε ) κοστίζει 150 ή 200 ευρώ , που για εμένα ο Πρόεδρος  του Λιμενικού Ταμείου    κύριος Αποστόλης Ντίνος είναι εντιμότατος άνθρωπος και ως εκ τούτου είναι υπεράνω  κάθε υποψίας για κλοπή δημοσίου χρήματος .!!!! 

Εμείς με την ευκαιρία δηλώνουμε , πως μπορούμε, να σας συγχωρήσουμε χιλιάδες  λάθη , εκτός από ένα .!!

Την κλοπή Δημοσίου Χρήματος .

Και αν υπάρξει τέτοια περίπτωση ,  θα σας δώσω εγώ το Φθινόπωρο ολόκληρο φάκελο, να τον πάτε ιδίοις χερσί εις τον Εισαγγελέαν .!!!!

Αφήνω κύριε Αναπληρωτά Δήμαρχε  το απέραντο σκουπιδομάνι , το οποίο σας δείχνω με σημερινές φωτογραφίες ( όπως φαίνονται και από τα ρούχα μου και από τα μαλλιά  μου ),στον Αστακό  απέναντι από την οικία Μανδανίση, πλησίον φούρνου Λιάσκου , στον ίδιο δρόμο πριν την αερογέφυρα μεταξύ των οικιών Γραψοπούλου και Λιάλιου , όπως και στο Καραισκάκη λίγο πιο κάτω από το Βενζινάδικο Σόμπολου και την οικία Στεργιάτου και παντού σε όλο τον Δήμο η ίδια εικόνα κάθε ημέρα , που φανερώνουν περίτρανα την παταγώδη αποτυχία σας στον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων και όχι μόνον.!!!

 Για  τις  φωτογραφίες πλήρους εγκατάλειψης της παιδικής  χαράς στο Καραϊσκάκη, τις οποίες πριν από τρεις ημέρες  ανέβασε το Δραγαμέστο Νέα , σας τις είχα ανεβάσει πριν από δύο μήνες περίπου τις ίδιες ακριβώς μαζί με κάτι ξέχειλους κάδους από σκουπίδια  , αλλά εσείς αντί να τρέξετε την άλλη κιόλας ημέρα, να κόψετε εκείνα τα χορτάρια και να απομακρύνετε τα καμένα κλαριά , με αγνοήσατε   επιδεικτικά , γράφοντας με στα παλιά σας τα παπούτσια.!!!!

Εγώ να δείτε .!!!!! 

Και γυρνάω ξανά στην πλαζ μπροστά στο Ξενοδοχείο Στράτος .

Δεν θα σταθώ στο σκουπιδομάνι ένεκα της ασυνειδησίας κάποιων πολιτών , για τους οποίους όμως πρέπει να υπάρχει Δημοτική Αρχή , για να μαζεύει τα υπολείμματα των ασυνειδήτων ή ανεύθυνων πολιτών , αλλά   αφού Δημοτική Αρχή δεν ασκεί απλά πλημμελώς τα καθήκοντα της τι να περιμένουν οι πολίτες .!!!

Αυτά δι υμάς είναι ψιλά γράμματα .!!!

Εσείς είστε πλασμένοι για τα μεγάλα , με αυτά θα ασχολείστε τώρα.

 Όχι ασφαλώς.!!  

Θαυμάστε  όμως  Αξιότιμε Αναπληρωτά Δήμαρχε  τα περιττώματα  αδέσποτων σκύλων, που εκεί ήταν και περπατούσαν ξυπόλυτα δεκάδες μικρά παιδία  .!!!!

Μα θα μου πείτε και τις θέλεις να κάνω εγώ, να φυλάσσω τον πρωκτό των αδέσποτων σκύλων , δια το πότε και που θα αφοδεύσουσι ;;;;

Όχι κύριε   Αναπληρωτά Δήμαρχε, ασφαλώς δεν είπα κάτι τέτοιο.

Είστε Υποχρεωμένοι από τον γ@@@@ο τον Νόμο να λαμβάνετε   μέτρα για τα αδέσποτα ζώα( εδώ υπάρχει κα μια κτηνώδη λύση αυτή της φόλας για τα αδέσποτε , η οποία προσβάλει τον πολιτισμό μας και την ανθρωπιά μας )  ,όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι Δήμοι της Χώρας και για αυτό σας έχουν σταλεί επανειλημμένα σχετικές εγκύκλιοι από το Υπουργείο Εσωτερικών , το οποίο επίσης γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας .!!! 

Μάθετε λοιπόν  Αξιότιμε Αναπληρωτά Δήμαρχε   ότι στους Δήμους στους οποίους πράττουν τα δέοντα και πολλές φορές οι  ικανοί και επιπλέον, υπάρχουσι Δημοτικοί Άρχοντες Αστέρια και όχι ανύπαρκτοι , όπως εσείς  .!!!

Για όλα αυτά και που να έρθει και καλοκαίρι και να τετραπλασιαστεί και ο πληθυσμός,  μόνο μια λέξη υπάρχει .!!!

 Ντροπή, ή αν το προτιμάται, Αισχύνη .!!!!

Αστακός 18/5/2020

Dr.Παναγιώτης Στάικος

Πρώην Δήμαρχος Αστακού

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου  



















22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν βλέπω σχόλια και ανησυχώ. Τι φοβάσθε τον 'δημοκρατικό' διάλογο ?

Ανώνυμος είπε...

ςρώτηση ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ Κ. ΣΤΑΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ερώτηση

Ανώνυμος είπε...

και στο σουπερ μαρκετ της ενωσης απεναντι εχει μια μικρη κουραδα
να ερθει ο φωτογραφος και απο εδω

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να σε ευρωπαϊκή χώρα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα .

Ανώνυμος είπε...

Κατάντησαν τον Αστακό και τον δήμο Τριτοκοσμική Χώρα .μας χόρτασαν προεκλογικά ψέματα .

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε γιατρέ μπορεί να είναι γνώση η ευαισθησία σου για τα ζώα ,αλλά τι ζητάς από αυτούς φροντίδα για τα αδέσποτα ,όταν αυτοί μας έχουν στον Αστακό χωρίς νερό για μήνες .

Ανώνυμος είπε...

Αν είχες το παιδί σου ,να πατάει ξυπόλυτο επάνω στα σκυλόσκατα της πλαζ ,θα μιλούσες έτσι ρε κουράδα 5:14 για φωτογράφους και σούπερ μάρκετ ;βάλτο ζαγαράκι είσαι . σας πήραμε χαμπάρι και έχουμε να σας κεράσουμε πολλές κουράδες .

Ανώνυμος είπε...

Περίμενε να έρθουν οι Αθηναίοι και οι Αγρινιώτες και τότε να δεις από κουράδες .

Ανώνυμος είπε...

Βάλε πλάτη εσύ γιατρέ για να σου βγάζουν και γλώσσα μετά αντί να κρύβονται .

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τον Λαϊνά οι άλλοι είναι σε καραντίνα .δεν μπορεί να κυκλοφορήσει κανένας τους .αμα. τους δεις το καλοκαίρι που θα γεμίσει από κόσμο ο Δήμος να μας γράψεις .

Ανώνυμος είπε...

Τον Αράπη κι αν τον λούζεις το σαπούνι σου χαλάς .αδειόρθωτοι και απαράδεκτοι .

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έχουν νερό οι ντουζιέρες στην πλαζ Στράτου;αυτά είναι πολυτέλειες για τον Γιαννάκη .

Ανώνυμος είπε...

Πέρασαν εννέα μήνες και εκτός από φωτογραφίες όπως με τον Σπήλιο μόνο εικόνες ντροπής και αδιαφορίας .

Ανώνυμος είπε...

Πέρασαν εννέα μήνες και εκτός από φωτογραφίες όπως με τον Σπήλιο μόνο εικόνες ντροπής και αδιαφορίας .

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕ ΑΦΡΙΣΜΕΝΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΓΕΛΙΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η 26 ΜΑΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Καλά θα έρθουν πι ετεροδημότες και θα φάτε ενα κράξιμο που θα είναι όλο δικός σας....

Ανώνυμος είπε...

Έλα δεις ο αστακος που δεν θα έχει νερό τον Αύγουστο θα δείτε 26 ΜΑΗ και κουραφέξαλα

Ανώνυμος είπε...

Το σποτ των φιλοζωικών οργανώσεων λέει όταν αδιαφορεί ο δήμαρχος για τα αδέσποτα τότε πάρε τηλέφωνο τον Εισαγγελέα .ελατε να το κάνουμε όλοι και να δεις τον Γιαννάκη πως θα τρέχει και δεν θα φθάνει .

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΣΤΑΙΚΟ
μπορεί να είναι πραγματική η εικόνα που παρουσιάζετε για την καθαριότητα στους δημοτικους χώρους του δήμου μας,
μπορεί να είναι και μή πραγματική.
εγω ετεροδημότης είμαι οπότε 50 % πιθανότητες να λέτε αλήθεια και 50 % το αντίθετο της αλήθειας.
Εαν λέτε αλήθεια καλώς τα προβάλλεται, εάν όμως δέν λέτε αλήθεια, τότε προκαλείται ζημιά στον επικείμενο τουρισμό της περιοχής μας και εν όψει της τουριστικής σεζόν.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ

https://xiromeronews.blogspot.com/2018/05/blog-post_995.html

Ανώνυμος είπε...

δέν είνε ιποχρεωτικό να τα διαβάζης όλα.

Δραγαμέστο Νέα | Κατασκευή By web | Designed By WEBSMALL.EU

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.